Smykker i dyreform – opdag søde smykker med dyr til børn

Søger du et flot smykke i form som et dyr? Barnets første smykker skal være fantasifulde og sjove at se på. Smykker i dyreform er specielt populære – hvem har ikke haft et par søde sommerfugleøreringe eller en hestehalskæde, da de selv var barn?

Carat Diamanter byder på et spændende smykkeunivers, og her finder du også flotte kvalitetssmykker til børn. Udført i ægte sterlingsølv eller som forgyldt – alle smykkerne i dyreform er af høj kvalitet. Du finder dem i flotte og barnlige designs, der vækker glæde hos den lille. For eksempel små katteørestikkere, mariehønevedhæng og meget mere.

Opdag børnesmykkerne som dyr her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde barnets første smykke.

Barnets første smykke – vælg et sød ét i dyreform 

Det er altid en stor dag, når dit barn eller barnebarn skal have sit første smykke. Men hvordan skal smykket se ud? Skal det være som en halskæde, et par ørestikkere eller et armbånd? Og skal det være i sølv eller som forgyldt?

Mulighederne er mange hos Carat Diamanter. Vi fører et stort sortiment af søde børnesmykker, og du finder især mange fine smykker som dyr. Disse er populære valg blandt små piger og drenge, der skal have deres allerførste smykke.

Et smykke i dyreform er både fantasifuldt og eventyrligt at se på. Det giver barnet stor glæde i livet og lader hende eller ham udsmykke sig på fin vis.

Eventyrlige og søde smykker som dyr

Dyresmykker til børn finder du et væld af i vores smykkeunivers. Fantasien sætter ingen grænser for, hvilke søde og fantasifulde dyreformer du kan finde som søde smykker.

Glæd dig til at opdage:

  • Hesteskoøreringe
  • Pingvinørestikkere
  • Mariehønehalskæder
  • Sommerfuglearmbånd

Flere af de søde dyresmykker fås både som ørestikkere og halskæde eller armbånd. På den måde kan du glæde barnet med et matchende sæt af flere smykker.

Find en flot gave til barnet her

Skal du give en flot gave til dåbsbarnet? Den lille fødselar? Eller den unge konfirmand? Smykker som dyr er populære blandt børn. Giv dåbsbarnet et par søde bamseørestikkere, eller vælg søde hestesmykker til den hesteglade pige.

Vores smykkeunivers er fyldt med gaveidéer til de mange store anledninger i barnets liv. Du finder altid et flot smykke i dyreform, som vil falde i barnets smag – og alle er de udført i ægte sterlingsølv. Opdag de eventyrlige designs her i webshoppen, eller besøg en af vores mange butikker, hvis du vil se smykkerne og måske have hjælp til at vælge de rette.

Læs mere
Hvad koster børnesmykker?

Børnesmykker er ikke så dyre. De fås fra cirka 100 kr.

Hvorfor vælge børnesmykker i sterlingsølv?

Et smykke i sterlingsølv er et smykke i ægte sølv. Det er af god kvalitet, og langt de fleste kan tåle at gå med disse smykker. Modsat de uægte og sølvlignende smykker man finder i mange butikker, der kan give allergi og smitte af.

Kan man få børnesmykker i dyreform?

Ja, smykker som dyr er populære hos børn, og de findes derfor i adskillige udgaver som heste, mariehøner, sommerfugle og meget mere.