Fortryllende enhjørninge som smykker til børn

4 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Ørestikker i forgyldt sølv m. enhjørning
  245 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Ørestikker i sølv m. enhjørning
  195 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Ørestikker i sølv m. enhjørning
  145 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Halskæde i forgyldt sølv m. enhjørning
  295 kr.
pr. side

De fleste små piger drømmer om flotte smykker. Enhjørningesmykker er et absolut hit. Det fortryllende og magiske fantasidyr lader ethvert barn drømme om eventyr, ligesom det også ser sødt og flot ud på en halskæde eller som et par øreringe.

Carat Diamanter byder dig velkommen i et betagende smykkeunivers. Smykker til børn forhandler vi også. Udforsk blot de fine enhjørningesmykker, og vælg en flot gave til barnet – en enhjørningehalskæde eller søde ørestikkere med enhjørninger. Børnesmykkerne fås i sølv eller forgyldt og er alle af 925 sterlingsølv.

Sølv- og forgyldte smykker til børn

Der er stor tradition for at give sølvsmykker eller forgyldte smykker til børn. Det kan være så tidligt som fra barnedåben eller til nogle af barnets første fødselsdage. Et smykke er nemlig en personlig og sød gave. Én barnet kan have glæde af i mange år.

Skal sølvsmykket eller det forgyldte smykke være til en pige? Der findes mange fine designs til børn – blandt andre de fine enhjørningesmykker, du finder her hos Carat Diamanter. Dét er en oplagt gaveidé og perfekt til den lille prinsesse, der drømmer om magi og eventyr.

Søde enhjørningedesigns til den lille pige

Har du en datter, niece eller et barnebarn, der er faldet pladask for enhjørninger? Næsten alle små piger har et favoritdyr, og selvom enhjørningen er et fantasidyr, er det alligevel sagtens noget, man kan fortrylle børneværelset med. Ligesom barnet også kan få et sødt enhjørningesmykke, hun kan gå rundt med og se på hele tiden.

Glæd dig til at opdage:

 • Enhjørningesmykker som halskæder
 • Enhjørningesmykker som ørestikkere

Du finder fine og eventyrlige designs i forgyldt sølv og i ren sølv, ligesom du også kan opdage pæne designs, der er udført med lyserøde detaljer. Det gør smykket endnu mere fantasifuldt og prinsesseagtigt at se på.

Find gaveinspiration til dåb eller fødselsdag

Hvilken smuk gave skal du give til dåbsbarnet eller til den lille pige, der har fødselsdag? Smykker er oplagte som personlige og flotte gaver til barnet, du holder af.

Er hun vild med enhjørninge? Din dag er hermed reddet. Carat Diamanter har samlet et rigtigt fint sortiment af søde enhjørningesmykker, som enhver lille pige vil forelske sig i med det samme.

Vælg selv om det skal være en halskæde eller et par ørestikkere med enhjørninge – eller giv hende begge dele til et fint sæt. Det bliver uden tvivl en eventyrlig og helt fantastisk gave.

Er du i tvivl, så kig ind i en af vores butikker – enten i Field's eller på Fisketorvet – og lad os hjælpe dig med at vælge den helt rette gave til barnet, du holder af.

Læs mere
Hvad koster enhjørningesmykker?

Enhjørningesmykker til børn fås fra 200-300 kr. i ægte sterlingsølv.

Hvilke smykker kan man give en lille pige?

Smykker med enhjørningevedhæng er populære. Det kunne være som en fin halskæde eller et par søde ørestikkere.

Hvor kan jeg købe enhjørningesmykker?

Carat Diamanter fører mange flotte børnesmykker. Heriblandt finder du søde enhjørningesmykker i sølv eller forgyldt.