Smykker i hjerteform – find søde gaver til børn

8 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Børnearmbånd i sølv med hjerte
  245 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Hjertevedhæng i sølv med mariehøne 1180606
  150 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Børnearmbånd i forgyldt sølv m. sommerfugl
  395 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Heart eyes øreringe i forgyldt sølv
  245 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Ørestikker i sølv m. bamse
  145 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Hjertevedhæng i sølv
  135 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Hjerte ørestikker i sølv
  225 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Blomster ørestikker i sølv m. lyseblå zirkonia
  145 kr.
pr. side

Smykker i hjerteform er oplagte som dåbsgave eller fødselsdagsgave til barnet. Det søde hjertelook er fint at se på og perfekt til den lille prinsesse, der skal have sit første smykke. Forkæl hende med alt fra et sødt armbånd med hjertevedhæng til hjerteørestikkere eller en smuk halskæde med vedhæng i hjerteform.

Carat Diamanter byder på et stort smykkeunivers. Fine og søde smykker til børn har vi også mange af. Opdag dem alle her i webshoppen eller i en af vores butikker. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette gave til anledningen, og skulle gaven mod forventning ikke falde i modtagerens smag, kan den naturligvis byttes.

Smykke i hjerteform til børn

Smykker med vedhæng i form af et hjerte er utrolig populære – specielt blandt børn. Hjertet er betydningsfuldt og sødt at se på. Du kan give det til barnet, du holder af og vise din kærlighed med et sødt hjertevedhæng.

Hjertesmykker er oplagte gaver til små piger, der skal døbes, har fødselsdag eller til den unge pige, der lige er blevet konfirmeret. Man bliver aldrig for gammel til at bære et sødt smykke i hjerteform. Ørestikkere med hjerte går aldrig af mode – og du finder både barnlige designs med bamser og mariehøner, såvel som mere stilfulde designs i ren sølv.

Opdag armbånd, halskæder og øreringe

Hos Carat Diamanter står vi altid klar til at hjælpe dig med at forkæle dem, du holder af. Vi har samlet et rigtig fint udvalg af hjertesmykker til børn.

Udforsk det lige her, og glæd dig til at opdage:

 • Armbånd i forgyldt eller sølv med hjertevedhæng
 • Ørestikkere med hjerter i forgyldt eller sølv
 • Bamseørestikkere med hjerter på
 • Halskæder med søde hjertevedhæng
 • Fine hjerteørestikkere med pink zirkonia sten

Disse fine smykker i hjerteform er blot nogle af de mange flotte styles, du finder hos Carat Diamanter. Uanset hvilket design du går med, får du et rigtig fint kvalitetssmykke i ægte sterlingsølv eller som forgyldt sølv. Dét er et smykke, barnet kan gå med i rigtig mange år.

Flotte hjertesmykker som dåbsgaver

Til dåbsfesten er der tradition for at give dåbsbarnet personlige gaver. Det kunne være et flot smykke, som barnet kan bruge, når hun bliver lidt større. Vælger du et smykke i hjerteform, kan du vise barnet, hvor meget du holder af hende. Samtidig får hun et flot smykke, der er sødt at se på – uanset om det hænger om halsen eller på hendes håndled.

Kig ind i en af vores butikker og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave.

Læs mere
Hvilke smykker kan man give som dåbsgave?

Til pigen der skal døbes, kan du med fordel give et sødt hjertesmykke. Det er en betænksom og sød gave, som hun kan bruge i mange år.

Hvorfor vælge et ægte sølvsmykke til barnet?

Ægte sølvsmykker er de bedste at vælge, da rigtig mange ikke tåler de helt billige og sølvlignende smykker, der også kan smitte af.

Hvornår giver man hjertesmykker?

Smykker i hjerteform er oplagte som gaver til små piger f.eks. til dåben.