Smarte drengeure i cool farver og fede designs

10 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Lorus børneur
  248 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot børne ur 0854/1
  248 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot børne ur
  248 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot børne ur 2684S/3
  398 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot børne ur
  398 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot
  398 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Lorus børneur
  298 kr.
 8. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Calypso Børneur
  498 kr.
 9. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Calypso Børneur
  498 kr.
 10. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Calypso Børneur
  398 kr.
pr. side

Drengeure skal være smarte og seje at se på. Barnets allerførste ur skal give barnet stor glæde, samtidig med at han lærer klokken at kende på en sjov måde. Farven og udtrykket på uret betyder rigtig meget, da uret gerne skal være et, barnet vil gå med hver dag.

Carat Diamanter forhandler et bredt sortiment af smarte accessories som drengeure. Opdag alt fra cool drengeure med blå silikonerem til smarte ure med grøn læderrem og stilfulde drengeure i sort rustfri stål. Der er mange seje designs at vælge mellem – blandt andet fra mærkerne Lorus og Hot Shot.

Drengeure – find barnets første ur

Før du har set dig om, er det tid til at købe dit barns første ur. Mens barnet går i børnehave, eller når barnet begynder i skole, vil du helt sikkert gerne lære dit barn klokken at kende. Det klares bedst med et armbåndsur, som dit barn kan have på hver dag og øve sig med.

Skal uret være til en dreng? Du finder i vores udvalg et væld af flotte og smarte drengeure. De fås i alle de klassiske drengefarver som blå, sort, grøn, hvid, orange, metal og mange flere.

Drengeurene fås i flere materialer som silikone, gummi, læder og rustfri stål. Det er forskelligt, hvad der sidder bedst omkring håndleddet, og det kan være en fordel at lade barnet prøve flere ure. Det kan du gøre i en af vores butikker – og husk også, at du får 30 dages returret på alle online bestillinger.

Opdag seje drengeure i flere materialer og farver

Hvilket smart drengeur skal dit barn have? Der er mange veje at gå, når det kommer til børneure til drenge. Overvej både 1) materiale, 2) design og 3) farve.

Skal uret være i pænt læder, smart silikone/gummi eller stilfuldt rustfri stål? Alle disse materialer er smarte og praktiske til drengeure. Du finder også ure med mineralglas, der modstår ridser.

Skal det være et smalt ur, der ikke fylder så meget? Eller et mere bredt og markant ur? Det er en smagssag, hvad der sidder bedst på armen, og er det barnets første ur, skal man måske prøve flere slags af.

Skal uret være i blå, sort eller metal? Eller en helt fjerde farve? Drengefarver findes der masser af. Du finder smarte ure med remme med biler og fodbolde. Eller hvad med et sort og rødt ur med et sejt racer look? Mulighederne er mange, og det handler først og fremmest om at finde lige præcis det ur, der falder i barnets smag – så bliver det nemlig fedt at gå med.

Læs mere
Hvad koster er drengeur?

Drengeure koster ikke alverden. Selv i rigtig god kvalitet kan de fås fra ca. 200 kr. og op.

Hvilke materialer kan man få drengeure i?

Børneure til drenge findes i flere praktiske materialer. Det kan være i alt fra gummi og silikone, som er meget behagelige på håndleddet til rustfri stål og læder, der ser pænt ud.

Hvorfor skal jeg vælge et drengeur med mineralglas?

Denne type glas på uret gør det mere modstandsdygtigt overfor ridser.