Spar 20% på vielsesringe

Kvalitetshalskæder til børn med fantasifulde vedhæng

20 varer

pr. side
Sorter faldende

20 varer

pr. side
Sorter faldende

Børnehalskæder skal være fortryllende, flotte og fantasifulde. Designet skal ikke blot være for skønheds skyld, men også for barnets glæde. Halskæder til børn findes med et utal af vedhæng i søde motiver og sjove dyr, der kan matche barnets interesse og smag.

Carat Diamanter byder på et stort smykkeunivers – heri finder du også pæne kvalitetssmykker til børn. De er udført i sølv, forgyldt sølv og ægte guld. Kvaliteten er altid i top, når du køber en halskæde til dit barn hos os.

Se nærmere på det store udvalg af børnesmykker og opdag halskæder med hestevedhæng, mariehøner, hjerter, firkløver, delfiner og meget mere. Her sætter fantasien ingen grænser for, hvilke fortryllende halskæder til børn du kan finde.

Halskæder til børn som barnets første smykke

De fleste små piger (og mange drenge) drømmer om en flot halskæde. For selv som barn kan det betyde meget at klæde sig flot på og udsmykke sig med et flot look. Halskæder er derfor oplagte som barnets første smykke.

Overrask selv dit barn eller barnebarn med en fin halskæde efter barnets smag. Eller tag barnet med på råd om, hvilken halskæde hun eller han ønsker sig.

Flotte halskæder til børn i sølv, forgyldt sølv eller guld

Carat Diamanter vægter personlighed højt. Det gælder for voksne såvel som for børn. Vores udvalg af halskæder til børn er derfor stort, og du finder en halskæde til børn for enhver smag og interesse.

Se frem til at opdage:

  • Forgyldte halskæder til børn i ægte sterlingsølv
  • Sølvhalskæder til børn i ægte sterlingsølv
  • Ægte guldhalskæder til børn i 14 karat guld

Halskæderne fås med alverdens søde og fine vedhæng – med heste, sommerfugle, blomster, mariehøner, kors, engle, hjerter, firkløver og delfiner. Alle har de er fantasifuldt og flot udtryk, der lader ethvert barn fortrylle af sit nye smykke.

Giv halskæder til børn som gave

Smykker som halskæder er oplagte gaver til børn. Det kan være lige fra barnets første fest i livet, barnedåben, til barnets mange fødselsdage eller på den store konfirmationsdag. Det er altid et godt og personligt valg at købe et smykke, som du har udvalgt med omtanke for barnets interesser.

Mange af halskæderne til børn findes også i matchende smykker – som ørestikker eller armbånd. Disse er ligeledes udsmykket med fine mariehøner, hestevedhæng eller lignende. Det er oplagt at købe flere smykker med ens motiv, så barnet får et flot sæt, hvor halskæde, armbånd og øreringe matcher.

Opdag hele sortimentet af halskæder til børn her i webshoppen eller i en af vores butikker.

Læs mere
Hvad koster halskæder til børn?

Du finder halskæder til børn i sølv fra ca. 100 kr. og op.

Hvor kan jeg købe halskæder til børn?

Rigtig mange guldsmede og smykkebutikker forhandler også smykker til børn. En af dem er Carat Diamanter.

Hvorfor vælge halskæder til børn i ægte guld eller sølv?

Det er en god idé at vælge en halskæde i ægte sølv eller guld af hensyn til allergi.