Spar 20% på vielsesringe

Opdag søde øreringe til børn i sølv og forgyldt

Varer 1-24 af 31

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-24 af 31

Side
pr. side
Sorter faldende

Øreringe til børn findes i alverdens flotte udgaver. De er søde, barnlige og sjove at se på. For barnet handler det nemlig ikke kun om at være stilfuld og elegant, men om at kunne udsmykke sig med sine yndlingsmotiver og favoritdyr.

Carat Diamanter elsker at forkæle dig og dem, du holder af. Vi forhandler de fineste børnesmykker til dine børn, børnebørn, niecer og nevøer. Opdag alt fra søde blomsterøreringe, til hjerteørestikkere, øreringe med hestemotiv, bamser, mariehøner og meget mere.

Du finder de søde øreringe til børn i sølv og forgyldt. Udforsk sortimentet her i webshoppen, eller kom ind i en af vores butikker for at se dem, inden du køber. Uanset hvordan du handler, kan øreringene naturligvis byttes, hvis de ikke falder i barnets smag.

Vælg de første øreringe til barnet

Det er en stor dag, den dag dit barn får huller i ørene. Hurtigt bliver det populært for barnet at skifte øreringe til nye slags – alt efter hendes eller hans humør og interesse. Måske er heste populære den ene dag, og den næste dag skal det være hjerter.

Hos Carat Diamanter kan du fylde barnets smykkeskrin med mange søde øreringedesigns. Alle er de fremstillet i sterlingsølv, og det giver dig en sikkerhed for, at de er ægte. Det er langt bedre at vælge ægte sølvøreringe til dit barn frem for at købe de billige slags i "sølvlook". Disse kan smitte af og er ikke gode, hvis barnet har allergi.

Alt fra bamser og sommerfugle til blomster

Vi byder på et væld af øreringe til børn. Mulighederne er virkelig mange. Du finder både øreringe til det helt lille barn, der gerne vil gå med dyremotiver som heste og mariehøner, men også mere stilfulde øreringe med klare eller lyserøde zirkoner til den lidt større pige.

Glæd dig til at opdage:

  • Øreringe til børn i sølv, forgyldt eller 8 karat ægte guld
  • Øreringe til børn som ørestikkere eller ørehængere
  • Øreringe til børn med zirkonia sten
  • Øreringe til børn i alverdens motiver

Giv øreringe til børn som gave

Smykker er oplagte gaver til barnet. Der findes flere anledninger, som barnedåb, fødselsdag eller konfirmation, hvor du traditionen tro kan glæde barnet med et flot smykke.

Øreringe er et godt valg til barnet, der har huller i ørene. Dem kan man aldrig få for mange af, og man kan nemt gøre gaven ekstra personlig ved at vælge et par, man ved falder indenfor barnets smag eller interesse.

Udforsk vores øreringe til børn her i webshoppen eller i en af vores butikker, og få masser af gaveinspiration.

Læs mere
Hvad koster øreringe til børn?

Øreringe til børn i ægte sølv fås fra omkring 200 kr.

Hvor finder jeg et stort udvalg af øreringe til børn?

Smykkeuniverset Carat Diamanter byder på mange forskellige øreringe til børn.

Hvorfor vælge øreringe til børn i ægte sølv?

Det er en god idé at vælge øreringe til børn i ægte sølv, da andre billigere versioner, der ikke er ægte, kan smitte af og føles træls mod huden.