Flotte ringe til børn i søde og stilfulde designs

Vi fandt ingen resultater som passer med dit valg.

Ringe til børn er et populært form for smykke. Små piger og drenge, der nyder at bære accessories og smykker, kan allerede fra en tidlig alder udsmykke sig med flotte motiver og former, der falder i deres smag.

Interesserer barnet sig for heste, kunne det være med en flot hestering. Kan barnet lide blomster eller hjerter? Så skal en af disse naturligvis være motivet på ringen. Vælg gerne en ring med et motiv, der matcher nogle af de smykker, barnet allerede har. Det er altid fint med et sæt smykker, der passer sammen.

Carat Diamanter byder dig indenfor i et stort smykkeunivers, hvor vi blandt andet forhandler søde og prisfornuftige smykker til børn. Heriblandt finder du mange fine ringe til børn i sølv og i forgyldt sølv. Der er en sød ring til barnet for enhver smag – oplagt som barnets første smykke eller som en flot gave.

Ringe til børn som barnets første smykke

Barnets første smykke? Hvad skal det være? Ringe til børn er oplagte som barnets første smykke. Netop fordi de er nemme at gå med og kan tages af igen, når barnet har lyst. Det kan være sværere for et barn selv at få et armbånd eller en halskæde af, ligesom et smykke som øreringe er for lidt større børn, der har fået huller i ørene.

Ringe til børn kan bruges som smykke fra en tidlig alder, og de er derfor perfekte som gave til det lidt mindre barn.

Opdag ringe til børn i sølv og forgyldt

Hvilken ring til barnet skal du vælge? Tænk gerne over barnets interesser og favoritdyr. Du finder ringe med alverdens søde motiver som hjerter, heste, mariehøner, blomster og meget mere. For barnet er det sjovest at gå med en ring, der falder i hendes eller hans interesse. Sådan bruges smykker til børn nemlig – det handler ikke nødvendigvis om at være smart eller stilfuld, men blot at bære et motiv man holder meget af.

Derudover skal du naturligvis overveje, om ringen skal være i sølv eller forgyldt sølv. Det er en smagssag – begge dele er af høj kvalitet.

Giv ringe til børn som søde gaver

Ringe til børn er absolut ideelle som gaver. Til fødselaren eller til konfirmanden. Der er altid en god anledning til at give barnet et personligt smykke som gave. Vælger du en ring med netop den udsmykning, som matcher barnets interesse, kommer gaven uden tvivl til at falde i god jord.

Vil du gøre gaven ekstra særlig? Vælg da også et armbånd, en halskæde eller et par øreringe, der passer til ringen. Det er for barnet hyggeligt og skønt at have et sæt af smykker, der matcher hinanden på fin vis.

Læs mere
Er en ring et godt valg til barnets første smykke?

Ja, en ring er et godt valg, da barnet selv kan tage den af og på efter behov, mens armbånd og halskæde kan kræve hjælp at få af. Øreringe er bedre, når barnet er ældre og har fået lavet huller i øreringe.

Hvad koster ringe til børn?

Det er ikke dyrt at købe ringe til børn. De fås ofte fra 100-200 kr.

Hvorfor skal jeg vælge en ring til børn i ægte sølv?

Ægte sølv er det bedste materiale til børnesmykker som ringe. På den måde ved du, at barnet kan holde ud at have ringen på, uden at huden bliver generet.