Laura Solitaire vedhæng med 0,10 carat diamant

På lager
3.300 kr.
Ved "længere leveringstid" skal smykket produceres fra ny. Kontakt os for at høre nærmere.

En af vores mest populære kollektioner af solitaire vedhæng er Laura Solitaire by Carat. Det er en kollektion af klassiske vedhæng i 18 karat guld og hvidguld med en smuk diamant slebet med brillantslib. Brillantslibet har 58 facetter, og det er garant for optimal lysrefleksion og glans i diamanten. For yderligere at give diamanten de bedste muligheder for at funkle, har vi designet de seks grabber, som holder diamanten på plads, på en sådan måde at mest muligt lys kommer til den.

Giv en Laura Solitare halskæde i fødselsdagsgave eller julegave, som barselsgave eller til minde om en mærkedag.

I vedhænget her på siden sidder der en 0,10 carat diamant. Vedhænget fås med følgende diamantstørrelser: 0.10, 0.20, 0.30, 0.40 og 0.50 carat.

Der medfølger et originalt diamantcertifikat, og for ringe med en diamant på 0.30 carat og derover medfølger et GIA-certifikat (GIA er det internationale, uafhængige diamant-certificerings institut).

Mere information
VarenummerP1022D-10-18KY

Specifikationer

Materiale: 18 karat guld.

Kæde: Vedhænget kommer med en venezia- eller ankerkæde på 42 cm i forgyldt sølv. Ønskes en længere kæde, kan der i stedet medfølge en kæde på 45 eller 50 cm. Ønsket noteres i kommentarfeltet under check out.

Ædelsten: 1 hvid diamant W/SI1 i alt 0,10 carat med brillantslib.

Læs her hvordan du passer på dine smykker eller kontakt vores kundeservice på telefon 33 13 80 60 eller kundeservice@caratdiamanter.dk.

Se vores anmeldelser på Trustpilot