Laura Solitaire vedhæng med 0,10 carat diamant

Ved "længere leveringstid" skal smykket produceres fra ny. Kundeservice kontakter dig ang. leveringstid efter bestilling.
På lager
3.300 kr.
  • gift Leveres i smykkeæske og flot indpakket
  • gift Gratis levering over 399,- og 30 dages gratis retur
  • gift 30 dages landsdækkende bytteservice
  • gift Knap 30 års erfaring og 2 fysiske butikker i Field’s og Fisketorvet

En af vores mest populære kollektioner af solitaire vedhæng er Laura Solitaire by Carat. Det er en kollektion af klassiske vedhæng i 18 karat guld og hvidguld med en smuk diamant slebet med brillantslib. Brillantslibet har 58 facetter, og det er garant for optimal lysrefleksion og glans i diamanten. For yderligere at give diamanten de bedste muligheder for at funkle, har vi designet de seks grabber, som holder diamanten på plads, på en sådan måde at mest muligt lys kommer til den.

Giv en Laura Solitare halskæde i fødselsdagsgave eller julegave, som barselsgave eller til minde om en mærkedag.

I vedhænget her på siden sidder der en 0,10 carat diamant. Vedhænget fås med følgende diamantstørrelser: 0.10, 0.20, 0.30, 0.40 og 0.50 carat.

Der medfølger et originalt diamantcertifikat, og for ringe med en diamant på 0.30 carat og derover medfølger et GIA-certifikat (GIA er det internationale, uafhængige diamant-certificerings institut).

Specifikationer

Materiale: 18 karat guld.

Kæde: Vedhænget kommer med en venezia- eller ankerkæde på 42 cm i forgyldt sølv. Ønskes en længere kæde, kan der i stedet medfølge en kæde på 45 eller 50 cm. Ønsket noteres i kommentarfeltet under check out.

Ædelsten: 1 hvid diamant W/SI1 i alt 0,10 carat med brillantslib.

Læs her hvordan du passer på dine smykker eller kontakt vores kundeservice på telefon 33 13 80 60 eller kundeservice@caratdiamanter.dk.

Klar til at give. Klar til at modtage. Klar til forkælelse.
Se vores anmeldelser på Trustpilot