Spar 20% på vielsesringe

Lund Dagmarkors 20 x 24 mm i sølv med farvet emalje

Varenummer
305181
På lager
895 kr

Lille Dagmarkors vedhæng fra Lund Copenhagen. I sølv med blå, rød, gul og hvid transparent emalje. Designet er velegnet som konfirmationsgave eller dåbsgave.

Vi er autoriseret forhandler af alle vores smykker som, sammen med vores fysiske forretninger, er din garanti for at du modtager et 100 % originalt smykke.

Find en egnet halskæde til Dagmarkorset her.

Mere information
Varenummer305181

Specifikationer

Materiale: Sølv.

Mål: B 20 x H 24 mm.

Smykkesten

  • Transparent emalje
  • Farve: Blå, rød, gul og hvid

Pleje af dit smykke

Opbevaring: Når du ikke bærer smykket, anbefaler vi, at du opbevarer det i en smykkeæske eller et smykkeskrin adskilt fra andre smykker, så det ikke får unødige ridser.

Jævnlig vedligeholdelse: Renses i smykkerens, skylles i vand og tørres. Hos Carat Diamanter kan du også få renset dine smykker i ultralydsrens. Kontakt os for flere informationer. Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle smykkesten, der tåler smykkerens. Vi anbefaler, at du tager dine smykker af inden, du dyrker motion, går i bad, laver fysisk arbejde og hver aften inden du går i seng. Derudover anbefaler vi, at du undgår, at dine smykker kommer i kontakt med parfumer, cremer og lignende.

Renovering: Vi kan renovere overfladen på dit sølvsmykke, så det fremstår som nyt igen. Kontakt os hvis du vil høre mere om mulighederne.

Kundeservice T: 33 13 80 60 E: kundeservice@caratdiamanter.dk.

Se vores anmeldelser på Trustpilot