Smykker og ure i Fars dags gave

19 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Gravørplade 'dog tag' i 8 kt. guld
  1.295 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Fossil Vintage herrearmbånd
  395 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Fossil Vintage herrearmbånd
  395 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Fossil Vintage Casual herrearmbånd
  495 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Tommy Hilfiger herrearmbånd i læder
  495 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Maserati J BR herrearmbånd
  895 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Tommy Hilfiger herrearmbånd i brunt læder og rustfrit stål
  495 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Maserati herrearmbånd
  595 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Fossil herrearmbånd
  595 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Maserati herrearmbånd
  595 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Gravørplade 'dog tag' i 8 kt. guld
  2.395 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Manchetknapper i forgyldt stål
  545 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Manchetknapper i stål
  495 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Manchetknapper i stål
  495 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Manchetknapper i sølv
  1.495 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Manchetknapper i sølv
  1.495 kr.
 17. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Daniel Wellington Classic Sheffield Gold 36 mm
  1.299 kr.
 18. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Daniel Wellington Petite Sheffield Gold 32 mm
  1.199 kr.
 19. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Lund Copenhagen Plade ring
  750 kr.
pr. side

Hvert år den 5. juni på Grundlovsdag er det Fars dag. Som så mange andre traditioner, har vi fået den fra Amerika. Oprindeligt lå Fars dag den 2. søndag i november, hvor forskellige nordiske lande stadig fejrer den.

Fars dag er dagen, hvor du skal vise din kærlighed til din far. Fra barn har han været en beskytter, der passede på dig og en person, der lærte dig nye ting som at cykle. Han bar dig på skuldrene, når dine ben var trætte og passede på dig i alle situationer.

Den klassiske Fars dagsgave er et krus eller trøje med teksten ”verdens bedste far”. I år er året, du giver ham en speciel gave, der skal symbolisere kærligheden til ham. Der er intet renere end kærligheden mellem forælder og barn. Det kan dog være svært at finde en gave til manden, der har alt. Det vil vi hjælpe med, for vi har samlet et bredt udvalg af gaver, enhver mand vil sætte pris på.

Armbånd i Fars dags gave

Et klassisk smykke til mænd er armbånd. Det kan kombineres med ur eller bæres alene. Det er vigtigt, at armbåndet passer til manden. Hvis han godt kan lide det rå eller i forvejen bærer et ur med læderrem, kan det være flot med et læderarmbånd. Hvis han godt kan lide det rene og enkle, er et stålarmbånd måske mere ham. Dine forældre er dem, du kender bedst, og det vigtigste er, at du har lagt omtanke bag gaven.

Læderarmbånd til din far

Hos Carat Diamanter sælger vi en lang række læderarmbånd. Du finder både de helt simple designs, samt de mere detaljerede. Hvad alle armbåndene har tilfælles er deres gode kvalitet. Læderarmbåndene findes til priser fra 200 kr. til 2.750 kr. alt efter design og mærke.

Hvis du vælger et læderarmbånd, er det vigtigt at have lagt mærke til, hvilke typer læder din far i forvejen går med. Har han et ur med en sort læderrem, er det oplagt at vælge et armbånd i sort læder. Det kan også være han altid bærer brune lædersko og bælte. Dertil vil et brunt læder armbånd være oplagt.

Du finder mærker som:

Stålarmbånd til din far

Er din far mere til det klassiske og stilrene, der ville gå godt til et jakkesæt, er stålarmbånd måske et bedre valg. Armbåndene passer til alt og er i høj kvalitet. Der findes både de helt simple armbånd, der passer til enhver og går godt sammen med et ur. Derudover er der også mere vovede designs, der er mere i øjenfaldende og er godt til din far, hvis han ikke går med ur, da det sagtens kan bæres alene.

Du finder mærker som:

Manchetknapper eller slipsenål til din far

Ligesom sokker og underbukser er der smykker mænd altid sætter pris på eller mangler. Måske mistede din far den ene manchet knap i vasken eller tabte den. Kan han heller ikke huske, hvor han lagde sin slipsenål? Manchetknapper og slipsenåle er perfekte Fars dags gaver, som han med sikkerhed vil få brugt. Du finder manchetknapper og slipsenåle fra 400 kr., hvilket gør dem til budgetvenlige gaver.

Du finder mærker som:

Hvad med et ur i Fars dags gave?

En gave enhver mand vil blive glad for er et nyt ur. Uanset om han i forvejen har en ursamling eller ikke ejer et ur, kan han bruge et nyt.

Vi deler urværkerne op i to kategorier: automatik og quartzsure. Det kan være din far har en favorit type.

Er et dresswatch noget for din far?

Dresswatches er en type ur, der er meget simpelt og oftest har et quartz-urværk. Det kan bæres både af mænd og kvinder, hvor kvindernes urskive er lidt mindre. Dette ur går rigtig godt til et jakkesæt, men kan bæres til alle outfits. Hvis du vil være sikker på, at uret skal være i din fars smag, er et dresswatch det sikre valg.

Du finder mærker som:

Er et stålur noget for din far?

Stålure er et klassisk mandesmykke og nok det mest populære. Du finder ure i stål, forgyldt stål, med forskellige farver urskiver og et bredt udvalg af forskellige designs. Det er især i denne kategori, du scorer toppoint som det bedste barn, med en gave der går lige i hjertet.

Du finder mærker som:

Smykker til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en anden bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til Valentines Day, Konfirmation, Mors dag, Fars dag eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.

Læs mere