Smukke smykker til konfirmation

Varer 1-24 af 241

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Ella dogtag vedhæng
  8.500 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Ellie perlevedhæng
  1.300 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Tro, Håb og Kærlighed i 8 karat guld
  1.295 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen marguerit armbånd i forgyldt sølv
  2.150 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen marguerit armbånd i forgyldt sølv
  1.100 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy ørestikker
  1.100 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy sølvarmbånd med hvid emalje
  1.975 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy forgyldte ørehængere
  1.400 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy øreringe
  1.100 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy halskæde
  1.400 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy sølvhalskæde med hvid emalje
  1.400 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy forgyldt sølvhalskæde med emalje
  1.100 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy ring i forgyldt sølv
  1.400 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Black alliancering med 0,11 carat diamanter
  8.100 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Black alliancering med 0,11 carat diamanter
  8.100 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Annas pink alliancering med 0,10 carat safir
  7.200 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Firkløver vedhæng på 9mm. i 8 kt. guld
  895 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Gravørplade 'dog tag' i 8 kt. guld
  1.295 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy x Stine Goya earcuff
  1.350 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Kors armbånd med 0,10 carat diamanter
  9.200 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Kors armbånd med 0,10 carat diamanter
  9.200 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Floating diamonds armbånd med 0,03 carat diamanter
  7.300 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Stavkors i 14 kt
  3.895 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Stavkors i 8 karat guld
  1.575 kr.
pr. side

Vi har samlet et stort udvalg af smykker til konfirmationen, så ”den nye voksen” kan mindes dagen, hvor hun/han trådte ind i de voksnes rækker. Mange af smykkerne her på siden kan holde hele livet til glæde for konfirmanden, og dén der har givet gaven.

Vores kollektion af udvalgte smykker og ure til konfirmanden dækker blandt andet de populære Dagmarkors. Der er også mere almindelige kors med og uden diamanter, og så er der naturligvis et smukt, stort udvalg af eksklusive diamantsmykker fra vores egne kollektioner i 18 karat guld. Vi har også valgt at tage nogle af smykkerne fra Georg Jensen med, da de efterhånden er blevet klassiske gaver til mærkedage som konfirmation og student.

Vi håber, at du finder noget, du kan bruge. Husk at vi leverer lynhurtigt, og vi har 30 dages landsdækkende bytteservice i flere end 300 butikker.

Et smykke er den perfekte gave

I dag er der et stort udbud af gaver. Et smykke er på mange måder en perfekt gave. Det kan holde hele livet, og på den måde minde modtageren om konfirmationsdagen. Derudover bliver et smykke ofte båret synligt på kroppen og er en stor del af ens outfit. Modtageren er således dagligt bevidst om smykket og mindet fra konfirmationen.

Dagmarkors og almindelige kors

Et oplagt valg er Dagmarkorset. Det er med sin buttede form og fine indgraveringer noget anderledes end de almindelige, tynde kors, man kender. Dagmar korset kan dateres tilbage til omkring år 1.000-1.200, og det har igennem tiden været et stærkt symbol på Kristendommen. I dag kan Dagmarkorset både bæres som et kulturelt smykke og som et religiøst smykke. Det bestemmer man selv. Dagmarkorset fås i forskellige modeller og i forskellige materialer.

Hvis du ikke er til Dagmarkorset, men gerne vil have et symbolsk smykke, kan du overveje et almindeligt kors. Det er også et populært smykke til studenten. Kors kommer i mange modeller og materialer. Vi har bl.a. nogle flotte modeller i guld med diamanter.

Giv et diamantsmykke til konfirmanden

Et diamantsmykke er et varigt minde og derfor særligt oplagt til livets mærkedage. Vi har udvalgt en række smukke diamantsmykker fra vores egne diamantkollektioner som vil egne sig som konfirmationsgave.

De fleste af vores smykker i Petite by Carat kollektionen egner sig til unge mennesker, da de er relativt spinkle og har et minimalistisk design. Smykkerne fås i 18 karat guld i farverne almindelig guld, hvidguld og rosaguld. De er prydet med smukke diamanter og vil pynte på enhver konfirmand. Et varigt minde om den store dag.

Georg Jensen som konfirmationsgave

Det danske smykkemærke, Georg Jensen, har næsten ikonisk status og er kendt på tværs af alle generationer. Derfor kender de fleste konfirmander også til mærket.

Hvis Georg Jensen står på ønskelisten, vil vi anbefale at se nærmere på kollektionen Daisy. Daisy smykkerne laves som ringe, halskæder, øreringe, armbånd og brocher. De produceres i 925 sterlingsølv og forgyldes efterfølgende for at få den flotte guldfarve. Den hvide belægning på blomsterbladene er emalje. Daisy blev designet til H. M Dronning Margrethe II’s fødsel i 1940. Smykket skulle på et nationalt plan indgyde håb i befolkningen, der på det tidspunkt var tynget af 2. Verdenskrig.

Service

Vi sender din ordre lynhurtigt, og du kan vælge mellem at modtage den på din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted. Du kan også afhente din ordre som Click & Collect i vores forretninger i Field’s og på Fisketorvet.

Vi sender fragtfrit alle ordrer over 399 kr. og vi tilbyder gratis retur. Du kan bytte din vare i mere end 300 butikker over hele landet med vores bytteservice.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykket som nyt igen og kan holde hele livet.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.

Læs mere