Studentergaver til den store dag

Varer 1-24 af 43

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Alliance diamantring med 0,10 carat diamanter
  Normalpris 7.500 kr
  Tilbudspris 3.750 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Alliance diamantring med 0,10 carat diamanter
  Normalpris 7.500 kr
  Tilbudspris 3.750 kr
 3. Nedsat
 4. Nedsat
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Pink safir ørestikker i 18 karat guld
  Normalpris 9.950 kr
  Tilbudspris 4.975 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Infinity diamant ørestikker med lyserød safir
  Normalpris 9.950 kr
  Tilbudspris 4.975 kr
 7. Product Base ImageProduct Small Image
  Michael Kors Darci
  2.095 kr
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. Nyhed
 11. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Petite diamantring med 0,01 carat diamant
  Normalpris 1.995 kr
  Tilbudspris 997,50 kr
 12. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Alliance ring med pink safir
  Normalpris 4.500 kr
  Tilbudspris 2.250 kr
 13. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Alliance ring med pink safir
  Normalpris 4.500 kr
  Tilbudspris 2.250 kr
 14. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Halo diamantvedhæng med 0,12 carat diamanter
  Normalpris 6.800 kr
  Tilbudspris 3.400 kr
 15. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Halo diamant halskæde i 18 karat hvidguld
  Normalpris 6.800 kr
  Tilbudspris 3.400 kr

Varer 1-24 af 43

Side
pr. side
Sorter faldende

Gaver til studinen

Skal du give en gave til studinen, vil vi anbefale dig at give et diamantsmykke. Det er et smukt minde, som vil holde hele livet. Vores klassiske diamantsmykker har været populære i mange generationer, og de vil også være populære i fremtiden. Vi fører også en række mærker som Georg Jensen og Ole Lynggaard Copenhagen, som  producerer smukke smykker efter stolte danske traditioner.

Vores diamantkollektioner i 18 karat guld

Alle vores egne diamantkollektioner Alliance by Carat, Fleur by Carat, Halo by Carat, Hearts by Carat, Ida Solitaire by Carat, Infinity by Carat, Laura Solitaire by Carat og Petite by Carat laves i 18 karat almindelig guld, hvidguld og rosaguld. De fleste modeller er fattet med diamanter, men man kan også få andre ædelsten i, hvis man ønsker, fx safirer, rubiner eller smaragder. Kontakt vores kundeservice på kundeservice@caratdiamanter.dk eller 33 13 80 60 (tryk 1) for at høre nærmere.

Vi fører to klassiske diamantkollektioner, som er meget populære til studinen. Smykkerne i Ida Solitaire by Carat og Laura Solitaire by Carat er klassiske og elegante og fattet med en enkelt diamant på toppen. Diamanten er fattet med 4 grabber (Ida Solitaire by Carat) eller 6 grabber (Laura Solitaire by Carat). Ringene er designet, så der kommer mest muligt lys til diamanten. Lyset er dét, der giver den smukke glans i diamanten.

Ida Solitaire by Carat består af ringe med en diamant på 0,05 carat, 0,10 carat, 0,24 carat, 0,30 carat eller 0,40 carat. Ringene findes også med diamanter ned ad ringskinnen. Dem kalder vi Ida Queen.

Laura Solitaire by Carat består af ringe med en diamant på 0,10 carat, 0,20 carat, 0,30 carat, 0,40 carat eller 0,50 carat. Der findes også smukke diamantvedhæng i kollektionen med samme diamantstørrelser som ringene, altså 0,10, 0,20, 0,30, 0,40 og 0,50 carat.

Vi kan selvfølgelig også lave ringene i Ida Solitaire by Carat og Laura Solitaire by Carat med større diamanter. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@caratdiamanter.dk eller 33 13 80 60 (tryk 1), hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Georg Jensen

Smykker fra Georg Jensen vil ligeledes være en god, personlig gave til studinen. Georg Jensen har designet nogle ikoniske smykkekollektioner, som er eviggyldige til den moderne kvinde.

Daisy er Georg Jensens måske bedst kendte kollektion. De smukke margueritter er fremstillet i forgyldt sterlingsølv. De hvide blade på blomsten er lavet i hvid emalje. Daisy smykkerne fås som ringe, halskæder, øreringe og armbånd. Daisy blev introduceret i forbindelse med H.M. Dronning Margrethe 2.’s fødsel i 1940. Daisy er Hendes Majestæt Dronningens kælenavn, og smykket skulle bringe håb og optimisme til det danske folk i en mørk tid under 2. Verdenskrig.

Moonlight Grapes er en anden populær kollektion fra smykkemærket Georg Jensen. Moonlight Grapes er inspireret af nogle af de tidlige designs fra Georg Jensen i starten af 1900-tallet. Smykkerne forestiller vindrueklaser, som smukt smyger sig om fingeren, op ad øret eller hængende på halsen.

De fleste smykker i Moonlight Grapes kollektionen er i sterlingsølv, men nogle er i 18 karat guld.

Du kan også tage et kig på alle vores smykker, vores ringe, vores halskæder, vores øreringe eller vores armbånd. Du finder sikkert noget, du kan bruge.

Gaver til den mandlige student

Et lækkert armbåndsur vil være passende for den nyudsprungne student. Vi har et stort udvalg af lækre, holdbare herreure, som vil stå sig godt som gave til den store dag.

Jaguar

Jaguar er et godt eksempel på et lækkert herreur. De producerer ure i schweizisk kvalitet. Jaguar ure har et maskulint look, som minder om et traditionelt dykkerur. Flere af modellerne har en flot guldfarvet eller rosafarvet belægning, som giver urene et varmt, eksotisk look.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et internationalt anerkendt tøjmærke, men deres ure er også meget populære. Hvis man køber et Tommy Hilfiger ur, får man lov til at bære det prestigefyldte mærke på håndleddet. Urene er i god kvalitet, og laves enten som dreeswatch til jakkesættet eller som sportsur til det mere casual look.

Gucci

Gucci er som flere af vores urmæker Swiss Made. Det betyder, at de er produceret i Schweiz, ” verdens centrum for finmekanik og urmageri. Vi fører bl.a. Guccis meget populære G-Timeless kollektion og G-Frame kollektion. Urene bliver drevet af enten et quartzværk eller et automatisk værk. Gucci er kvalitet og prestige samlet i et.

Vil du kigge lidt bredere, kan vi anbefale dig at tage et kig på alle vores herreure. Her finder du med garanti en egnet gave til studenten.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.

Læs mere