Valentines Day – smykker til den ultimative forkælelse

15 varer

pr. side
Sorter faldende

15 varer

pr. side
Sorter faldende

Valentines Day smykker er oplagte gaver til at forkæle kvinden i dit liv. Det er en helt særlig mærkedag, hvor de fleste kvinder forventer at få en flot og romantisk gave. Dette kunne med fordel være et elegant og stilfuldt smykke, som vil sætte prikken over i'et ovenpå en dag med ren forkælelse og en lækker middag.

Carat Diamanter har skabt et betagende smykkeunivers, for at vi kan forkæle dig og dem, du holder af. Vores store smykkesortiment byder på alt fra sølv- og guldsmykker til glimtende diamantsmykker – fine halskæder, flotte øreringe, elegante ringe og søde armbånd.

Til valentinsgaven finder du et væld af fantastiske og fortryllende muligheder til at erklære din kærlighed med. Opdag de unikke og forførende smykker her i webshoppen eller i en af vores butikker. Du finder smykkebrands som Georg Jensen, Lund Copenhagen, ByBiehl og mange andre – samt naturligvis vores egne skønne kollektioner.

Valentines Day smykker – hvad er traditionen?

Valentines Day er en amerikansk tradition. Den kaldes også for "de elskendes dag". Den fejres hvert år d. 14. februar, og i de senere år er den søde og romantiske mærkedag blevet mere og mere populær i Danmark. Hvert år ses butikkerne fyldte med chokolader, kort og andre valentinsgaver.

Men hvorfor ikke give en personlig og brugbar valentinsgave? En ren kærlighedserklæring? Et flot smykke? Det vil uden tvivl blive værdsat langt mere end en æske chokolade eller en buket blomster. Det fine smykke er ét, som hun kan bruge i mange år, og som altid vil minde hende om den Valentines Day, hvor du forærede det til hende.

Find smykker til Valentines Day gave

Hvilket smykke skal du give til valentinsdag? I vores smykkeunivers finder du et utal af fine muligheder – uanset om smykket skal være meget overdådigt og prangende, eller om det skal være meget enkelt og minimalistisk.

Bliv fristet af gaveidéer som:

  • Søde hjertevedhæng i sølv, forgyldt eller ægte guld
  • Pæne øreringe og halskæder med glimtende zirkonia sten
  • Forgyldte halskæder med margueritmotiver
  • Overdådige diamantøreringe
  • Elegante halskæder med blå safirer
  • Smukke ørehængere med røde rubiner
  • Eksklusive diamantringe med 0,15 - 0,31 carat brillanter

Disse er blot nogle af de mange skønne muligheder. Du finder Valentines Day smykker til gaver for enhver smag. Er hun til det enkle og minimalistiske look? Vælg da en stilren ring i hvidguld besat med én flot brilliant. Nyder hun de overdådige og prangende smykker? Gå da med en elegant og betagende safirhalskæde med diamanter.

Carat Diamanters smykkeunivers byder på masser af Valentines Day smykker, og vi hjælper dig hellere end gerne med at vælge det helt rette.

Læs mere
Hvad kan man give i Valentines Day gave?

Du kan give blomster og chokolade, men smykker er også et meget populært valg.

Hvad skal en valentinsgave koste?

Der er ikke noget fast beløb. Ofte er det tanken, der tæller. Så hvis du ikke har råd til det dyre smykke, kan du også vælge et mere prisfornuftigt et.

Hvorfor fejrer man Valentines Day?

Det er en amerikansk tradition, som har fundet sin vej til Danmark. Den kaldes også for "de elskendes dag", og man fejrer kærligheden på netop denne dag – altid d. 14. februar.