BLACK FRIDAY: 20-60% rabat på alt

Oplev de bedste smykkemærker og urmærker her

I Carat Diamanter er vi autoriseret forhandler af alle smykker, ure og børneartikler. Her møder du ingen parallelimport uden tilstrækkelig garanti eller billige efterligninger. Vi garanterer ægtheden af vores produkter, og der medfølger således altid diamantcertifikater på alle diamantsmykker, garantibeviser på alle ure samt mærkernes egne certifikater i det omfang, de eksisterer.

Her på siden ser du alle vores mange spændende mærker, som tæller mere end 50 af de bedste danske smykkemærker og internationale urmærker. Vi har lækre produkter til både kvinder, mænd og børn og du finder gaver til både dagligdagens forkælelse og livets store mærkedage.

Danmarks største udvalg af diamantsmykker

Hos Carat Diamanter er vi eksperter i diamantsmykker. Vi har i mere end 25 år vejledt vores kunder i købet af et diamantsmykke, og vii har igennem tiden opbygget og forfinet vores egne diamantkollektioner, så de indeholder alle de populære designs som Solitaire ringe, allianceringe, hoops, hjertesmykker med diamanter, kors, cirkler og meget mere.

Oplev vores smukke Soltaire ringe i følgende mærker: Ida Solitaire by Carat og Laura Solitaire by Carat.

Eller find vores store kollektion af de klassiske allianceringe og andre alliancesmykker i Alliance by Carat.

Diamantcirkler har vi i Halo by Carat kollektionen.

Klassiske blomsterdesigns kan du se i vores meget populære Fleur by Carat kollektion.

Hoops, kors og meget andet finder du i Infinity by Carat, som er vores største diamantkollektion.

Et diamanthjerte som halskæde er en meget populær gaveidé. Vi har dedikeret et helt mærke til hjertesmykker. Den hedder Hearts by Carat.

Er du mere til minimalistiske diamantsmykker, vil vi anbefale dig at se nærmere på Petite by Carat, hvor der er fokus på det simple og elegante design.

I kategorien Diamantsmykker kan du få et overblik over alle vores diamantsmykker. Finder du ikke umiddelbart dét, du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os. Vores faguddannet personale vil med glæde hjælpe dig med dine ønsker. Kontakt vores kundeservice på chat, kundeservice@caratdiamanter.dk eller telefon 33 13 80 60 (tryk 1).

De bedste danske smykkemærker

I Carat Diamanter sætter vi pris på dansk smykkedesign, og derfor forhandler vi et stort udvalg af danske smykkemærker. Danmarks har stolte traditioner indenfor smykkekunst, og mange af vores danske mærker er da også internationalt anerkendt. Det drejer sig blandt andet om Georg Jensen, Ole Lynggaard Copenhagen og Sif Jakobs.

Georg Jensen

Georg Jensen er dansk smykkedesigns ”grand old man” og har eksisteret siden 1904. Mærket har igennem tiderne designet en lang række af ikoniske smykker. Bedst kendt er vel nok Daisy smykket, som blev fremstillet til H. M. Dronning Margrethe II under 2. Verdenskrig.

Det er imponerende at se, hvordan Georg Jensen til stadighed holder sig relevant og designer smukke smykker til danskerne. De appellerer til mange, og især deres elegante sølvkollektioner har godt tag i unge danske kvinder.

Vi har været autoriseret forhandler af Georg Jensen i mere end 25 år, så vi kender efterhånden mærket godt. Vi ved, hvad der er populært og kan hjælpe dig med at vælge dit næste Georg Jensen smykke.

Ole Lynggaard Copenhagen

Ole Lynggaard Copenhagen er ægte trendsættere i den danske smykkeindustri. Mærket designer nogle af de mest unikke og anderledes smykker, man kan få i dag. De søger meget af deres inspiration i naturen. Hvis man ser efter, vil man ofte opleve mange sjove detaljer og pudsige finesser på Ole Lynggaard Copenhagen smykker. Vi sælger både armbånd, halskæder, ringe, vedhæng og øreringe fra mærket.

Julie Sandlau

Julie Sandlau er endnu et eksempel på, at danske smykkemærket er i en liga for sig. Kvinden bag mærket, Julie Sandlau, er dansk smykkemodes ”grand old woman” og hun har igennem mange år introduceret danskerne til Østens mystik og boheme stilen. Julie Sandlau smykkerne laves i sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv, og er prismæssigt overkommelige for de fleste.

Udover ovennævnte smykkemærker vil vi også fremhæve Sif Jakobs, LINE&JO samt byBiehl som er meget populære mærker. Gå på inspiration her på siden eller gå direkte til det fulde udvalg af ringe, halskæder, øreringe eller armbånd. Eller se samtlige smykker her.

Køb internationale urmærker her

Hos Carat Diamanter er vi autoriseret forhandler af alle vores urmæker. Du modtager altid et originalt garantibevis, når du køber et ur, og vi giver som noget særligt også et års garanti på batteriet. Batteriet er normalt ikke omfattet af den officielle garanti.

Find dit næste ur blandt vores mange mærker af schweiziske ure, funktionelle ure, klassiske dresswatches og fashionwatches.

Vores mest populære urmærker er blandt andet Seiko, Tissot, Michael Kors, BOSS, Tommy Hilfiger og Gucci.

Du kan få et overblik over alle vores ure her eller gå direkte til ure til kvinder eller ure til mænd.

Fordele ved at handle hos Carat Diamanter

Vi tilbyder gratis fragt for ordrer over 399 kr. og altid gratis retur. Du kan få leveret direkte på din hjemmeadresse, til din arbejdsplads eller på et valgfrit udleveringssted. Du kan også benytte dig af vores populære Click & Collect service og afhente din ordre i en af vores 2 centralt placeret butikker i København. Her står vi også klar med den afsluttende service, hvis du vil prøve smykket på, have tilpasset urlænken eller hvad det nu kan være.