Spar 20% på vielsesringe

Aagaard – dansk smykkedesign i en klasse for sig

Varer 1-24 af 46

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sølv creoler Ø30 mm
  445 kr
 2. Nyhed
 3. Nyhed

Varer 1-24 af 46

Side
pr. side
Sorter faldende

Aagaard er et ældre danske smykkebrand. De har en længere historie bag sig, men er kun blevet mere populært med tiden. Nogle af mærkets kendte kollektioner er blandt andre Connections, Soldier to Soldier, fine margueritsmykker og et væld af andre fortryllende smykkedesigns.

Carat Diamanter ønsker at forkæle dig og dem du holder af. Det gør vi ved at introducere dig til skønne smykkemærker som Aagaard. Vi er stolt forhandler af dette danske brand, som byder på prisfornuftige smykker såvel som lidt dyrere smykkestyles.

Opdag alt fra sølvørestikkere og forgyldte vedhæng til 14 karat guldøreringe med perler. Aagaard smykkerne er til piger og kvinder i alle aldre og for enhver smag og budget. Smykkerne er i en klasse for sig, men alligevel til helt realistiske priser.

Dansk smykkedesign med en lang historie bag sig

Aagaard har en historie, der går helt tilbage til 1946. De er derfor indbegrebet af velkendte danske smykker af høj kvalitet. I dag er det virksomheden Christina Design London, der ejer Aagaard, men som viderefører de flotte designs og bringer ånden fra de oprindelige smykkedesigns med sig.

Aagaard smykkerne findes i styles for enhver smag, ligesom du også kan forkæle dig selv med alt fra prisfornuftige smykker i sølv og forgyldte designs til mere overdådige smykker i ægte guld og med ædelsten.

Hyld det minimalistiske look med brandets enkle, men alligevel detaljerede sølvhalskæder. Eller bevar det tidløse udtryk med en klassisk margueritring enten i forgyldt eller i sølv.

Er du til det unikke og stilfulde udseende? Så bør du tage et kig på Aagaards creoler og vifteørestikkere. Disse er elegante og enkle på samme tid.

Opdag Aagaard smykker til dig selv eller til gave

Hvilket smykke fra Aagaard skal du vælge? Der er mange veje at gå, når det kommer til de fine Aagaard smykker. Om det er til dig selv eller til en flot gave, så finder du uden tvivl et flot design.

Glæd dig til at opdage:

 • Forgyldte øreringe og vedhæng
 • Sølvørestikkere og guldørestikkere
 • 8 karat guldringe
 • Smykker i sølv og guld med zirkonia
 • Meget mere.

Vores smykkesortiment fra Aagaard er bredt. Det indbyder til selvforkælelse og smukke gaver. Alle smykkerne er naturligvis af høj kvalitet, og alle har de den dér snert af elegance samt et gennemført, skandinavisk design.

Opdag dem alle her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker i enten Field's eller på Fisketorvet. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte smykke fra Aagaard.

Læs mere
Er Aagaard dansk?

Ja, Aagaard er et dansk smykkebrand, der står bag flere populære smykkekollektioner.

Hvad koster Aagaard smykker?

Smykkerne fra Aagaard er ret prisfornuftige. De findes i flere prisklasser, om du er til sølvsmykker, forgyldt sølv eller ægte guldsmykker.

Hvornår blev Aagaard grundlagt?

Historien om danske Aagaard går helt tilbage til 1946. I dag ejes brandet af virksomheden Christina Design London.