Spar 20% på vielsesringe

Det danske smykkemærke Aqua Dulce

Varer 1-24 af 135

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. Nyhed
 7. Nyhed
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
 16. Nyhed
 17. Nyhed
 18. Nyhed
 19. Nyhed
 20. Nyhed
 21. Nyhed
 22. Nyhed

Varer 1-24 af 135

Side
pr. side
Sorter faldende

Aqua Dulce er dansk smykkehåndværk

Aqua Dulce er både til dig, der skal have dit første smykker og dig, der har gået med smykker i flere år, men gerne vil prøve noget nyt.

Smykkerne har nogle fornuftige priser, der ligger i et interval mellem 100 kr. og 1.000 kr. Der er derfor et smykke til dig uanset dit budget. Men lad endelig ikke de billige priser narre dig. Smykkerne er i god kvalitet, og der ligger ægte håndarbejde bag hver enkelt ring, ørering, halskæde og armbånd.

Aqua Dulce lægger vægt på det simple og elegante i designet, uden at det af den grund bliver kedeligt. Det er noget, der altid har ligget i de danske smykketraditioner. Simpelt, minimalistisk og elegant. En stor del af Carat Diamanters smykker har et simpelt og minimalistisk design - se fx alle vores kollektioner af ringe, halskæder, øreringe og armbånd. Det simple design finder du også hos Aqua Dulce.

Aqua Dulce er meget optaget af detaljerne på smykkerne, og de vil hellere lave kvalitet fremfor kvantitet. Der er lagt mange tanker i hvert smykke, og du bliver ikke skuffet, når du modtager det med posten.

925s sterlingsølv

Aqua Dulce arbejder med 925s sterlingsølv. Du kan også få deres smykker i forgyldt sølv, hvor der er lagt et lag af guld uden på sølvet. Alle deres smykker er naturligvis nikkelfri.

Blankt sølv

Hvis man pudser sølv, indtil det får en klar overflade, får man det, der hedder blankt sølv. Man pudser det lag af sølvet, som har reageret med luften, af, hvilket også gør sølvet lysere.

Forgyldt sølv

Forgyldning er et tyndt lag guld, der lægges oven på sølvet. Alt efter producent og prisniveau på smykkerne kan forgyldningen være i forskellig karat og tykkelse. Det har betydning for, hvor lang tid forgyldningen holder. Typisk holder en forgyldning adskillige år.

I nogle af smykkerne fra Aqua Dulce bruges der gennemsigtige sten. Disse fine sten, som ved første øjekast ligner diamanter, hedder zirkoner, og er en del billigere end diamanter. De bruges til at tilføje et ekstra elegant og feminint element til smykkerne. Der bruges også perler i nogle af smykkerne.

Menneskene bag Aqua Dulce

I 2004 blev Aqua Dulce stiftet af Janne Lisberg Fisker. Hun er iværksætter og uddannet salgsassistent i detailbranchen. Efter mange år i tøjbranchen, hvor hun dyrkede sin interesse for merchandise og indkøb, ville hun starte noget nyt. I en gammel garage blev Aqua Dulce født og er siden vokset til et kendt smykkemærke. Smykkerne kan købes i hele Danmark samt i Tyskland.

For Janne er det vigtigt at have tæt kontakt med sine kunder, hvilket også er grunden til, hun valgte at være sælger for Sjælland, Fyn og Tyskland, mens en ansat er sælger i Jylland. Inspirationen til smykkerne kommer fra, hvad kunderne efterspørger, hvilket gør kollektionerne særdeles populære. Aqua Dulce er blevet et familiefirma, hvor søsteren står for regnskabet, svigermoren står for produktionen af puder til armbånd, og hendes mand står for udstillingsvarer. Det giver en tryghed at arbejde sammen med rigtige mennesker, hvilket kommer til udtryk i smykkerne.

Hos Aqua Dulce bliver der lavet fire kollektioner om året. Alle Aqua Dulces smykker har fokus på renhed, enkelthed og at følge de trends der kommer. Smykkerne kan bæres både af moren til to børn og af datteren, da de passer til enhver. Det kommer nemlig ikke an på personens alder, men selve personen. På den måde rammer Aqua Dulce en bred målgruppe.

Køb dit Aqua Dulce smykke hos Carat Diamanter

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give smykket som en gave, så udbyder vi hele 30 dages returret på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker i hele landet.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her blandt Aqua Dulce smykkerne, så anbefaler vi, at du kigger på nogle af de her mærker, som ligger i samme prisklasse: Sif Jakobs, Julie Sandlau, Hultquist Copenhagen, Susanne Friis Bjørner og Carre. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Læs mere