Armani Exchange ure til kvinder og mænd

3 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Armani Exchange Drexler AX2646
  1.495 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Armani Exchange Rocco
  1.495 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Armani Exchange Zoe set
  1.495 kr.
pr. side

Carat Diamanter er officiel forhandler af Armani Exchange ure. Her ser du vores udvalg, som dækker ure til både kvinder og mænd. Alle Armani Exchange urene har 2 års garanti på værket. Vi har gratis fragt og gratis retur på alle Armani Exchange ure. Du kan endda bytte uret i mere end 300 butikker i hele Danmark i 30 dage. Køb i dag og få leveret i morgen. Eller afhent som Click & Collect i en af vores butikker i København. I vores butikker kan vi også tilpasse uret til din arm uden beregning, imens du venter.

Armani Exchange urenes specifikationer

Vi har et bredt sortiment af Armani Exchange ure til både kvinder og mænd. Urene har nogle attraktive priser, der ligger i niveauet fra under 1.000 kr. til lige over 2.000 kr. På trods af det relativt lave prisniveau oser urene af kvalitet med en perlerække af luksuriøse detaljer.

De er alle med urkasse samt urlænke i rustfrit stål, hvis urene da ikke er monteret med en lækker kalveskindslæderrem. Rustfrit stål er et velegnet materiale til ure, fordi det både kan tåle fugt/vand, og fordi det er relativt modstandsdygtigt over for ridser. Urene er dog ikke 100% vandtætte, men derimod vandafvisende - se mere under hvert ur. Armani Exchange urene, som har andre farver end grå, er også lavet i rustfrit stål. Det kan fx være de flotte guldfarvede ure, som har fået en belægning, der giver dem det eksklusive ”gold look”. Rustfrit stål er allergivenligt, og kan tåles af langt de fleste. Dog anbefaler vi, at super-allergikere vælger et ur i titanium. Både Seiko, Skagen og Tissot laver ure i titanium.

Udover urkassen og urlænken i rustfrit stål er Armani Exchange urene monteret med et japansk quartzværk i høj kvalitet. Quartzværket har et batteri samt en chip, der med høj præcision styrer viserne på uret. Således er ure med quartzværk kendetegnet ved at gå meget præcist, og de taber kun +/- et par sekunder om ugen.

Funktioner i et Armani Exchange ur

Urene har forskellige funktioner. Nogle ure har flere funktioner og andre kan kun vise tiden. Niveauet af funktioner afhænger af designet, men generelt kan man sige, at Armani Exchange urene til mænd har flere funktioner end Armani Exchange urene til kvinder. Her er de funktioner (udover tid), der kan opleves i et Armani Exchange ur:

 • Dato
 • 24-timers indikator
 • Stopur

Armani Exchange mærkets historie og baggrund

Er Armani Exchange rigtig Armani?

Ja, det er et spin off eller datterselskab til Armani.

Armani Exchange blev stiftet i 1991 af Georgio Armani og åbnede den første butik i Soho, New York samme år. Herefter er mærket vokset støt, og i dag bliver det solgt i flere hundrede butikker verden over og beskæftiger flere tusind mennesker. Mærket appellerer til street-chic popkulturen blandt den yngre generation og kan især i sine reklamer vise sig fra den rebelske - og provokerende side.

Mange betegner Armani Exchange som den billigere lillebror til Emporio Armani. Det er rigtigt, at mærket er billigere, men vi synes, det er misvisende at kalde mærket for en lillebror. Det er nøjagtigt ligeså lækkert som Emporio Armani. Derudover har det et mere vovet design med de smarte kombinationer af farver, former og funktioner. Vi anser Armani Exchange som værende på lige fod med Emporio Armani. De to mærker skal appellere til forskellige stilarter og mennesketyper, og med Armani Exchange stærke fokus på ungdommen, er det et smart og kækt alternativ til Emporio Armani.

Armani Exchange mærket producerer tøj, sko, tasker, accessories og ure. I Danmark bliver urene distribueret af Fossil, som blandt andet også producerer Emporio Armani, Fossil, Michael Kors og Skagen.

Køb Armani Exchange ure online

Vi er vilde med Armani Exchange urene hos Carat Diamanter. Designet rammer den danske stil med de gyldne dameure og de funklende sten, der i forskellige designkombinationer skaber et varmt og luksuriøst look, som appellerer til mange. Designet på herreurene rammer også plet med de store, maskuline urkasser og den flittige brug af chronographer på urskiven.

Køb dit Armani Exchange ur hos Carat Diamanter og nyd gratis levering og gratis retur.

Hvis du overvejer at købe et Armani Exchange ur til en gave, skal du vide, at uret også kan byttes i andre butikker. Faktisk kan det byttes i mere end 300 butikker fordelt over hele landet.

Vi pakker gerne dit Armani Exchange ur flot ind og, og der medfølger et garantibevis til alle ure. Garantibeviset gælder i 2 år.

Du kan vælge at få uret tilsendt til din privatadresse, din arbejdsadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge uret med det samme, kan du også vælge at afhente det som Click & Collect i en af vores 2 butikker i København. Vi klargører Click & Collect ordrer løbende og giver dig besked, så snart uret kan afhentes. Der går typisk under 24 timer.

I vores 2 butikker kan vi også tilpasse dit Armani Exchange ur, så det passer perfekt til dit håndled. Alle ure med lænke skal tilpasses, og det er en service, vi tilbyder uden beregning for alle ure købt hos Carat Diamanter.

Her finder du et stort udvalg af de populære Armani Exchange ure til skarpe priser.

Hvis du vil se ure fra andre mærker i samme stil, vil vi anbefale dig at tage et kig på BOSS, Emporio Armani, Festina, Jaguar, Maserati, Michael Kors eller Tommy Hilfiger. Du kan også tage et kig på alle vores ure til kvinder eller alle vores ure til mænd.

Læs mere