Enkle og tidløse smykker i Basic by Carat  

Varer 1-24 af 145

Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Venezia armbånd
  85 kr.
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Oval American armring V
  3.850 kr.
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. Nyhed
 7. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Guld armbånd i 14 karat
  8.975 kr.
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
 16. Nyhed
 17. Nyhed
 18. Nyhed
 19. Nyhed
 20. Nyhed
 21. Nyhed
 22. Nyhed
 23. Nyhed
Side
pr. side

Dette er det perfekte sted at kigge, hvis du er på jagt efter de vigtige basics til din smykkesamling. Ligeså vel som det er vigtigt at have de rigtige basic items i din garderobe, gør det samme sig gældende, når det kommer til smykker.

Her finder du vigtige, enkle og tidløse klassikere til priser fra 75 kr., der vil fuldende ethvert look, du har hjemme i skabet, eller vil være den perfekte gave uanset om det er til din kæreste, veninde eller svigermor.

Der er ingen fordyrende mellemled, og vi kan således garantere lave priser på sølv og guldsmykker af høj kvalitet. Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne se smykkerne, inden du beslutter dig, er du velkommen i vores butikker, hvor faguddannet personale vil hjælpe og rådgive dig. Vores faguddannet personale sidder også klar på chatten, på kundeservice@caratdiamanter.dk eller på 33 13 80 60 (tryk 1).

Det perfekte match til alle

Alle smykkerne i Basics by Carat har dét til fælles, at de er helt simple, men samtidig giver dig muligheden for at skabe dit helt eget personlige udtryk.

Øreringene i serien består af de klassiske og samtidig moderne creoler og simple ørestikker. De runde ringe er simple, men kan det give sidste til dit outfit for, at det sidder lige i skabet. De er både smukke alene eller kombineret med flere i forskellige størrelser eller sammen med en simpel funklende ørestik.

De fine halskæder giver dig virkelig mulighed for at finde dit helt personlige udtryk. Kæderne kan både bruges enkeltvis med et fint vedhæng i, eller man kan blande dem på kryds og tværs og bære dem sammen for et mere markant og personligt look.

Gå på opdagelse her på siden eller kom ind i en af vores butikker i København, hvis du har brug for vejledning eller hvis du bare ønsker at se smykkerne.

Kæderne du finder i denne kategori er også et super godt valg, hvis du er på udkig efter en halskæde til en dreng eller mand. En kæde er blevet en sikker vinder hos mange mænd, især de lidt yngre, så det er den perfekte mulighed for dig, der står og mangler en gave - uanset budget.

Materialevalg til guldsmykkerne i Basics by Carat

Alle smykkerne i kollektionen fås i forskellige materialer, så du kan finde dit yndlingssmykke der matcher dit budget.

Alle sølvsmykker er lavet i 925 sterlingsølv, så de er uden nikkel og kan bruges af alle i alle aldre.

De forgyldte smykker er også lavet i 925 sterlingsølv og er belagt med 14 karat guld. De er lavet til dig, der er vild med guldsmykker men måske ikke har mulighed eller lyst til at betale alt for mange penge for dine smykker.

Guldkæderne fås i 3 forskellige karat; 8, 14 og 18 karat. Guldet har forskellige stempler alt efter hvilken karat det er. 8 karat er stemplet 333, 14 karat er stemplet 585 og 18 karat er stemplet 750. Det betyder, at der er henholdsvis 33,3%, 58,5% og 75,5% finguld i en legering med sølv og kobber.

Smykker til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt mærkedag. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til Valentines Day, Konfirmation, Mors dag, Fars dag eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og stenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet.

Læs mere