Spar 20% på vielsesringe

Romantiske smykker fra Blossom Copenhagen

3 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Blossom ring i forgyldt sølv med røgquarts
  Normalpris 895 kr
  Tilbudspris 447,50 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Blossom ring i forgyldt sølv med mat og bølget overflade
  Normalpris 495 kr
  Tilbudspris 247,50 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Georg Jensen Moonlight Blossom halskæde med sølvsten
  Normalpris 1.350 kr
  Tilbudspris 810 kr

3 varer

pr. side
Sorter faldende

Her ser du vores store udvalg af Blossom Copenhagen smykker, som består af flotte, romantiske smykker til gode priser. Du finder smykker som ringe, armbånd, halskæder og øreringe. Deres romantiske look gør smykkerne perfekte til din næste date, eller hvis du mangler inspiration til kærestens næste gave.

Carat Diamanter er officielle forhandler af Blossom Copenhagen smykker. Hvis du vil bytte smykket til en anden vare, kan du gøre det inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark. Du er naturligvis også meget velkommen i en af vores 2 flotte, fysiske butikker i København, hvor du kan prøve Blossom Copenhagen smykkerne på, inden du beslutter dig.

Materialer i høj kvalitet til lave priser

Blossom Copenhagen er både til dig, der skal have dit første smykker og dig, der har gået med smykker i flere år, men gerne vil prøve noget nyt. Smykkerne har nogle fornuftige priser, der ligger i et interval mellem 100 kr. og 2.000 kr. Der er derfor et smykke til dig uanset dit budget. Og selvom smykkerne er billigt prissat, garanterer vi dig høj håndværksmæssig standard i gode materialer.

Blossom Copenhagen fremstiller deres smykker i 925s sterlingsølv samt 14 karat og 9 karat guld. De anvender både gulguld, hvidguld og rosaguld, så der er noget til enhver smag.

 • 9 karat guld har lidt højere styrke end 14 karat, men kan godt ændre sig lidt i farven med årene.
 • 14 karat guld er lidt blødere end 9 karat da der er en større andel af guld i (58,5 %) men holder bedre den flotte, skinnende farve.

Både 9 karat og 14 karat guld holder sig generelt flot og vil være et godt valg til smykker, som bruges dagligt.

Du kan også få Blossom Copenhagen smykker i forgyldt sølv, blankt sølv og oxideret sølv.

Forgyldt sølv

Forgyldning er et tyndt lag guld, der lægges oven på sølvet. Alt efter producent og prisniveau kan forgyldningen være i forskellige karat og tykkelser, der har betydning for hvor lang tid den holder. Det kan være svært at se på et smykke, om det er guld eller forgyldt sølv. Fordelen ved at vælge forgyldt sølv er, at sølv er mere robust og ikke er så udsat for stød og buler. Ulempen er at forgyldningen er et tyndt lag og derfor slides af med tiden.

Oxideret sølv

Oxideret sølv er almindelig 925s sterlingsølv der har fået en overfladebehandling, hvor sølvet bliver iltet. Denne kemiske proces gør sølvet mørkt eller sort afhængig af graden af oxidering. Man lader sølv reagere med svovlbrinte, som findes i atmosfæren. Folk med meget syre i huden kan opleve, at deres smykker bliver mørkere/sorte. Det er i princippet en oxidering, der sker, når de bærer smykkerne. Det kan især ses ved øreringe.

Blankt sølv

Hvis man pudser sølv, indtil det får en klar overflade, får man det, der hedder blankt sølv. Man pudser det lag af sølvet, som har reageret med luften, af, hvilket også gør sølvet lysere.

Blossom Copenhagen som en del af noget større

Blossom Copenhagen mærket er en del af smykkefirmaet House of Jewellery. Smykkerne er designet af Christina Elbro og hendes mand Holger Elbro, der også driver firmaet.

Inspirationen til de flotte designs kommer fra ”Show your love, and let it blossom”. Dette slogan går hånd i hånd med mærkets romantiske og feminine smykker. Der er fokus på det gode i livet og kærligheden til hinanden. Derfor er det en perfekt gave til en du holder af. Meget af inspirationen er hentet fra naturen med planter og blomster, hvilket afspejler alt det sande og rene. Selvfølgelig fylder hjertet også meget og indgår i mange af Blossom Copenhagens smykkedesigns.

Blandt deres smykker finder du både klassikere, som aldrig går af måde, og nye smykker som trender lige nu, men bliver skiftet ud i løbet af årene. Det betyder, at du kan finde dit eget unikke Blossom Copenhagen smykke, som du kan bære for evigt.

Blossom Copenhagen har stor fokus på detaljen og finishen af det enkelte smykke. De er ikke bange for at blande sølv og guld for at skabe smukke og unikke kontraster. Heller ikke smykkesten er der sparet på. Blossom Copenhagen bruger et væld af smukke ædelsten heriblandt ametyst, kvarts, månesten og de klassiske zirkonia.

Køb Blossom Copenhagen smykker hos Carat Diamanter

Vi tilbyder fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give smykket som en gave, så tilbyder vi hele 30 dages bytteret på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker i hele Danmark.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, så anbefaler vi, at du kigger på nogle af de her mærker, som ligger i samme prisklasse som Blossom Copenhagen. Du kan fx se nærmere på Sif Jakobs, Julie Sandlau, Hultquist Copenhagen, Susanne Friis Bjørner, Carré og Aqua Dulce. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Læs mere