BOSS ure - tidligere kendt som Hugo Boss ure

7 varer

Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  BOSS Grand Prix i rustfrit stål og gråt læder 1513633
  Normalpris 3.495 kr.
  Tilbudspris 2.446,50 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  BOSS Mini Sport i sort rustfrit stål 1502470
  2.695 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  BOSS Mini Sport rosafarvet rustfrit stål 1502468
  2.695 kr.
 4. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  BOSS Black Twilight i gråt rustfrit stål
  Normalpris 2.695 kr.
  Tilbudspris 1.886,50 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  BOSS Mini Sport i gunfarvet rustfrit stål 1502469
  2.295 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  BOSS Black Ocean i rustfrit stål med blå og sort krans 1513742
  3.295 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  BOSS Orange Ocean i rustfrit stål 1513705
  4.495 kr.
pr. side

Carat Diamanter er officiel forhandler af BOSS ure. Her ser du vores store udvalg, som består af både BOSS dameure og BOSS herreure. Alle urene har 2 års garanti på urværket og 1 års garanti på batteriet. Hos Carat Diamanter får du fri fragt på alle bestillinger over 399 kr., og vi tilbyder desuden gratis retur og 30 dages bytteservice i over 300 butikker i Danmark. Hvis du finder et ur her på siden, som du kan lide, men er usikker på hvordan det sidder på håndleddet, så kom ind i en af vores to, store fysiske butikker og prøv det på. På ure tilbyder vi altid gratis tilpasning, så det kommer til at sidde, som det skal.

Information om BOSS ure

Vi har et stort og flot udvalg af BOSS ure, som både henvender sig til mænd og kvinder. Urene ligger i et bredt prisinterval, der går fra 1.400 kr. til 4.500 kr. Selvom BOSS urene spænder vidt i pris, kan vi godt love, at hele kollektionen oser af kvalitet og prestige.

Alle urene kommer med både urkasse i rustfrit stål og med enten lænke i rustfrit stål eller læderrem. Rustfrit stål er perfekt som materiale til ure, da det er modstandsdygtigt og kan klare (næsten) alt det, du udsætter dit ur for i dagligdagen. Nogle af BOSS urene kommer i andre farver end grå - fx guldfarvet rustfrit stål. Ure med disse gyldne farver giver et lidt anderledes og eksklusivt look. Rustfrit stål er yderst allergivenligt, men vi vil dog alligevel anbefale, at super-allergikere skal kigge på ure i titanium. Både Skagen, Tissot og Seiko laver titaniumsure.

I alle vores BOSS ure finder man et japansk quartzværk. Quartzværket fungerer på den måde, at batteriet sender en elektrisk impuls ind i quartzkrystallen, som får den til at vibrere med præcis 32.768 gange per sekund. Dette kredsløb kan derefter tælle vibrationerne og bruger dem til at producere en elektrisk impuls. En impuls per sekund. Denne impuls driver så enten et LCD-display eller en elektrisk motor, som bevæger viserne. Fascinerende, ikke sandt?

BOSS urene til mænd kommer i forskellige designs, men ens for dem alle er at det er dresswatches. Dresswatches kendetegnes normalt ved, at det er lidt mindre ure med skiver som går fra 40-42 mm. Dresswatches har normalt også læderremme, som er ca 22 mm brede. Urene passer perfekt til jakkesættet, såvel som dagligdagens t-shirt og jeans. Du kan også klikke på følgende link hvis du hellere vil se alle vores mærker af herreure.

Vi har også nogle mere maskuline BOSS ure i kollektionen, som er en anelse tykkere og har lidt større urskiver. Disse ure er oftest udstyret med et bredere sortiment af funktioner. Disse funktioner kunne fx være:

 • Datoviser
 • 24-timers indikator
 • Stopur

BOSS urene til kvinder kommer i mere stilrene og simple designs, hvor nogle er besat med funklende sten rundt i kransen. Mange af dameurene har meget små urskiver, der giver uret et let og feminint udtryk, som næsten får uret til at svæve på armen. Hvis det ikke lige er din stil, vil vi anbefale dig at se det fulde sortiment af dameure her.

Hvad er forskellen på BOSS og Hugo Boss?

BOSS hed før i tiden Hugo Boss, men i dag er BOSS en af to kollektioner, som den tyske tøjgigant Hugo Boss AG udbyder. Hugo Boss er opdelt i:

 1. BOSS er den finere kollektion, som indeholder jakkesæt, frakker og lædersko
 2. HUGO er streetmærket som er målrettet uformelle lejligheder

Hugo Boss brandet blev grundlagt i 1924 i Metzingen i Tyskland. Firmaet startede med at producere tøj til den tyske SS-enhed. Efter 2. verdenskrig og Hugo Boss’ død i 1948 gik firmaet væk fra at lave uniformer til i stedet at fremstille jakkesæt til mænd. Det gjorde de i en længere årrække, og det er først i de senere år, at Hugo Boss er begyndt at producere mere mainstream tøj og accessories, som t-shirts, skjorter, bukser og ure. I dag bliver Hugo Boss solgt i hele verden, og firmaet beskæftiger 14.685 personer.

Køb BOSS ure i Carat Diamanter

Hos Carat Diamanter er vi vilde med BOSS, og designet på urene matcher perfekt den danske smag. Vi elsker dameurenes gyldne urkasser, hvis krans er besat med de skønneste, funklende sten. Vi er også store fans af herrekollektionen, hvor urene enten har et flot, maskulint design med store urskiver og fede funktioner eller et mere klassisk og elegant design, der passer perfekt til jakkesæt eller en nydelig skjorte.

Husk at hvis du overvejer at købe et BOSS ur hos Carat Diamanter, så har vi fri fragt og retur på alle urene i kollektionen.

Hvis du ønsker at give uret som gave, så tilbyder vi hele 30 dages returret. Du kan bytte et BOSS ur i over 300 butikker. Læs mere om vores bytteservice her.

Vi sender enten til din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge uret med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende behandlet, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.  

I begge vores butikker tilpasser vi urlænken gratis på ure købt hos os, så det passer dig perfekt. Hvis du efterfølgende får behov for lidt ekstra justering, klarer vi også dette uden beregning. Du skal blot medbringe, uret, garantibeviset og dit håndled.

Hvis du synes godt om BOSS, men du ikke kan finde det helt rigtige ur, så vil vi anbefale dig at se nærmere på disse mærker, som alle ligger i samme prisinterval: Armani Exchange, Emporio Armani, Festina, Maserati, Seiko og Tommy Hilfiger.

Læs mere