Køb de smukke byBiehl smykker hos Carat Diamanter

Varer 1-24 af 123

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Pebbles forgyldt halskæde
  545 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Pebbles forgyldte creoler
  595 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Bybiehl Aura forgyldte earclimbers
  495 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Bybiehl Aura sølv earclimbers
  395 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Bybiehl Aura sølv earclimbers
  595 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Bybiehl Aura sølv earclimbers
  545 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Bybiehl Coco cherry ørering
  545 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Bybiehl Coco cherry forgyldte ørestikker
  595 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Sparkle Hoops mini
  695 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Sparkle Hoops mini Dangling Stones
  695 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Sparkle Hoops Miniature Pastels
  595 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Sparkle Hoops Miniature
  495 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Bybiehl Scarlett forgyldt pastel armbånd
  645 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Tree of Life vedhæng
  495 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Pebbles Ring
  595 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Pebbles Band
  545 kr.
 17. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  By Biehl Link bracelet
  495 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Link halskæde
  1.095 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Link halskæde
  795 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Curb halskæde
  1.495 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Curb halskæde
  1.295 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Double Curb halskæde
  1.395 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Double Curb halskæde
  1.195 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  ByBiehl Poppy halskæde
  1.295 kr.
pr. side

Bliv inspireret

Her ser du vores store udvalg af byBiehl smykker, som består af flotte, natur-inspirede smykker til gode priser. Du finder byBiehl smykker som ringe, armbånd, halskæder og øreringe.

Der er en smykkeserie, der passer til dig, uanset om din stil er minimalistisk, moderne, "vild med naturen" eller romantisk. Derfor rammer byBiehl en stor målgruppe, og du vil garanteret kunne finde det smykke, du har forestillet dig.

Carat Diamanter er officielle forhandler af byBiehl smykker.

Hvis du vil bytte smykket til en anden vare, kan du gøre det inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark. Du er naturligvis også meget velkommen i en af vores 2 flotte, fysiske butikker i København, hvor du kan prøve byBiehl smykkerne på, inden du beslutter dig.

Bag om byBiehl smykkerne

Det, der startede som en drøm om tidløse, stilede kvalitetssmykker, blev til et stort smykkemærke, der nu bliver solgt i 8 lande. Charlotte Biehl, som er stifteren bag byBiehl, havde svært ved at finde gode smykker til en fornuftig pris, og derfor startede hun med at lave sine egne. Det betød, at hun i 2010 opsagde sit arbejde som konsulent for at lave smykker på fuld tid.

Kollektioner

Det vigtigste for Charlotte Biehl, udover kvalitet, er at smykkerne har en historie og en personlig betydning. Det kan man se i hendes Together kollektion. Den handler om at være sammen om noget og have en mening med livet. Derfor er mennesker, der holder i hånden, en del af alle smykkerne.

Kollektionen Tree of Life handler om ens rødder, og hvor man kommer fra. Det afspejler tryghed og familie.

Mens mange af kollektionerne handler om ens rødder i form af den familie man kommer fra og jorden, er der også kollektionen Beautiful World. Den handler om at udforske den verden, vi lever i. Man kan bl.a. få smykket med Finland. Det var måske dér, man mødte sin mand. Man kan også få smykket med England og mange andre lande. På den måde kan man se smykket og tænke tilbage på ens fantastiske oplevelser.

Materialer brugt i byBiehl smykker

byBiehl har smykker af høj kvalitet og arbejder hele tiden på at forbedre den. De arbejder primært med to typer sølv. Mat sølv og forgyldt sølv. Der er fokus på kvalitet frem for kvantitet. Det kan man se ved, at byBiehl har mindre fokus på at inkorporer forskellige sten i deres serier. De bruger de klassiske zirkonia sten i forskellige farver og perler. Det betyder, at deres smykker er meget tidløse, og nogle du ikke bliver træt af. Det gør også smykkerne nemme at kombinere med andre smykker.

Mat sølv

Hvis man pudser sølv, indtil det får en klar overflade, får man det, der hedder blankt sølv. Der er forskel på at pudse og slibe. Når man sliber sølvsmykket, får man en mat overflade. Kigger man på smykket, kan man se hvilken vej, der er blevet slebet. Der skyldes, at man laver en masse små ridser, der bryder overfladen og dermed også måden lyset bliver reflekteret. Derfor får smykket sin matte overflade.

Forgyldt sølv

Forgyldning er et tyndt lag guld, der lægges oven på sølvet. Alt efter producent og prisniveau kan forgyldningen være i forskellige karat og tykkelser, der har betydning for hvor lang tid den holder. Det kan være svært at se på et smykke, om det er guld eller forgyldt sølv. Fordelen ved at vælge forgyldt sølv er, at sølv er mere robust og får ikke lige så mange buler. Ulempen er, at forgyldningen er et tyndt lag og derfor slides af med tiden.

byBiehl er et af de få mærker, der nanocoater deres forgyldte smykker. Det betyder, at forgyldningen holder meget længere. Smykkerne er belagt med 14 karat guld, og belægningen er 2 micron tyk.

Giving back

Udover byBiehls store fokus på kvalitet i deres smykker, har de også fokus på naturen. Det kan man se i deres kollektion Jungle Ivy, der er inspireret af naturen. byBiehl deltager i kampen om at bekæmpe global opvarmning. Derfor bliver der plantet et mangrove-træ for hver Jungle Ivy smykke, der bliver solgt.

Mangrove er et træ, som er specielt godt til at optage CO2. Derudover er det hjem til meget biodiversitet, da de med deres mange rødder og grene beskytter organismer mod kraftige strømme og vinde. I mangroveskove findes der 1.000 ton kulstof pr. hektar, hvilket viser, hvor vigtige træerne er for klimaet. For at finde de smukke træer, skal du til de mere tropiske områder, som fx Galápagosøerne.

Fordele ved at købe byBiehl smykker hos Carat Diamanter

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give smykket som en gave, så udbyder vi hele 30 dages bytteret på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, så anbefaler vi, at du kigger på nogle af de her mærker, som ligger i samme prisklasse som byBiehl. Du kan fx se nærmere på Sif Jakobs, Julie Sandlau, Hultquist Copenhagen, Susanne Friis Bjørner og Aqua Dulce. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Læs mere