Carré smykker

8 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Carré Sophia Roe for Carré ring
  950 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Carré Sophia Roe for Carré ring
  950 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Carré Gem Candy øreringe
  890 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Carré Chain Gang halskæde
  530 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Carré Gem Candy Birthstones vedhæng
  300 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Carré Gem Candy Birthstones vedhæng
  300 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Carré Gem Candy Birthstones vedhæng
  300 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Carré Gem Candy Birthstones vedhæng
  300 kr.
pr. side

Her ser du vores store udvalg af Carre smykker, som består af flotte, feminine smykker til gode priser. Vi er autoriseret forhandler af Carre smykkerne og tilbyder fri fragt på ordrer over 399 kr. Derudover er der altid gratis retur, så hvis smykket ikke var noget for dig, da det kom frem, er det intet problem. Så sender du det bare retur. Hvis du vil bytte smykket til en anden vare, kan du gøre det inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark. Du er naturligvis også meget velkommen i en af vores 2 flotte, fysiske butikker i København, hvor du kan prøve Carre smykkerne på, inden du beslutter dig. Vi er en af få fysiske butikker i Danmark, der sælger de smukke Carre smykker.

Materialer i høj kvalitet til lave priser

Carre smykker er både til dig, der skal have dit første smykke og dig, der har gået med smykker i flere år, men gerne vil prøve noget nyt. Smykkerne har nogle fornuftige priser, der ligger fra et par hundrede kroner til et par tusinde kroner. Der er derfor helt sikkert et Carre smykke til dig uanset dit budget. Og selvom smykkerne er billigt prissat, kan du godt forvente høj håndværksmæssig kvalitet i gode materialer.

Carre fremstiller deres smykker i 925s sterlingsølv. Når de fremstiller guldfarvet smykker, er det 925s sterlingsølv forgyldt med 23 karat guld. Carre er et af de få smykkemærker, som bruger en så høj forgyldning, hvilket tilføjer et ekstra element af kvalitet og eksklusivitet til smykkerne. Udover de forgyldte smykker kan du få smykker i blankt sølv, oxideret sølv (som er mørkere end blankt sølv) samt 10 karat og 18 karat guld.

Oxideret sølv

Oxideret sølv har fået en overfladebehandling, hvor sølvet bliver iltet. Denne kemiske proces gør sølvet mørkt eller sort afhængig af graden af oxidering. Man lader sølvet reagere med svovlbrinte, som findes i atmosfæren. Folk med meget syre i huden kan opleve, at deres smykker bliver mørke/sorte. Det er i princippet en oxidering, der sker, når de bærer smykkerne. Det kan især ses ved øreringe.

Blankt sølv

Hvis man pudser sølv, indtil det får en klar overflade, får man det, der hedder blankt sølv. Man pudser det lag af, som har reageret med luften, hvilket også gør sølvet lysere.

Carre og kærligheden til ædelstene

Ædelstenen er hele omdrejningspunktet hos Carre smykker. Der er igennem tiden blevet brugt over 900 forskellige ædelsten. Ja, du læste rigtigt. Over 900! Blandt dem er den unikke kyanit sten, der er et flot blåt mineral, du ikke finder hos andre smykkemærker.

Fødselssten

Carre designer smukke smykker omkring begrebet fødselssten. Idéen er, at der knytter sig en særlig ædelsten til hver måned, og så vælger man den ædelsten, der symboliserer sin fødselsmåned. Det gør det samtidigt nemt at finde en gave til fødselaren, da smykket allerede er udvalgt. Du kan få sten som opal, citrin, agat, granat og mange flere. De mange smukke og farverige sten er perfekte, hvis du elsker farver og gerne vil smykke din hverdag med noget optimisme. På en af Danmarks mange regnvejrsdage kan det løfte humøret at smykke sig med Carre smykker.

Designet er simpelt ved første øjekast, men med en masse fine detaljer. Carre har sans for detaljerne og laver smykker i høj kvalitet.

Historien bag smykkemærket Carre

Shiri Rosenzweig slog i 1994 dørene op til den første Carre butik. Som en lille perle centralt i København, ligger lokalerne, der blev grundlaget for selve smykkemærket Carre. Shiri Rosenzweig tog sit gradueringscertifikat i 1991, hvilket gjorde, at hun officielt kunne forhandle diamanter. Hun havde fået øjnene op for de mange smukke ædelsten og deres egenskaber. Nu ville hun give andre samme åbenbaring. For Shiri Rosenzweig er det ædelstenen i smykket, der er den store fascination, hvilket altid ses i hendes design med simple smykker og fuld fokus på ædelstenen.

Mange af ideerne er kommet fra Shiri Rosenzweig rejser rundt i verden. Hun er selv født i Tel Aviv, Israel, og har en israelsk far og en dansk mor. Shiri Rosenzweig har igennem hele sit liv mødt mange forskellige kulturer.

Carre åbnede deres anden butik i 1997 i Århus efterfulgt af butikker i Lyngby og Aalborg.

Køb Carre smykker hos Carat Diamanter

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give smykket som en gave, så udbyder vi hele 30 dages returret på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, så anbefaler vi, at du kigger på nogle af de her mærker, som ligger i samme prisklasse som Carre. Du kan fx se nærmere på Sif Jakobs, Julie Sandlau, Hultquist, Susanne Friis Bjørner og Aqua Dulce. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Læs mere