Casio ure

11 varer

Sorter faldende
 1. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Casio Vintage Steel
  398 kr.
 2. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Casio Classic/Basic
  249 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Casio Classic/Retro
  498 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Casio Classic/Retro
  598 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Casio G-SHOCK
  849 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Casio Classic/Retro
  398 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Casio Classic/Retro unisex
  398 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Casio Classic/Retro
  549 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Casio Classic/Retro
  398 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Casio Classic/Basic
  298 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Casio Classic Vintage
  598 kr.
pr. side

Carat Diamanter er officiel forhandler af Casio.

Her på siden finder du vores udvalg af Casio ure.

Alle urene har 2 års garanti på urværket og 1 års garanti på batteriet, og der medfølger selvfølgelig originalt garantibevis og æske, når du køber dit ur hos os.

Hos Carat Diamanter får du fri fragt på alle bestillinger over 399 kr., og vi tilbyder desuden gratis retur og 30 dages bytteservice i over 300 butikker i Danmark.

Alt hvad du skal vide om urene fra Casio

Casio giver os alle mulighed for at få et lækkert ur - uanset hvilket budget vi har. Priserne starter nemlig fra nogle få hundrede kroner og op til 5-6.000 kroner for de mest avancerede modeller.

Før Casio begyndte at lave ure, var de en innovativ japansk virksomhed, der beskæftigede sig med lommeregnere, instrumenter, kameraer og mobiltelefoner.

De første ure kom på markedet i 1946.

I dag er virksomheden kendt for ure med mange teknisk avanceret funktioner.

Casio er et urmærke, der rammer bredt. Urproducentens mange modeller gør det muligt at finde det perfekte ur, uanset hvad din personlige stil er. Deres designs gør mulighederne uendelige.

En af Casios bedst kendte serier er G-shock kollektionen. Disse ure er robuste og hårdføre og lavet til dig, der ønsker et stort og funktionelt ur, som kan tåle stød, vand og alt slags vejr. De kan fungere i temperaturer helt ned til -20 grader, og de foretrækkes ofte af håndværkere, militærfolk og elitesportsudøvere.

En anden kollektion, der er værd at fremhæve, er Edifice. Det er ure med fokus på det klassiske og elegante udtryk.

Urene i denne serie er lavet i rustfrit stål og er udstyret med Bluetooth-teknologi. Edifice er det oplagte ur til dig, der ønsker et klassisk men stadig innovativt ur.

Casio laver både ure med en almindelig stållænke, meshlænke og med kraftige gummiremme. Det gør det muligt at finde et ur, der er helt perfekt til lige netop dit behov.

En ting der gør urmærket Casio særlig, og som gør dem til et af de mest velkendte urproducenter er deres mange spændende, sjove og innovative funktioner. Udover de almindelige funktioner man kan finde i et ur, som chronograf og dato, kan man i nogle af Casios modeller finde:

 • Alarm med snooze-funktion
 • Termometer
 • Barometer
 • Kompas
 • Tidevandsindikator
 • Altimeter
 • Waveceptor (uret bliver automatisk indstillet via radiosignaler)
 • Fisketimer (uret fortæller når det er belejligt at fiske)
 • Lommeregner
 • Maraton-simulator
 • Database (Her kan man gemme telefonnumre, mailadresser og lign.)

Det er selvfølgelig ikke alle modeller, der kan lige meget, men hvis du har nogle spørgsmål til funktionerne eller er i tvivl om, hvad du måske skal bruge i hverdagen, så kom ind forbi en af vores butikker eller ring til vores kundeservice på 33138060 (tast 1) så er vi klar til at hjælpe.

Casio har både analoge ure og digitale ure. Fælles for dem er, at de begge består af et quartzværk. Quartzværket fungerer på den måde, at batteriet sender en elektrisk impuls ind i quartzkrystallen, som får den til at vibrere med præcis 32.768 gange per sekund. Dette kredsløb kan derefter tælle vibrationerne og bruger dem til at producere en elektrisk impuls. En impuls per sekund. Denne impuls driver så enten et LCD-display eller en elektrisk motor, som bevæger viserne eller aktivere det digitale display og viser klokken. De digitale ure består af et auto LED belyst display.

Hvis du finder et ur her på siden, som du kan lide, men er usikker på hvordan det sidder på håndleddet, så kom ind i en af vores to store fysiske butikker og prøv det på.

Vi tilbyder altid gratis tilpasning på ure købt hos os, så det kommer til at sidde, som det skal. Vi tilpasser uret efter dit ønske, mens du venter.

Køb dit Casio ur hos Carat Diamanter

Hos Carat er vi vilde med urene fra Casio og særligt priserne på dem. De gør det muligt for alle at få et fedt ur, som man virkelig kan bruge i sin hverdag.

Hvis du ønsker at give uret som gave, så tilbyder vi hele 30 dages returret. Du kan bytte uret i over 300 andre butikker. Læs mere om vores bytteservice her.

Vi sender enten til din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted.

Hvis du skal bruge uret med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende behandlet, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

I begge vores butikker tilpasser vi urlænken gratis på ure købt hos os, så det passer dig perfekt. Hvis du efterfølgende får behov for lidt ekstra justering, klarer vi også dette uden beregning. Du skal blot medbringe, uret, garantibeviset og dit håndled.

Læs mere