Stort udvalg af Festina ure hos Carat Diamanter

Varer 1-24 af 132

Sorter faldende
 1. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Festina Chrono Bike 2021
  1.898 kr.
 2. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Festina Chrono
  1.998 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Festina Multifunktion
  1.248 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Festina Multifunktion
  1.398 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  1.898 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  1.498 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  1.398 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  2.998 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  2.998 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Festina Quartz
  1.495 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chrono Bike
  2.998 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chrono Bike 2015
  2.498 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  2.498 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph Racing
  1.598 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  998 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Festina Multifunktion
  998 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Festina Multifunktion
  998 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Festina Multifunktion
  998 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Festina Multifunktion
  998 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  1.848 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  1.848 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  1.848 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  1.748 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Festina Chronograph
  1.748 kr.
pr. side

Carat Diamanter er officiel forhandler af Festina ure. Vi har et stort udvalg på over 150 ure. Det vi ikke har, kan vi hurtigt få hjem! Vores udvalg dækker over både Festina ure til kvinder og Festina ure til mænd. Blandt andet fører vi de populære Festina Chronobike og Festina Chronograph ure. Alle Festina ure, du kan købe i Carat Diamanter, leveres med to års garanti på urværket og et års garanti på batteriet. Hvis du giver uret som en gave, så husk at Carat Diamanter har 30 dages returret, og at vi bytter i over 300 butikker i landet. Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan uret kommer til at se ud på håndleddet, så er du meget velkommen i en af vores to, store butikker i København, hvor vi med glæde vil hjælpe dig.

Information om Festinas ure

I Carat Diamanter har vi et stort udvalg af Festina ure, som ligger i prisniveauet 1.000 kr. til 5.000 kr. Selvom der er et stort spring i prisniveau, kan vi garantere, at du med et Festina ur får et ur, som både udstråler kvalitet og finesse.

Materialer af høj kvalitet

Alle ure fra Festina produceres i materialer af højeste kvalitet. Urene har en urkasse, der er lavet af rustfrit stål. Rustfrit stål er både allergivenligt og slidstærkt. Det kan tåle (næsten) al den tæsk, som du udsætter dit ur for i hverdagen. Alle ure kommer også med enten en læderrem eller lænke i rustfrit stål. Bemærk! Hvis du er allergisk overfor rustfrit stål, så producerer både Skagen, Tissot og Seiko ure i titanium.

Alle vores Festina ure kommer med et quartzværk. Et quartzværk fungerer således, at et batteri sender en elektrisk impuls ind i en quartzkrystal, som får krystallen til at vibrere 32.768 gange i sekundet. Indeni sidder der et lille kredsløb, som kan tælle vibrationerne. Den sender så en gang i sekundet, en elektrisk impuls til motoren, der så igen driver viserne. Dette skaber derfor det mest præcise urværk til at måle tiden med, som kan sidde på dit håndled. Fascinerende, ikke sandt?

Den gode stil

Festina kører deres helt egen, sporty stil. Urene til mænd kan opdeles i 3 hovedgrupper:

 1. Festina Chronobike, som er en super populær kollektion, springer ud af cykelsporten og i særdeleshed Tour de France. De er vores mest solgte Festina kollektion.
 2. Festina Chronograph som har chronographer (de små, runde skiver inde på urskiven) som omdrejningspunkt. Der kan gemme sig mange, nyttige funktioner i urene i denne serie.
 3. Festina dresswatches er henvendt til jakkesættet og den afslappede brug. Disse ure er typisk lidt mindre i urkassen og kan være udstyret med en kvalitetsrem i kalveskind.

Udover de 3 hovedgrupper med Festina ure til mænd, producerer Festina også en meget elegant kollektion til kvinder. Urene i denne kollektion udstråler elegance og har et rigtig lækkert design.

En af grundene til Festinas popularitet er, at urene er proppet med funktioner. Nogle af dem er:

 • Datoviser
 • Ugedag
 • 24-timers indikator
 • Stopur
 • Tachymeter (hastighedsmåling)

Hvad betyder Festina?

Festina betyder ”skynd dig langsomt”.

Festina er nok et af de mest respekterede urmærker, som er på markedet i dag. Mærket blev oprindeligt grundlagt i 1902 i Schweiz. Siden er firmaet blevet opkøbt flere gange og er vokset eksponentielt. I dag består Festina Group af Calypso, Jaguar, Candino, Lotus og Festina selv. Koncernen sælger årligt mere end 5 millioner ure.

Fordele ved at købe Festina ure i Carat Diamanter

Festina er et urmærke, som vi er helt vilde med i Carat Diamanter. Det skyldes, at det tør være anderledes og skille sig ud. Festina er stolt af ikke at være som de andre. Og Festina udfordrer ved hver kollektion, hvordan et herreur skal se ud. De formår at designe ure, som på den ene side kan bruges i dagligdagen og som kan gå til både jakkesæt og jeans. Samtidigt er det ure med så mange funktioner, at selv den mest krævende mand bliver tilfreds.

Husk! Når du bestiller et Festina ur hos Carat Diamanter, så får du gratis fragt og retur.

Hvis du giver uret som en gave så husk, at vi har 30 dages bytteret. Det gælder i 300 butikker i hele landet, hvor du kan bytte uret til en anden vare. Læs mere om vores bytteservice her.

Vi sender enten til din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge uret med det samme, så kan du reservere varen i en af vores butikker, ved at trykke på Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende behandlet, og vi sender dig en besked, så snart varen er klar til at blive afhentet. Det tager typisk 24 timer.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan uret sidder, så er du velkommen til at komme ind i en af vores butikker.

I vores butikker justerer vi også gerne lænken uden beregning. Det gælder for alle ure, der er købt i Carat Diamanter. Hvis du efterfølgende får behov for lidt ekstra justering, klarer vi selvfølgelig også det uden beregning. Du skal blot medbringe uret, garantibeviset og dit håndled.

Hvis du synes om Festina, men ikke helt kan finde det rigtige ur, så kan vi varmt anbefale, at du kigger nærmere på disse mærker i samme prisniveau: Armani Exchange, Emporio Armani, BOSS, Maserati, Seiko og Tommy Hilfiger. Du kan også se hele vores kollektion af ure til kvinder og ure til mænd.

Læs mere