Smukke diamantsmykker fra Fleur by Carat

23 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,29 carat diamanter
  19.400 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,15 carat diamanter
  12.300 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,29 carat diamanter
  19.400 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,44 carat diamanter
  28.600 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,44 carat diamanter
  28.600 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,08 carat diamanter
  8.900 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 1,12 carat diamanter
  65.900 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 1,12 carat diamanter
  65.900 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,71 carat diamanter
  44.400 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,71 carat diamanter
  44.400 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,21 carat diamanter
  18.600 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,16 carat diamanter
  12.400 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,16 carat diamanter
  12.400 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,08 carat diamanter
  6.200 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,08 carat diamanter
  6.200 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,15 carat diamanter
  9.000 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,29 carat diamanter
  17.800 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,61 carat diamanter
  32.100 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,30 carat diamanter
  15.900 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,95 carat diamanter
  45.000 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,95 carat diamanter
  45.000 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,48 carat diamanter
  25.100 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,48 carat diamanter
  25.100 kr.
pr. side

Fleur by Carat er kendetegnet ved de syv diamanter, der danner en blomst. Fleur er fransk og betyder blomst, heraf kommer navnet til kollektionen. På denne side finder du ringe, øreringe og halskæder, der alle har inkorporeret en blomst i deres design.

Diamantringe og andre smykker

Diamantringene, diamantøreringene og diamanthalskæderne kommer med diamanter i forskellige størrelser og metaller i forskellige farver. Så sikrer vi, at du finder noget til din smag og dit budget.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at besøge en af vores to fysiske butikker, der ligger i København på Fisketorvet og i Fields. Her står vores faguddannede personale klar til at hjælpe dig med alt fra ringstørrelse, til hvilket design, der passer bedst til dig.

Fleur by Carat til forlovelse og morgengave

En diamantring fra Fleur by Carat vil være en smuk forlovelsesring. Bemærk dog at ringen er spinkel i konstruktionen og således ikke egner sig til havearbejde mv. De mest hårdføre forlovelsesringe er diamantringene fra Ida Solitaire by Carat og Laura Solitaire by Carat. Generelt skal man dog passe lidt på sine diamantringe, så holder de sig smukke længst tid.

Fleur by Carat har et simpelt design, der passer til enhver smag. Ringenes specielle detalje er de 7 diamanter, som danner en blomst. Det er den perfekte ring til kvinden, der kan lide det simple, men stadig gerne vil have noget alle andre ikke har. Det er en smuk ring, der kan symbolisere jeres kærlighed og liv sammen. Blomster er et symbol på kærligheden, og der findes ikke noget smukkere end en blomst af diamanter til at symbolisere jeres kærlighed.

Har du friet med en ring fra Fleur by Carat, har vi den perfekte morgengave. En matchende halskæde eller øreringe til forlovelsesringen. Morgengaven er en symbolsk gave, hvor I siger tak for hinanden. Smukke diamantøreringe en oplagt gave til kvinden i dit liv.

Materialer af højeste kvalitet

I vores egne diamantkollektioner finder du materialer af højeste kvalitet. Alle smykkerne er i 18 karat guld, hvilket vil sige, at 75% af metallet er finguld.

Du finder guldet i tre farver: Almindeligt guld, hvidguld og rosaguld. Guldets farve afhænger af, hvilke metaller man legerer guldet med. For at frembringe den hvide farve legerer man guld med palladium og sølv. Den rosa farve fremkommer, når man legerer guldet med kobber og en smule sølv. Det er den stærkeste af guldlegeringer, og den er steget i popularitet i de seneste år.

Vores diamanter

Vores diamanter har forskellige størrelser. Størrelsen opgør vi i carat efter gældende internationale diamantbetegnelser.

1 carat = 0,2 gram.

Store diamanter er mere værd end små diamanter, selvom den totale vægt af de små diamanter er den samme som vægten af den store diamant. Det skyldes, at store diamanter er meget mere sjældne end små diamanter.

Diamanten kan variere i farven fra helt gennemsigtige og hvide til gule. Jo hvidere diamanten er, jo mere værdifuld er den. Hos Carat Diamanter er de fleste af vores diamanter i farven hvid / Wesselton på Scan. D.N. farveskalaen / H på GIA farveskalaen. Altså i god kvalitet.

Der kan også være uklarheder i en diamant. De fleste af vores diamanter er i kategorien SI1 (Small Inclusions) hvilket betyder, at du ikke kan se uklarhederne med det blotte øje.

Vi producerer dog også smykker med diamanter i andre kvaliteter.

Diamanter er slebet med brillantslib og har 58 facetter. Brillantslib er bedst til at reflektere lyset og funkler derfor mest. Derudover har vi også diamanter slebet med baguette slib.

Vi udvælger nøje vores diamanter og sørger for, at de er i topkvalitet. Vores diamantsmykker skal leve op til vores egne, strikse krav, så vi sikrer os, at du altid bliver tilfreds med et diamantsmykke købt hos Carat Diamanter.

Andre ædelsten

I kombination med diamanter finder du sten som blodrøde rubiner, dybblå safirer, smukke perler og lyserøde safirer.

Diamanters måde at reflektere lys fremhæver andre stens farve.

Rubiner repræsenterer solen og er kendt for at bringe solens velsignelser over den, der bærer stenen. Den er også et symbol på kærligheden og det kongelige. Safirer er et symbol på oprigtighed og troskab.

Man kan tilføje smykket ekstra betydning ved at tilføje sten med betydning. Kan du godt lide diamanternes simpelhed, men vil gøre ringen mere unik, kan en morganitsten være noget for dig. Morganit har en nedtonet pink farve.

Smykker til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til forlovelsen, morgengaven, Valentines Day, Konfirmation, Mors Dag, eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.

Læs mere