Spar 20% på vielsesringe

Fossil ure til damer og herrer

Varer 1-24 af 47

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Scarlette
  1.195 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Scarlette
  1.095 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Grant Neutra
  1.595 kr
 4. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Jacqueline
  1.195 kr
 5. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Riley
  1.295 kr
 6. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Riley
  1.095 kr
 7. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Riley
  1.295 kr
 8. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Virginia
  995 kr
 9. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Jacqueline
  995 kr
 10. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Jacqueline
  1.195 kr
 11. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Machine
  1.395 kr
 12. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Grant
  1.195 kr
 13. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Jacqueline
  995 kr
 14. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Grant
  1.395 kr
 15. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Coachman
  1.195 kr
 16. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Coachman
  1.195 kr
 17. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Machine
  1.495 kr
 18. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil FB-01
  1.095 kr
 19. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil Scarlette Mini
  1.095 kr
 20. Product Base ImageProduct Small Image
  Fossil FB-01
  1.095 kr

Varer 1-24 af 47

Side
pr. side
Sorter faldende

Carat Diamanter er officiel forhandler af Fossil. Nedenunder ser du vores store udvalg af Fossil dameure og Fossil herreure. Udover Fossil ure har vi også de fede Fossil armbånd og halskæder til mænd i vores kollektion. Alle Fossil urene kommer med to års garanti på urværket og et års garanti på batteriet. Hvis du nu giver uret som en gave så husk, at vi hos Carat Diamanter har 30 dages bytteret, som modtageren af uret kan gøre brug af i over 300 butikker fordelt i hele landet. Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan uret eller smykket kommer til at se ud på dig, så er du velkommen til at komme ned i en af vores to flotte, fysiske butikker, hvor vi med glæde vil hjælpe dig.

Bag om de fede ure og smykker fra Fossil

I Carat Diamanter sælger vi ure og smykker fra Fossil i et prisniveau, som alle kan være med på. Priserne ligger mellem 195 og 1.595 kr. På trods af de relativt lave priser, vil du opleve, at produkterne er gedigne og lavet i gode materialer.

Fossils høje kvalitet

Alle Fossils produkter er lavet af materialer i høj kvalitet. Urene kommer med en urkasse, som er af rustfrit stål. Rustfrit stål er allergivenligt og yderst slidstærkt, så det kan tåle (en del) af den tæsk, som det dagligt kan blive udsat for. Alle urene kommer også enten med en lænke af rustfrit stål eller en rem af læder. Bemærk! Hvis du er allergisk overfor rustfrit stål, så producerer både Skagen, Tissot og Seiko ure i titanium.

Mange af vores Fossil ure kommer med et quartzværk. Et quarzværk fungerer ved, at et batteri sender en elektrisk impuls ind i en quartzkrystal, som får den til at vibrere 32.768 gange i sekundet. Der sidder så en lille chip, der kan tælle vibrationerne. Denne chip sender så en impuls videre til en motor, der driver viserne. Et quartzværk viser altid tiden meget præcist.

Fossil urenes design

Fossils herreure kommer i mange forskellige designs. Mange af urene har de flotte chronographer som et væsentligt designelement på skiven. Der er et Fossil ur for enhver smag, men hos Carat Diamanter synes vi selv, at deres store, maskuline ure både kan anvendes til jeans og jakkesæt. Dog har Fossil også decideret dresswatches, som ikke går ned på funktioner, da de er udstyret med de smarte runde skiver på urskiven (chronographer). Ofte mangler disse funktioner hos dresswatches fra andre mærker, da de designes langt mere simpelt.

Fossils kvindeure kommer i mange former og farver. De mest anvendte farver er guld-, rosa- og sølvfarvede ure. Der er små ure, som har et meget elegant design. Dette gør, at de ligger rigtig fint på håndleddet og passer til enhver lejlighed. Der er også lidt større ure, som kommer med større funktionalitet. Nogle af urene til kvinder er udsmykket med funklende sten på kransen.

Følgende er eksempler på de funktioner, du kan møde i et Fossil ur:

 • Datoviser
 • Ugedag
 • 24-timers indikator
 • Stopur

Fossils herresmykker

Fossil sælger ikke kun ure. Også armbånd og halskæder til mænd producerer de. Halskæderne er i rustfrit stål og kommer i flere forskellige størrelser og designs. Fossils herrearmbånd kommer også i mange flotte designs. De laves enten i rustfrit stål, i læder eller i en kombination af disse. Nogle af armbåndene prydes af små perler eller charms for at understrege din personlige stil.

Fossils Historie

Fossil blev grundlagt i 1984 med det lidt sjove navn Overseas Products. Igennem tiden er mærket vokset og har i dag bygget et imperium med over 364 lokationer og over 14.500 ansatte. Fossil designer og producerer ure for firmaer som Emporio Armani, Armani Exchange, Diesel, Michael Kors, Marc Jacobs, Skagen og Adidas.

Køb dit Fossil ur eller smykke hos Carat Diamanter

Hos Carat Diamanter er vi helt vilde med Fossil. Mærket har ure og smykker, som kommer med en pris, hvor alle kan være med. Selvom man får et ur, der ikke koster 3.000 kr. så føler man stadig, at man får et ur af høj kvalitet. Og som går til stort set alle outfitts. Fossils ure har fundet den perfekte balance mellem funktionalitet og design. Deres dresswatches udfordrer, hvordan et dresswatch skal se ud, og mange af dem kommer med masser af brugbare funktionaliteter.

Husk: Når du køber for over 399 kr. på caratdiamanter.dk, så får du gratis fragt og retur.

Hvis du giver uret eller smykket som en gave, så kan det byttes i 30 dage. Bytteservicen dækkes i over 300 butikker i hele landet. Læs mere om vores bytteservice her.

Vi sender enten til din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge Fossil uret eller smykket med det samme, så kan du reservere produktet i en af vores butikker, ved at trykke på Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende behandlet, og vi sender dig en besked, så snart varen er klar til at blive afhentet. Denne proces tager normalt under 24 timer.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan uret eller smykket vil se ud på dig, så er du meget velkommen i en af vores to, store butikker.

I vores butikker justerer vi lænken uden beregning. Det gælder alle ure som sælges i Carat Diamanter. Hvis du efterfølgende får brug tilpasning igen, så klarer vi selvfølgelig også det uden beregning. Du skal blot medbringe uret, garantibeviset og dit håndled.

Hvis du synes om Fossil ure, men ikke helt kan finde det rigtige ur, så kan vi varmt anbefale disse mærker som ligger i nogenlunde somme prisniveau: Armani Exchange, Emporio Armani, Skagen, BOSS, Tommy Hilfiger og Nordgreen.

Læs mere