Fortryllende Georg Jensen smykker i elegante designs

Varer 1-24 af 226

Side
pr. side
Sorter faldende
  1. Nyhed
  2. Nyhed
  3. Nyhed
  4. Nyhed
  5. Nyhed
  6. Nyhed
  7. Nyhed

Varer 1-24 af 226

Side
pr. side
Sorter faldende

Bliv inspireret

Georg Jensen, som langt de fleste kender, er et dansk brand kendt for deres enestående kvalitet, luksuriøse designs og tidløse ikoner. Smykker er et af emner, de især er populære for – både i Danmark og rundt i verden.

Hos Carat Diamanter sætter vi en ære i at forhandle populære og anerkendte smykkebrands af høj kvalitet. Vi er naturligvis stolte over at være autoriseret forhandler af Georg Jensen smykkerne.

Tag et kig på vores brede sortiment, og bliv betaget af alt fra de klassiske margueritsmykker til de stilfulde Moonlight Grape designs, såvel som de meget eksklusive smykkedesigns med ædelsten og diamanter.

Georg Jensen – historien om smykkerne

Manden bag det hele, Georg Jensen, levede fra 1866 til 1935. Som 37-årig og med en uddannelse som både guldsmed og skulptør grundlagde han i 1904 hans første virksomhed, en sølvsmedeforretning. Denne blev kendt for hans enestående håndværk og hans unikke tilgang til materialerne. Det var startskuddet til den virksomhed, vi kender den dag i dag.

Georg Jensen er i dag kendt verden over for deres eksklusive og absolut unikke designs. Det er det utrolige håndværk, det skandinaviske look og de innovative tankegange, der gør brandet populært og verdenskendt.

Fra royale margueritter til skandinaviske styles

Georg Jensen har utrolig meget at byde på. Rigtig mange kender uden tvivl brandet for deres ikoniske og royale smykkeserie Daisy. Denne består af de fineste margueritsmykker, som faktisk er inspireret at Dronning Ingrids mor Margaretha, der også gik under navnet Daisy.

Siden hen har vores allesammens Dronning Magrethe 2. også båret smykkerne, hvilket har givet dem et yderligere royalt præg. Dog er de ikoniske margueritsmykker ikke det eneste, som Georg Jensen står bag.

Georg Jensen har designet et utal af elegante smykker i guld og sølv. Kigger du mod sølvsmykkerne, er det specielt de smukke Grape designs, du skal bemærke. De er designet med små sølvkugler med et druelignende look på en både smuk og feminin facon.

Vender du blikket mod guldsmykkerne, finder du alt fra øreringe til halskæder i 18 karat guld. Offspring er en af de flotte serier, der også byder på diamantringe.

Georg Jensen smykker er oplagte gaveidéer

Kendt og elsket af alle. Smykker fra det populære danske brand er altid en oplagt idé til gaven til studenten, konfirmanden eller fødselaren. Eller måske på Mors dag eller Valentines Day. Du giver med smykket ikke blot noget flot at se på, men også en fortælling om dansk design, når det er allerbedst.

Shop smykker fra Georg Jensen her hos Carat Diamanter, og bliv fortryllet af de mange enestående designs.

Læs mere
Har Georg Jensen lavet andre smykker end Daisy margueritterne?

Ja, Georg Jensen står bag utrolig mange andre smykkedesigns. Det er alt fra Grape kollektionen til Offspring smykkerne.

Hvem er inspirationen bag Daisy margueritsmykkerne fra Georg Jensen?

Inspirationen til denne smykkeserie kom fra Dronning Ingrid. Hun fik i bryllupsgave et margueritsmykke til minde om hendes mor Margaretha, der også blev kaldt for Daisy.

Hvem grundlagde Georg Jensen?

Georg Jensen var en guldsmed og skulptør, der i 1904 startede en sølvsmedeforretning. Denne blev startskuddet til det Georg Jensen, vi kender i dag.