Georg Jensen smykker

Varer 1-24 af 214

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. Nyhed
 7. Nyhed
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
 16. Nyhed
 17. Nyhed
 18. Nyhed

Varer 1-24 af 214

Side
pr. side
Sorter faldende

Georg Jensen er Danmarks bedst kendte smykkemærke. Der er da også en god sandsynlighed for, at du har stødt på det. Enten i form af deres ikoniske Daisy-serie med blomster (margurit) smykker. Eller i form af fødselsdagsflaget til bordet eller juleuroen til vinduet. Eller måske har dine forældre eller bedsteforældre bestik fra netop Georg Jensen.

Uanset hvad så er Georg Jensen i dag et af Danmarks stolteste mærker inden for design - og altså også smykkedesign. Carat Diamanter fører et stort udvalg af Georg Jensen smykker til kvinder og blandt kollektionerne finder du øreringe, ringe, armbånd og halskæder. Du finder også manchetknapper, armbånd og ure til mændene.

Carat Diamanter har været officiel forhandler af Georg Jensen smykker og ure i mere end 25 år, så vi er eksperter i Georg Jensen. Hvis du vil bytte smykket eller uret til en anden vare, kan du gøre det inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark. Du er naturligvis også meget velkommen i en af vores 2 flotte, fysiske butikker i København, hvor du kan prøve Georg Jensen smykkerne og urene på, inden du beslutter dig.

Materialer i Georg Jensens smykker

Der er fokus på kvalitet og dansk design i smykkeproduktionen, som til dels finder sted på Smallegade i København og til dels på Georg Jensens fabrikker i Østen.

Georg Jensen laver kun smykker i ædle materialer. De bruger guld og sølv samt nøje udvalgte ædelsten. Når der produceres i guld, anvendes der 18 karat guld, hvor indholdet af guld i forhold til blandingsmaterialerne er helt oppe på 75%. I sølvkollektionerne indgår både smykker i blankt sølv, oxideret sølv, rhodineret sølv samt forgyldt sølv. Det medfører, at der er et Georg Jensen smykke til ethvert budget.

Ikoniske smykkedesigns igennem tiderne

Georg Jensen har skabt en perlerække af forskellige - og meget smukke kollektioner. Nogle af dem er blevet så ikoniske, at de næsten er blevet synonym med Georg Jensen. Det drejer sig bl.a. om Daisy, Fusion og Moonlight Grapes.

Daisy - smykket til H.M. Dronning Margrethe 2.

Daisy er nok Georg Jensens mest berømte kollektion. Designet tager udgangspunkt i en marguritblomst, som mange af os kender fra ”hun elsker mig, hun elsker mig ikke” talemåden. Daisy blev designet som en gave til H.M. Dronning Margrethe 2.’s fødsel i 1940. Dronningens kælenavn er Daisy. Igennem mange år har det været Georg Jensens bedst sælgende kollektion, og den er fremstillet i et hav af designs som ringe, øreringe, halskæder og armbånd. Smykkerne i denne kollektion er primært i forgyldt sølv med hvid emalje som blomsterblade. Den er også lavet i sølv med både sorte, blå, lilla og diamantbesatte blomsterblade.

I Carat Diamanter har vi solgt Daisy smykker i 25 år, og vi har solgt mere end 30.000 stk.

Fusion

Fusion er Georg Jensens kendte kombinationsserie, hvor man selv kan kombinere smykket, som man vil. Udgangspunktet er en ring, som består af tre ringe i henholdsvis almindelig guld, hvidguld og rosaguld. De sidder sammen som en ring og kan kombineres på forskellige måder. Blandt andet laves de også med diamanter for ekstra luksuriøst look.

I dag omfatter Fusion kollektionen både ringe, halskæder, øreringe og armbånd.

Moonlight Grapes

Denne kollektion understreger Georg Jensens blik for historie. De har designet smykkerne udfra signatur-skålen i sølv med vindrueklaser fra 1918. Signatur-skålen var i sidste århundrede medvirkende til at placere Georg Jensen på verdenskortet som en af de førende sølvsmede. En position som mærket har beholdt helt op til i dag.

Georg Jensens Moonlight Grapes smykker har alle vindrueklaser som det bærende designelement. Bedst kendt er nok drueringen, som i sin enkelthed er en klase vindruer, der ligger oven på fingeren. En smuk cocktailring med historisk statement.

Hvem var Georg Jensen?

Georg Arthur Jensen var en dansk sølvsmed, der levede fra1866 til 1935. Han begyndte som 14-årig at arbejde som sølvsmed. Hans passion var dog at blive billedhugger, hvilket han blev færdiguddannet som på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1892. I de følgende år udstillede han i København, Rom og Firenze. I 1904 åbnede han sin første sølvsmedje i København, som blev en kæmpe succes. Han åbnede derefter en i Berlin, hvor det gik ned af bakke under første verdenskrig. Efter krigen fik den et kæmpe comeback, og Georg Jensen åbnede yderligere butikker i Stockholm, Paris og London. Han modtog en lang række designpriser.

Hans søn Søren Georg Jensen overtog firmaet efter sin fars død.

I dag er firmaet ikke længere på familiens hænder, men det ligger stadig på Smallegade på Frederiksberg i København. Det bygger på sin danske historie og er en stolt repræsentant for dansk smykkedesign i hele verden.

Køb Georg Jensen smykker hos Carat Diamanter

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give smykket som en gave, så udbyder vi hele 30 dages bytteret på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, anbefaler vi, at du kigger på nogle af vores andre mærker. Du kan fx se nærmere på Ole Lynggaard Copenhagen eller Blossom Copenhagen. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Læs mere