Spar 20% på vielsesringe

Gucci dameure og herreure

13 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless Red & Green Nylon YA126451
  Normalpris 6.550 kr
  Tilbudspris 4.585 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless Blue med læderrem YA1264032
  Normalpris 6.850 kr
  Tilbudspris 4.795 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless Black med læderrem YA1264067
  Normalpris 6.900 kr
  Tilbudspris 4.830 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless med sort læderrem dameur YA1264027
  Normalpris 6.450 kr
  Tilbudspris 4.515 kr
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless med perlemorsfarvet skive dameur YA1264040
  Normalpris 9.550 kr
  Tilbudspris 6.685 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Grønt Gucci G-Timeless dameur YA1264065
  Normalpris 7.750 kr
  Tilbudspris 5.425 kr
 7. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless
  Normalpris 7.650 kr
  Tilbudspris 5.355 kr
 8. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless
  Normalpris 6.950 kr
  Tilbudspris 4.865 kr
 9. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless
  Normalpris 6.950 kr
  Tilbudspris 4.865 kr
 10. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless
  Normalpris 5.850 kr
  Tilbudspris 4.095 kr
 11. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless
  Normalpris 6.850 kr
  Tilbudspris 4.795 kr
 12. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Timeless
  Normalpris 12.450 kr
  Tilbudspris 8.715 kr
 13. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Gucci G-Frame
  Normalpris 7.400 kr
  Tilbudspris 5.180 kr

13 varer

pr. side
Sorter faldende

Carat Diamanter er officiel forhandler af Gucci ure til damer og Gucci ure til mænd. Vi har et udvalg på over 100 ure, som udover de klassisk opdelte dameure og herreure også indeholder en del unisexure.

Vi fører bl.a. Guccis populære G-Timeless serie samt deres G-Frame serie.

Alle Gucci ure, som du kan købe i Carat Diamanter, leveres med to års garanti på urværket og et års garanti på batteriet. Husk at vi hos Carat Diamanter tilbyder 30 dages bytteret, som gælder i over 300 butikker i landet.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan et ur sidder på håndleddet, så er du velkommen til at komme ind i en af vores flotte butikker, hvor vi meget gerne vil hjælpe dig med at finde det ur, der passer lige til dig.

Kom med ind i Gucci urene

I Carat Diamanter har vi et stort udvalg af Gucci ure, som ligger i prisniveauet 5.000 til 12.000 kr. Urene oser af kvalitet og luksus.

Materialer i høj kvalitet

Det gælder for alle Gucci ure, at de er produceret i de bedste materialer. Alle urene har en urkasse af rustfrit stål. Rustfrit stål er et materiale, som egner sig fantastisk til ure, da det er meget allergivenligt og slidstærkt. Nogle af Gucci urene har en guldfarvet eller rosafarvet belægning på metallet, men det er stadig rustfrit stål.

De kommer med en rem i enten læder eller stof, eller også har de monteret en lænke i rustfrit stål. Bemærk: Hvis du er allergisk overfor rustfrit stål, så producerer både Skagen, Tissot og Seiko ure i titanium.

Guccis ure er udstyret med et ægte schweizisk urværk.

De fleste har det, man kalder et quartzværk. Quartzværker fungerer ved, at man sender en elektrisk impuls fra et batteri ind i en quartzkrystal, hvilket får krystallen til at vibrere med præcist 32.768 gange i sekundet. Der sidder så et lille kredsløb i hver af disse ure, som kan tælle hver eneste af vibrationerne. Den sender så elektricitet ind i enten et LCD-display eller en motor, som igen driver viserne.

Nogle Gucci ure kommer med et automatisk urværk. Et automatisk urværk, fungerer ved at der er en fjeder, som driver tandhjulene. Til forskel fra et traditionelt mekanisk ur, så sidder der i uret et pendul, der trækker uret op når man bevæger hånden.

Lækkert, italiensk design

Guccis ure kommer i mange forskellige designs.

En stor del af Guccis ure er unisex, hvilket betyder, at både mænd og kvinder kan bære dem. Unisex urene har et meget stilrent og neutralt design, som gør, at de appellerer til begge køn; kvinder kan bære dem, uden de virker for store, og mænd kan bære dem, uden de virker for små.

Guccis herreure har typisk en diamanter på omkring 40-45 mm. De store ure, som er ca 45 mm, har et mere rustikt og maskulint design. De øvrige herreure er nydelige dresswatches. Et dresswatch er et lidt mindre ur med en diameter på 40-42 mm. Dresswatches er mere simpelt i funktionalitet, men passer perfekt med det finere jakkesæt. Det vil også kunne tilføje eksklusivitet til dagligdagens T-shirt og jeans.

Guccis kvindeure minder meget om deres unisex ure, men er bare mindre. De ligger i størrelsen 27-36 mm.

Kollektionerne

Vi sælger i Carat Diamanter tre hovedkollektioner fra Gucci. De hedder G-Frame, G-Timeless og Diver.

G-Frame kommer med en nydelig firkantet urkasse, som giver det et meget let look på håndleddet. Denne kollektion passer til alle former for outfits - både business og pleasure!

Guccis G-Timeless kollektion er langt mere traditionel med en rund urskive, hvor der sidder en lille dato-indikator.

Guccis Diver serie er en serie af herreure, som kan tåle tryk op til 20 ATM eller 200 meter under vandets overflade.

Guccis berømte historie

Gucci blev grundlagt i 1921 i Firenze af Guccio Gucci. Mærket blev hurtigt anerkendt for dets brug af materialer i virkelig høj kvalitet. Gucci producerede dengang kun produkter i læder, hvilket inkluderede håndtasker, kufferter, punge og sko. I 50’erne fik mærket fart på, da filmstjerner begyndte at posere i modemagasinerne med Guccis tasker og sko. I dag har Gucci sine lækre produkter i mere end 500 butikker verden over og omsætter årligt for over 7 milliarder dollars.

Køb trygt Gucci ure til damer og mænd

I Carat Diamanter er vi vilde med Guccis design, som oser af italiensk luksus. Det er også vigtigt for os, at vi leverer et godt og holdbart produkt, og det gør vi med Gucci. Derfor er der også mange af os selv, der til dagligt bærer et Gucci ur på armen.

Husk at du får gratis fragt og retur, når du bestiller et Gucci ur hos Carat Diamanter.

Hvis du giver uret som en gave, så skal du vide, at vi har 30 dages bytteret, som gælder i over 300 butikker. Læs mere om vores bytteservice her.

Vi sender enten til din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge uret med det samme, så kan du reservere varen i en af vores butikker ved at trykke på Click&Collect. Vores Click&Collect ordrer bliver løbende behandlet, og vi sender dig en besked, så snart at varen er klar til at blive afhentet. Det tager typisk 24 timer.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan uret sidder, så er du meget velkommen i en af vores to butikker centralt placeret i København.

Alle ure købt i Carat Diamanter kan du få justeret i lænken uden beregning, så det sidder perfekt på dit håndled. Det gælder også, hvis du på et senere tidspunkt får behov for at få det justeret. Hvis du skal have et ur justeret, skal du blot medbringe uret, dit håndled og garantibeviset!

Hvis du synes om Gucci, men ikke kan finde det helt rigtige ur, så anbefaler vi, at du kigger på nogle af følgende brands: Tissot, Skagen, Armani Exchange, Emporio Armani og Daniel Wellington.

Du kan også gå til vores komplette udvalg af ure til kvinder eller ure til mænd.

 

Læs mere