Spar 20% på vielsesringe

Diamantsmykker fra Halo by Carat

Varer 1-24 af 25

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-24 af 25

Side
pr. side
Sorter faldende

Halo kollektionen bruger cirklen som hovedelement. Alle smykker har en diamantbesat cirkel, som smukt reflekterer lyset og giver en glorie effekt. Designet er klassisk og kan bæres til hverdagsoutfittet.

På denne side finder du smykker som øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Smykkerne kan bæres enkeltvis men er også oplagte at kombineres.

Køb diamantsmykker hos Carat Diamanter

At købe et diamantsmykke er en investering. Derfor sørger vi for, at vores smykker er af højeste kvalitet og i de bedste materialer. Det simple design går aldrig af mode. Hvis du passer godt på smykket, kan det være et arvestykke til den næste generation.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at besøge en af vores to fysiske butikker, der ligger i København på Fisketorvet og i Fields. Her står vores faguddannede personale klar til at hjælpe dig med alt fra ringstørrelse, til hvilket design der passer bedst til dig.

Diamantsmykke til konfirmationsgave eller studentergave

Halo by Carat smykkekollektionen er en perfekt gave til den modebevidste unge kvinde. Halskæderne ligner til forveksling Sif Jakobs Biella halskæde, som består af sølv og zirkonia sten. Halskæderne fra Halo by Carat er dog i væsentlig bedre kvalitet og består af 18 karat hvidguld og diamanter, hvilket betyder, at den holder sin glans hele livet. Halskæden er perfekt til studinen, som kan kigge på det og tænke tilbage på sin store dag.

Det kan være svært at give en gave til konfirmanden, der har det hele. Derfor kan et diamantsmykke fra Halo by Carat være den perfekte gave, da det vil bringe glæde resten af livet. Halo by Carat kollektionen er perfekt til konfirmanden, da glorien har noget guddommeligt / kristent over sig.

Materialer af højeste kvalitet

I vores egne diamantkollektioner finder du materialer af højeste kvalitet. Alle smykkerne er i 18 karat guld, hvilket vil sige, at 75% af metallet er finguld. Du finder guldet i tre farver: Almindeligt guld, hvidguld og rosaguld. Guldets farve afhænger af, hvilke metaller man legerer guldet med. For at frembringe den hvide farve legerer man guld med palladium og sølv. Den rosa farve fremkommer, når man legerer guldet med kobber og en smule sølv. Det er den stærkeste af guldlegeringer, og den er steget i popularitet i de seneste år.

Vores diamanter

Vores diamanter har forskellige størrelser. Størrelsen opgør vi i carat efter gældende internationale diamantbetegnelser.

1 carat = 0,2 gram.

Store diamanter er mere værd en små diamanter, selvom den totale vægt af de små diamanter er den samme som vægten af den store diamant. Det skyldes, at store diamanter er meget mere sjældne end små diamanter.

Diamanten kan variere i farven fra helt gennemsigtige og hvide til gule. Jo hvidere diamanten er, jo mere værdifuld er den. Hos Carat Diamanter er de fleste af vores diamanter i farven hvid / Wesselton på Scan. D.N. farveskalaen / H på GIA farveskalaen. Altså i god kvalitet.

Der kan også være uklarheder i en diamant. De fleste af vores diamanter er i kategorien SI1 (Small Inclusions) hvilket betyder, at du ikke kan se uklarhederne med det blotte øje.

Vi producerer dog også smykker med diamanter i andre kvaliteter.

Diamanterne er slebet med brillantslib og har 58 facetter. Brillantslib er bedst til at reflektere lyset og funkler derfor mest. Derudover har vi også diamanter slebet med baguette slib.

Vi udvælger nøje vores diamanter og sørger for, at de er i topkvalitet. Vores diamantsmykker skal leve op til vores egne, strikse krav, så vi sikrer os, at du altid bliver tilfreds med et diamantsmykke købt hos Carat Diamanter.

Andre ædelsten

I kombination med diamanter finder du sten som blodrøde rubiner, dybblå safirer, smukke perler og lyserøde safirer. Diamanters måde at reflektere lys fremhæver andre stens farve. Rubiner repræsenterer solen og er kendt for at bringe solens velsignelser over den, der bærer stenen. Den er også et symbol på kærligheden og det kongelige. Safirer er et symbol på oprigtighed og troskab. Man kan tilføje smykket ekstra betydning ved at tilføje sten med betydning. Kan du godt lide diamanternes simpelhed, men vil gøre ringen mere unik, kan en morganitsten være noget for dig. Morganit har en nedtonet pink farve.

Smykker til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til forlovelsen, morgengaven, Valentines Day, Konfirmation, Mors dag, eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.

Læs mere