Romantiske diamantsmykker fra Hearts by Carat

Varer 1-24 af 29

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Saga vedhæng med 0,14 carat diamanter
  10.100 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Love ørestikker med 0,31 carat diamanter
  23.200 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 0,16 carat diamanter
  14.400 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 0,16 carat diamanter
  14.400 kr.
 5. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Lille hjerte ring med 0,08 carat diamanter
  Normalpris 8.100 kr.
  Tilbudspris 4.050 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ørestikker 0,16 carat diamanter
  14.300 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ørestikker med 0,16 carat diamanter
  14.300 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Hearts vedhæng med 0,25 carat diamanter
  16.100 kr.
 9. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Freja ring med 0,06 carat diamanter
  Normalpris 9.500 kr.
  Tilbudspris 4.750 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 1,20 carat diamanter
  98.400 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 0,25 carat diamanter
  22.000 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 1,28 carat diamanter
  98.400 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Hearts diamantarmbånd med 0,13 carat diamanter
  11.400 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Hjertevedhæng med 0,06 carat diamanter
  1.995 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Hjertevedhæng med 0,06 carat diamanter
  1.995 kr.
 16. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Hearts vedhæng med 0,11 carat diamanter
  Normalpris 8.200 kr.
  Tilbudspris 4.100 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Ruby love vedhæng
  5.400 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Emerald love vedhæng
  6.300 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Emerald love vedhæng
  6.300 kr.
 20. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Lille hjerte ring med 0,08 carat diamanter
  Normalpris 8.100 kr.
  Tilbudspris 4.050 kr.
 21. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Lily ørestikker med 0,17 carat diamanter
  Normalpris 15.200 kr.
  Tilbudspris 7.600 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Reneta ørestikker med 0,13 carat diamanter
  11.200 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Reneta ørestikker med 0,13 carat diamanter
  11.200 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Bella ørestikker med 0,15 carat diamanter
  11.100 kr.
Side
pr. side

Findes der noget bedre til at symbolisere kærlighed end selve hjertet? Hovedelementet i alle smykkerne fra Hearts by Carat er romantiske hjerte. Smykkerne egner sig perfekt til den feminine kvinde - med hjertet på det rette sted. Smykkerne formår at inkorporere hjerter på en fin og elegant måde, der gør dem både eksklusive og romantiske.

På denne side finder du smykker som øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Der er fokus på høj kvalitet og gode materialer, så du har et smykke for livet.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at besøge en af vores to fysiske butikker, der ligger i København på Fisketorvet og i Fields. Her står vores faguddannede personale klar til at hjælpe dig med alt fra ringstørrelse, til hvilket design, der passer bedst til dig.

Diamantsmykker er en kærlighedsgave

De romantiske smykker egner sig godt som kærlighedsgave. Det kunne være i forbindelse med årsdag eller Valentines Day. Hjertedesignet passer også godt til en romantisk date.

Det er vigtigt at vise sin kærlighed, til dén man elsker, og findes der noget bedre end et hjertesmykke?

Hearts by Carat kollektionen egner sig som barselsgave til den nybagte mor. Hjertet er nemlig også et symbol på sjæl og glæde, og derfor er det en fin symbolsk gave til kvinden, der har båret og født jeres barn. Hjertet bliver et symbol på jeres fælles kærlighed til barnet, hinanden og den familie I har startet. Hvis smykket bliver passet godt på, kan det gå i arv til datteren, den dag hun selv skal føde.

Materialer af højeste kvalitet

I vores egne diamantkollektioner finder du materialer af højeste kvalitet. Alle smykkerne er i 18 karat guld, hvilket vil sige, at 75% af metallet er finguld. Du finder guldet i tre farver: Almindeligt guld, hvidguld og rosaguld. Guldets farve afhænger af, hvilke metaller man legerer guldet med. For at frembringe den hvide farve legerer man guld med palladium og sølv. Den rosa farve fremkommer, når man legerer guldet med kobber og en smule sølv. Det er den stærkeste af guldlegeringer, og den er steget i popularitet i de seneste år.

Vores diamanter

Vores diamanter har forskellige størrelser. Størrelsen opgør vi i carat efter gældende internationale diamantbetegnelser.

1 carat = 0,2 gram.

Store diamanter er mere værd en små diamanter, selvom den totale vægt af de små diamanter er den samme som vægten af den store diamant. Det skyldes, at store diamanter er meget mere sjældne end små diamanter.

Diamanten kan variere i farven fra helt gennemsigtige og hvide til gule. Jo hvidere diamanten er, jo mere værdifuld er den. Hos Carat Diamanter er de fleste af vores diamanter i farven hvid / Wesselton på Scan. D.N. farveskalaen / H på GIA farveskalaen. Altså i god kvalitet.

Der kan også være uklarheder i en diamant. De fleste af vores diamanter er i kategorien SI1 (Small Inclusions) hvilket betyder, at du ikke kan se uklarhederne med det blotte øje.

Vi producerer dog også smykker med diamanter i andre kvaliteter.

Diamanterne er slebet med brillantslib og har 58 facetter. Brillantslib er bedst til at reflektere lyset og funkler derfor mest. Derudover har vi også diamanter slebet med baguette slib.

Vi udvælger nøje vores diamanter og sørger for, at de er i topkvalitet. Vores diamantsmykker skal leve op til vores egne, strikse krav, så vi sikrer os, at du altid bliver tilfreds med et diamantsmykke købt hos Carat Diamanter.

Andre ædelsten

I kombination med diamanter finder du sten som blodrøde rubiner, dybblå safirer, smukke perler og lyserøde safirer. Diamanters måde at reflektere lys fremhæver andre stens farve. Rubiner repræsenterer solen og er kendt for at bringe solens velsignelser over den, der bærer stenen. Den er også et symbol på kærligheden og det kongelige. Safirer er et symbol på oprigtighed og troskab. Man kan tilføje smykket ekstra betydning ved at tilføje sten med betydning. Kan du godt lide diamanternes simpelhed, men vil gøre ringen mere unik, kan en morganitsten være noget for dig. Morganit har en nedtonet pink farve.

Smykker til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til forlovelsen, morgengaven, Valentines Day, Konfirmation, Mors dag, eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her

Læs mere