Spar 20% på vielsesringe

Køb de smukke Heiring smykker her

6 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Heiring Guardian Angel Vedhæng 51-5-76RO
  Normalpris 475 kr
  Tilbudspris 237,50 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Heiring Pendant Vedhæng
  Normalpris 3.800 kr
  Tilbudspris 1.900 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Heiring Pendant Vedhæng
  Normalpris 3.800 kr
  Tilbudspris 1.900 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Heiring Faith Hope Love Vedhæng
  Normalpris 475 kr
  Tilbudspris 237,50 kr
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Heiring Grass Pendant Medium
  Normalpris 565 kr
  Tilbudspris 282,50 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Heiring Pendant Vedhæng
  Normalpris 1.395 kr
  Tilbudspris 697,50 kr

6 varer

pr. side
Sorter faldende

Her ser du vores store udvalg af Heiring smykker, der består af smykker med fokus på det åndelige og spirituelle. Du finder smykker som ringe, armbånd, halskæder og øreringe. Smykkerne er meget naturlige og er gode til hverdagen. Det simple look gør det muligt at bære mange smykker og matche dem, så de passer til dig og din stil. Det er den perfekte gave til hende, som går op i sig selv og op i at have det godt.

Carat Diamanter er officiel forhandler af Heiring smykker. Herunder ser du vores store udvalg af Heiring smykker, som består af forskellige smykker til enhver smag. Hvis du vil bytte smykket, kan du gøre det inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark. Du er naturligvis også meget velkommen i en af vores 2 flotte, fysiske butikker i København, hvor du kan prøve Heiring smykkerne på, inden du beslutter dig.

Bag om Heirings smykker

Når designet er af højeste kvalitet, skal materialerne selvfølgelig også være det. Derfor er Heirings smykker velovervejet og gennemtænkt, så du aldrig fortryder dit køb. Mangler du et smykke til hende, der elsker at gå i naturen eller svømme i havet, er Heiring smykker et godt sted at starte. Der er forskellige materialer, så der er noget til enhver smag, uanset om du er til det rustikke, det klassiske eller det eksklusive. Heiring bruger nemlig både oxideret sølv, forgyldt sølv og rhodium belagt sølv i deres smykkekollektion. Herunder kan du blive klogere på de forskellige materialer.

Oxideret sølv

Oxideret sølv har fået en overfladebehandling, hvor sølvet bliver iltet. Denne kemiske proces gør sølvet mørkt eller sort afhængig af graden af oxidering. Man lader sølv reagere med svovlbrinte, som findes i atmosfæren. Folk med meget syre i huden kan opleve, at deres smykker bliver mørkere/sorte. Det er i princippet en oxidering, der sker, når de bærer smykkerne. Det kan især ses ved øreringe. At oxidere sine smykker giver dem et mere råt look, men da det er en overfladebehandling, bliver det slidt af med tiden og skal genoxideres.

Forgyldt sølv

Forgyldning er et tyndt lag guld, der lægges oven på sølvet. Alt efter producent og prisniveau kan forgyldningen være i forskellige karat og tykkelser, der har betydning for, hvor lang tid den holder. Det kan være svært at se på et smykke, om det er guld eller forgyldt sølv. Fordelen ved at vælge forgyldt sølv er, at sølv er mere robust og ikke får lige så mange buler. Ulempen er, at forgyldningen er et tyndt lag og derfor slides af med tiden.

Rhodineret sølv

Rhodineret sølv er sølv belagt med metallet rhodium. Det giver sølvet en lysere og mere skinnende glans, der ligner hvidguld til forveksling. Fordelen ved at rhodinere sølv er, at det kræver mindre vedligeholdelse og giver en flottere glans. Rhodiumlaget beskytter mod misfarvning og iltning, så dine smykker kan skinne så længe som muligt.

Historien bag Heiring

Det danske mærke Heiring er et familiefirma, der blev stiftet i 1976 af Frits Heiring. Kvalitet og CSR har altid været i højsædet, og de smukke smykker bliver lavet af trænede guldsmede under gode arbejdsforhold.

Symbolikken præger Heirings smykker, og der er lagt omtanke i designprocessen.

Heirings Drømmefanger kollektion har fokus på drømme. Med halskæden om halsen er du altid beskyttet mod mareridt. Ringen fanger de dårlige drømme, så de går i opløsningen, når solen står op. De gode drømme bliver bragt videre til dig af de blide fjer.

Heirings kollektion Feather har fokus på det naturlige udtryk, og kan være et symbol på at være i ét med sig selv og naturen.

Det er oplagt at matche Heirings smykker på tværs af materialer og kollektioner, så der opnås et fint match mellem det fine og simple og det rustikke.

Heiring arbejder også med perler, som en af deres grundelementer. De inkorporerer ferskvandsperler på en simpel måde og giver den en central placering i smykkerne, hvilket giver den ekstra liv og fokus. Perlerne står i kontrast til fjerene, da perlerne symboliserer havet, og fjerene symboliserer himlen.

Køb Heiring smykker hos Carat Diamanter

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give smykket som en gave, så tilbyder vi hele 30 dages bytteservice på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, så vil vi anbefale dig at se nærmere på byBiehl, Georg Jensen, Hultquist Copenhagen, Blossom Copenhagen og Aqua Dulce. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag. God fornøjelse.<

Læs mere