Hot shot børneure til drenge og piger

7 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot børne ur 0854/1
  248 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot børne ur 0944/2
  298 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot børne ur 2684S/5
  398 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot børne ur
  248 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot børne ur 2684S/3
  398 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot børne ur
  398 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Hot Shot
  398 kr.
pr. side

På denne side finder du Hot Shot børneure til både drenge og piger.

Alle Hot Shot urene har 2 års garanti på urværket. Når du køber et Hot Shot ur hos os, medfølger der et originalt, udfyldt garantibevis, som sammen med vores fysiske butikker er din garanti for et 100% ægte Hot Shot ur.

Hot Shot urenes specifikationer

Vi har et stort udvalg af Hot Shot børneure til både drenge og piger.

Urene er af god kvalitet og til gode priser der starter fra 198 kr.

De er alle med urkasse i rustfrit stål kombineret med farverige læder eller gummiremme. Der laver kun få Hot Shot ure med stållænke, og det skyldes, at en stållænke ikke passer til et barns hverdag. Den er både tungere og stivere end både læder og gummiremme.

Det er ikke alle urene fra Hot Shot, der er vandtætte. De fleste er vandafvisende, men en mindre del af urene i kollektionen er rent faktisk vandtætte og kan bruges til aktiviteter i vand. Du kan læse mere om vandtætheden under hvert urs specifikationer.

Hot Shot urene er monteret med et japansk quartzværk. Quartzværket er drevet af et batteri samt en chip, der styrer viserne på uret.

Funktioner i Hot Shot ure

Urene har ikke særligt mange funktioner, da det skal være nemt og overskueligt for barnet at lære, hvad klokken er - uden at blive forvirret over en masse forskellige funktioner. De fleste af urene viser kun, hvad klokken er. Nogle få af urene har også en datoviser.

I stedet er der lagt fokus på fine små detaljer, som alle er i børnehøjde. Du finder i kollektionen både ure med fodbold, biler, sommerfugle og hjerter. Der findes både ure, der er fyldt med farver og motiver, men der findes også mere afdæmpede og neutrale ure. Alle motiverne, farverne og detaljerne er skabt for at fange børnenes interesse og dermed give dem lyst til at lære klokken.

Køb Hot Shot børneure hos Carat Diamanter

Hos Carat Diamanter er vi vilde med Hot Shot børneure. Hot Shot er et urmærke der igennem mange år har udviklet og designet ure til børn i høj kvalitet. Mange børn ser sine forældre gå med ure, og derfor er det også helt naturligt for dem, at de også ønsker sig et ur, de kan gå med. Urene fra Hot Shot er lavet til en sjov og aktivitetsfyldt hverdag og giver børnene mulighed for at lære klokken på en sjov og spændende måde.

Hvis du ønsker at give uret som en gave, tilbyder vi 30 dages fuld returret. Du kan enten bytte uret i en af vores butikker i Field's eller på Fisketorvet eller i over 300 andre butikker i Danmark. Læs mere om vores bytteservice her.

Vi sender enten til din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge uret med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende behandlet, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Læs mere