HUGO by Hugo Boss ure

2 varer

Sorter faldende
 1. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  HUGO by Hugo Boss 1530133
  1.095 kr.
 2. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  HUGO by Hugo Boss 1530076
  995 kr.
pr. side

Carat Diamanter er officiel forhandler af HUGO by Hugo Boss. Her på siden finder du vores udvalg af HUGO ure.

Alle urene har 2 års garanti på urværket og 1 års garanti på batteriet, og der medfølger selvfølgelig originalt garantibevis og æske, når du køber dit ur hos os. Hos Carat Diamanter får du fri fragt på alle bestillinger over 399 kr., og vi tilbyder desuden gratis retur og 30 dages bytteservice i over 300 butikker i Danmark.

Information om HUGO by Hugo Boss ure

Urene fra HUGO ligger på et prisniveau, der er tilgængeligt for de fleste. Priserne spænder fra 1.000 kr. til 2.000 kr.

Urene vil være et godt valg, hvis du skal bruge et ur til en særlig gave, eller hvis du blot selv er på jagt efter et stilrent ur. Uanset formålet kan du være sikker på at finde kvalitet og kreativt design i denne kollektion af modeure.

Alle urene kommer med en urkasse i rustfrit stål og med enten en lænke i samme materiale eller en læderrem. Ens for dem alle er at der er fokus på farver og design. En lænke i rustfrit stål er praktisk og oplagt til et ur man bruger hver dag, fordi den holder godt og er meget modstandsdygtig. Hvis man ønsker et ur der er knapt så traditionelt er deres mange forskellige designs af læder- og silikoneremme et godt bud. Her har de kreative tanker fået lov til at komme til udtryk. De er lavet med fokus på detaljer, som måske virker små - men som i virkeligheden skaber hele udtrykket. Detaljer som hvordan syningerne på remmene er lavet, og hvordan brandets navn er trykt på flere af remmene, er noget, der binder det hele sammen. Det her er en kollektion for dig der både tør og vil lidt mere end det almindelige.

I alle vores HUGO by Hugo Boss ure finder man et japansk quartzværk. Quartzværket fungerer på den måde, at batteriet sender en elektrisk impuls ind i quartzkrystallen, som får den til at vibrere med præcis 32.768 gange per sekund. Dette kredsløb kan derefter tælle vibrationerne og bruger dem til at producere en elektrisk impuls. En impuls per sekund. Denne impuls driver så enten et LCD-display eller en elektrisk motor, som bevæger viserne. Fascinerende, ikke sandt?

HUGO by Hugo Boss urene kommer som sagt i mange forskellige designs, men fælles for dem alle er, at de er lavet med fokus på trends og streetart. Urene er anderledes end de klassiske dresswatches, da de ikke er lige så underspillede. Farver og detaljer er i fokus, så det er det perfekte hverdagsur, samtidigt med det også kan bruges til at pifte et pænt outfit op, hvis man skal til fest.

Man kan også finde de mere klassiske ure i kollektionen, der er mere afdæmpet i farverne, men hvor der er fokus på funktioner. Du kan bl.a. finde følgende funktioner i HUGO by Hugo Boss urene:

 • Datoviser
 • Chronograph
 • 24-timers indikator
 • Dagsindikator

Hvis du finder et ur her på siden, som du kan lide, men er usikker på hvordan det sidder på håndleddet, så kom ind i en af vores to store fysiske butikker og prøv det på. Vi tilbyder altid gratis tilpasning af urets lænke, så det kommer til at sidde, som det skal. Vi tilpasser uret efter dit ønske, mens du venter.

Hvad er forskellen på BOSS og HUGO?

BOSS hed før i tiden Hugo Boss, men i dag er BOSS en af to kollektioner, som den tyske tøjgigant Hugo Boss AG udbyder. Hugo Boss er opdelt i:

 • BOSS er den finere kollektion, som indeholder jakkesæt, frakker og lædersko
 • HUGO er streetmærket som er målrettet uformelle lejligheder

Hugo Boss brandet blev grundlagt i 1924 i Metzingen i Tyskland. Firmaet startede med at producere tøj til den tyske SS-enhed. Efter 2. verdenskrig og Hugo Boss’ død i 1948 gik firmaet væk fra at lave uniformer til i stedet at fremstille jakkesæt til mænd. Det gjorde de i en længere årrække, og det er først i de senere år, at Hugo Boss er begyndt at producere mere mainstream tøj og accessories, som t-shirts, skjorter, bukser og ure. I dag bliver Hugo Boss solgt i hele verden, og firmaet har mere end 14.000 ansatte.

Køb HUGO by Hugo Boss ure i Carat Diamanter

Hos Carat Diamanter er vi selv helt vilde med HUGO by Hugo Boss. Vi elsker det legende og lette udtryk urene har. Vi er vilde med idéen om, at et flot ur skal være noget, alle har råd til, og noget man kan bruge hver dag.

Vi har fri fragt på alle urene fra HUGO.

Hvis du ønsker at give uret som gave, så tilbyder vi hele 30 dages returret. Du kan bytte uret i mere end 300 andre butikker.  Læs mere om vores bytteservice her.

Vi sender enten til din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge uret med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende behandlet, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer. 

I begge vores butikker tilpasser vi urlænken gratis på ure købt hos os, så det passer dig perfekt. Hvis du efterfølgende får behov for lidt ekstra justering, klarer vi også dette uden beregning. Du skal blot medbringe uret, garantibeviset og dit håndled.

Hvis du synes godt om HUGO, men du ikke kan finde det helt rigtige ur, så vil vi anbefale dig at se nærmere på disse mærker, som alle ligger i samme prisinterval: Armani Exchange, BOSS, Festina, Skagen, Seiko og Tommy Hilfiger.

Læs mere