Smukke prinsesseringe fra Ida Solitaire by Carat

18 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Ida Queen ring med 0,10 carat diamanter
  5.000 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Ida Queen ring med 0,15 carat diamanter
  6.400 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Ida Queen ring med 0,30 carat diamanter
  11.900 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Ida Queen ring med 0,53 carat diamanter
  17.400 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Ida Queen ring med 0,53 carat diamanter
  23.800 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Ida Queen ring med 0,10 carat diamanter
  5.000 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Ida Queen ring med 0,15 carat diamanter
  6.400 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Ida Queen ring med 0,30 carat diamanter
  11.900 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Ida Queen ring med 0,42 carat diamanter
  17.400 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Ida Queen ring med 0,53 carat diamanter
  23.800 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Ida Solitaire ring med 0,05 carat diamant
  4.100 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Ida Solitaire ring med 0,30 carat diamant
  15.100 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Ida Solitaire ring med 0,40 carat diamant
  20.100 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Ida Solitaire ring med 0,05 carat diamant
  4.100 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Ida Solitaire ring med 0,10 carat diamant
  5.400 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Ida Solitaire ring med 0,20 carat diamant
  11.300 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Ida Solitaire ring med 0,30 carat diamant
  15.100 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Ida Solitaire ring med 0,40 carat diamant
  20.100 kr.
pr. side

Smukke, funklende sten og et simpelt design er hvad du finder i Ida Solitaire by Carat kollektionen.

De populære ringe findes i to designs: Ida og Ida Queen. Ida ringene har en enkelt centerdiamant, som holdes på plads af fire grabber. Ida Queen ringene har også en centerdiamant, som på samme måde holdes på plads af fire grabber, men de har også diamanter op ad ringskinnen, hvilket skaber et mere ekstravagant look.

De fire grabber, som holder centerdiamanten på plads, er designet, så mest muligt lys kan komme til stenen. Lyset giver diamanten sin helt unikke glans.

Diamanterne i Ida Solitaire by Carat

Diamanterne findes i forskellige størrelser fra 0,05 carat op til 0,40 carat, så du kan finde noget, der passer til din finger og til dit budget. Vi kan endda lave ringene med endnu større diamant. Kontakt vores kundeservice på kundeservice@caratdiamanter.dk eller 33 13 80 60 (tryk 1), hvis du ønsker at høre mere.

Der medfølger et originalt diamantcertifikat til alle ringene. For ringe med en centersten-størrelse på 0,30 carat medfølger der et GIA certifikat (GIA er det internationale, uafhængige diamant-certificerings institut).

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at besøge en af vores to fysiske butikker, der ligger i København på Fisketorvet og i Fields. Her står vores faguddannede personale klar til at hjælpe dig med alt fra ringstørrelse, til hvilket design, der passer bedst til dig.

Ida Solitaire by Carat er den perfekte forlovelsesring

Ringenes klassiske udseende og elegance gør dem oplagte som forlovelsesringe. Ringene kommer i 3 forskellige farver guld, så der findes en ring uanset præference. Vi kan også sætte andre sten end diamanter i. Det kan være du har en favorit sten. Vi kan lave langt de fleste ringe efter jeres ønsker.

Forlovelsesringen er et af de første skridt på vejen til et liv sammen og derfor skal ringen være mindeværdig. Ringen skal symbolisere jeres forhold og skal bæres hver dag resten af livet.

Vi sikrer, at vores smykker er i højeste kvalitet, så de holder hele livet, hvis du passer godt på dem. Det er afgørende for os, at I er lige så glade for ringen om 30 år som nu.

Materialer af højeste kvalitet

I vores egne diamantkollektioner finder du materialer af højeste kvalitet. Alle smykkerne er i 18 karat guld, hvilket vil sige, at 75% af metallet er finguld. Du finder guldet i tre farver: Almindeligt guld, hvidguld og rosaguld. Guldets farve afhænger af, hvilke metaller man legerer guldet med. For at frembringe den hvide farve legerer man guld med palladium og sølv. Den rosa farve fremkommer, når man legerer guldet med kobber og en smule sølv. Det er den stærkeste af guldlegeringer, og den er steget i popularitet i de seneste år.

Vores diamanter

Vores diamanter har forskellige størrelser. Størrelsen opgør vi i carat efter gældende internationale diamantbetegnelser.

1 carat = 0,2 gram.

Store diamanter er mere værd en små diamanter, selvom den totale vægt af de små diamanter er den samme som vægten af den store diamant. Det skyldes, at store diamanter er meget mere sjældne end små diamanter.

Diamanten kan variere i farven fra helt gennemsigtige og hvide til gule. Jo hvidere diamanten er, jo mere værdifuld er den. Hos Carat Diamanter er de fleste af vores diamanter i farven hvid / Wesselton på Scan. D.N. farveskalaen / H på GIA farveskalaen. Altså i god kvalitet.

Der kan også være uklarheder i en diamant. De fleste af vores diamanter er i kategorien SI1 (Small Inclusions) hvilket betyder, at du ikke kan se uklarhederne med det blotte øje.

Vi producerer dog også smykker med diamanter i andre kvaliteter.

Diamanterne er slebet med brillantslib og har 58 facetter. Brillantslib er bedst til at reflektere lyset og funkler derfor mest. Derudover har vi også diamanter slebet med baguette slib.

Vi udvælger nøje vores diamanter og sørger for, at de er i topkvalitet. Vores diamantsmykker skal leve op til vores egne, strikse krav, så vi sikrer os, at du altid bliver tilfreds med et diamantsmykke købt hos Carat Diamanter.

Andre ædelsten

I kombination med diamanter finder du sten som blodrøde rubiner, dybblå safirer, smukke perler og lyserøde safirer. Diamanters måde at reflektere lys fremhæver andre stens farve. Rubiner repræsenterer solen og er kendt for at bringe solens velsignelser over den, der bærer stenen. Den er også et symbol på kærligheden og det kongelige. Safirer er et symbol på oprigtighed og troskab. Man kan tilføje smykket ekstra betydning ved at tilføje sten med betydning. Kan du godt lide diamanternes simpelhed, men vil gøre ringen mere unik, kan en morganitsten være noget for dig. Morganit har en nedtonet pink farve.

Smykker til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til forlovelsenValentines Day, Konfirmation, Mors dag, eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her

Læs mere