Eksklusive diamantsmykker fra Infinity by Carat

Varer 1-24 af 265

Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Merle vedhæng med 0,33 carat diamanter
  Normalpris 18.200 kr.
  Tilbudspris 9.100 kr.
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Vera ring med 0,54 carat diamanter
  Normalpris 31.800 kr.
  Tilbudspris 15.900 kr.
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Mille ring med 0,11 carat diamanter
  Normalpris 12.800 kr.
  Tilbudspris 6.400 kr.
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Mille ring med 0,11 carat diamanter
  Normalpris 12.800 kr.
  Tilbudspris 6.400 kr.
Side
pr. side

Som den største diamantkollektion hos Carat Diamanter, finder du noget for enhver smag i Infinity by Carat. Du finder smykker som øreringe, armbånd, halskæder og ringe.

Dét, som alle smykkerne har tilfælles, er deres fokus på diamanten, og hvordan man frembringer den smukkeste glans i den eksklusive ædelsten. Alle smykkerne har unikke designs, som du kun finder hos Carat Diamanter. Du finder klassiske designs med en moderne twist, som gør smykkerne på en gang klassiske og moderne.

Eksklusive diamantsmykker

Smykkerne i Infinity by Carat er oplagte som statement pieces, hvis du ønsker et diamantsmykke, der kan bæres alene. De mange diamanter, der skinner i fællesskab, er en god eyecatcher.

Hvis du køber et Infinity by Carat smykke, køber du et smykke for livet. Vi sørger for, at kvaliteten er i top, så du kun skal tænke på at vælge det design, du bedst kan lide.

Der medfølger et originalt diamantcertifikat til alle smykkerne. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at besøge en af vores to fysiske butikker, der ligger i København på Fisketorvet og i Fields. Her står vores faguddannede personale klar til at hjælpe dig med alt fra ringstørrelse, til hvilket design, der passer bedst til dig.

Giv et diamantsmykke som gave

Er du på udkig efter en gave til en særlig person eller begivenhed, er Infinity by Carat et godt sted at starte: Her finder du en smuk korshalskæde til konfirmanden, safirøreringe til verdens bedste mor og det klassiske tennisarmbånd til studinen. Et Infinity by Carat smykke er perfekt til alle kvinder, som elsker diamanter.

Materialer af højeste kvalitet

I vores egne diamantkollektioner finder du materialer af højeste kvalitet. Alle smykkerne er i 18 karat guld, hvilket vil sige, at 75% af metallet er finguld. Du finder guldet i tre farver: Almindeligt guld, hvidguld og rosaguld. Guldets farve afhænger af, hvilke metaller man legerer guldet med. For at frembringe den hvide farve legerer man guld med palladium og sølv. Den rosa farve fremkommer, når man legerer guldet med kobber og en smule sølv. Det er den stærkeste af guldlegeringer, og den er steget i popularitet i de seneste år.

Vores diamanter

Vores diamanter har forskellige størrelser. Størrelsen opgør vi i carat efter gældende internationale diamantbetegnelser.

1 carat = 0,2 gram.

Store diamanter er mere værd en små diamanter, selvom den totale vægt af de små diamanter er den samme som vægten af den store diamant. Det skyldes, at store diamanter er meget mere sjældne end små diamanter.

Diamanten kan variere i farven fra helt gennemsigtige og hvide til gule. Jo hvidere diamanten er, jo mere værdifuld er den. Hos Carat Diamanter er de fleste af vores diamanter i farven hvid / Wesselton på Scan. D.N. farveskalaen / H på GIA farveskalaen. Altså i god kvalitet.

Der kan også være uklarheder i en diamant. De fleste af vores diamanter er i kategorien SI1 (Small Inclusions) hvilket betyder, at du ikke kan se uklarhederne med det blotte øje.

Vi producerer dog også smykker med diamanter i andre kvaliteter.

Diamanter er slebet med brillantslib og har 58 facetter. Brillantslib er bedst til at reflektere lyset og funkler derfor mest. Derudover har vi også diamanter slebet med baguette slib.

Vi udvælger nøje vores diamanter og sørger for, at de er i topkvalitet. Vores diamantsmykker skal leve op til vores egne, strikse krav, så vi sikrer os, at du altid bliver tilfreds med et diamantsmykke købt hos Carat Diamanter.

Andre ædelsten

I kombination med diamanter finder du sten som blodrøde rubiner, dybblå safirer, smukke perler og lyserøde safirer. Diamanters måde at reflektere lys fremhæver andre stens farve. Rubiner repræsenterer solen og er kendt for at bringe solens velsignelser over den, der bærer stenen. Den er også et symbol på kærligheden og det kongelige. Safirer er et symbol på oprigtighed og troskab. Man kan tilføje smykket ekstra betydning ved at tilføje sten med betydning. Kan du godt lide diamanternes simpelhed, men vil gøre ringen mere unik, kan en morganitsten være noget for dig. Morganit har en nedtonet pink farve.

Smykker til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til forlovelsenValentines Day, Konfirmation, Mors Dag, eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her

Læs mere