Izabel Camille – dansk smykkebrand med feminine detaljer

Varer 1-24 af 35

Sorter faldende
Side
pr. side

Det feminine udtryk, de dekorative detaljer og det elegante præg er indbegrebet af smykkebrandet Izabel Camille, som vi hos Carat Diamanter er glade for at kunne tilbyde dig et særligt udvalgt sortiment af – her finder du både gaven til kæresten, veninden og din mor.

Det er de små detaljer, som gør helheden – og sådan er det på mange måder med de smukke smykker fra Izabel Camille. Her får du et prisbevidst mærke med et sofistikeret og elegant udtryk, hvor der på hver eneste smykke er en eller flere særlige detaljer, som gør lige præcis det armbånd eller den ring til noget særligt.

Derfor finder du også nemt dine favoritter blandt vores udvalg af varer fra smykkemærket, og du vil altid kunne finde den perfekte gave til en, du holder af.

Izabel Camille – et dansk smykkebrand

Izabel Camille er et dansk mærke, som holder til i Nordsjælland, hvor Kamille Østergaard ejer og driver virksomheden med sin mor og de ansatte, som i det daglige hjælper med på sidelinjen og er med til at skabe den helt rigtige DNA for smykkerne.

Inspirationen til smykkerne finder Kamille Østergaard i det skandinaviske lys og i de klassiske geometriske farver og linjer, og virksomheden beskriver tilgangen til designet sådan her:

"Smykkerne skabes ud fra bevidstheden om, at en kvindes ydre skal matche det indre. Kamille har med dygtighed designet et smykkemærke, der med sin brede vifte af elegante og minimalistiske designs og sofistikerede romantik, har fundet vej til mange kvinders hjerter".

Et bredt udvalg af smykkerne hos Carat Diamanter

Det, som kendetegner smykker fra Izabel Camille, er, at de er skabt til kvinder, som søger inspiration til at udfolde sig og gerne vil vise deres personlighed gennem de smykker, de bærer. Smykkerne må derfor gerne kunne ses, og det kan de, hvis du køber dit næste smykke fra Izabel Camille.

Uanset om du køber en halskæde, en ring eller et armbånd, vil det stå frem og skabe et fokus med sin form eller en dekorativ detalje. Smykkerne fra Izabel Camille er både smukke, når de bliver brugt enkeltvis, men de kan også bruges i sammenhæng med andre uden at drukne visuelt.

Hos Carat Diamanter gør vi altid vores ypperste for, at du skal få en god oplevelse, når du køber smykker. Så har du brug for vejledning til, hvilket af smykkerne fra Izabel Camille der vil passe dig godt, så guider vi dig gerne – kom forbi en af vores butikker i København eller send os en besked via vores kontaktformular, så hjælper vi dig videre.

Læs mere
Hvilke smykker laver Izabel Camille?

Smykkebrandet laver både ringe, armbånd, halskæder og øreringe i en bred variation af designs, så der er noget for enhver smag.

Hvor laves Izabel Camille henne?

Det er et dansk smykkemærke og virksomheden holder til i Nordsjælland.

Hvor placerer Izabel Camille sig prismæssigt?

Mærket er placeret i den budgetvenlige ende af skalaen. Det er ikke billigt, men heller ikke så dyrt, at det kun er for de få udvalgte. Her kan almindelige kvinder, som elsker elegante og sofistikerede smykker, være med på prisen.