Køb Jaguar herreure og dameure her

Varer 1-24 af 85

Sorter faldende
 1. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Lady Diver
  4.498 kr.
 2. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Lady Diver
  4.198 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Acamar Brown Chronograph
  2.698 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Acamar Blue Chronograph
  2.698 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Acamar Green Chronograph
  2.698 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Acamar Black Chronograph
  2.698 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Pret a Porter silver dameur
  4.198 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Pret a Porter gold dameur
  4.498 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Acamar Chronograph med sort læderrem
  2.698 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Acamar Chronograph med sort læderrem
  2.698 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Acamar Black Chronograph
  2.698 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Pret a Porter gold chronograph
  4.198 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Pret a Porter sølv chronograph
  3.398 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Pret a Porter
  3.698 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Pret a Porter
  3.698 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Pret a Porter rosa chronograph
  3.398 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Pret a Porter bicolor rosa
  4.398 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Pret a Porter sølv chronograph
  3.398 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Pret a Porter bicolor gold
  4.398 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Automatic Special Edition Black
  12.998 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Automatic Special Edition Black med gummirem
  12.998 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Automatic Special Edition Blue
  12.998 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Automatic Special Edition Blue med gummirem
  12.998 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Jaguar Chrongraph blå med sort læderrem
  3.298 kr.
pr. side

Carat Diamanter er officiel forhandler af Jaguar ure. Vi har et udvalg på over 100 ure. Vores ure dækker både Jaguar herreure og dameure.

Vi fører blandt andet kollektionerne Diver og Executive Diver. Vi fører også en masse speciel edition ure. Alle Jaguar ure har to års garanti på urværket. Carat Diamanter giver også 1 års garanti på batteriet.

Jaguars ure kommer i en flot ur-æske, som virkelig understreger følelsen af luksus og kvalitet. Det er en dejlig følelse at åbne en Jaguar ur-æske og tage sit nye Jaguar ur på håndleddet. Du skulle prøve det. Man bliver helt afhængig af det!

Hvis du er lidt usikker på hvordan uret kommer til at se ud på håndleddet, så er du meget velkommen i en af vores to, store multibrand butikker i København, hvor vi med glæde vil hjælpe dig.

Bag om kvalitetsurene fra Jaguar

Vores udvalg af flotte Jaguar ure ligger i et prisinterval fra 2.298 til 12.998 kr.

De er alle af høj kvalitet og har det eftertragtede ”Swiss Made” stempel, som beviser, at urene er udstyret med schweiziske urværker. Schweiziske urværker er de bedste og mest prestigefyldte urværker i verden. Ure / finmekanik og Schweiz har bare altid hørt sammen. Du kan spotte, om et ur har schweizisk urværk ved at kigge efter ”Swiss Made” mærket. Det vil nemlig altid figurere på uret. Normalt finder du det på skiven nede omkring 6-tallet.

Mange af vores Jaguar ure kommer med et schweizisk quartzværk. Et quartzværk fungerer således, at et batteri sender en elektrisk impuls ind i en quartzkrystal. Impulsen får så krystallen til at vibrere 32.768 gange i sekundet. Indeni sidder der et kredsløb, som tæller vibrationerne. Kredsløbet kan så sende en elektrisk impuls til motoren en gang i sekundet, og motoren driver så viserne. Dette skaber derfor et af de mest præcise urværker, som kan sidde på håndleddet.

Jaguar urene er naturligvis lavet af holdbare materialer, som gør, at uret vil bringe dig glæde i mange år. Rustfrit stål er grundelementet i alle urkasser og urlænker. Rustfrit stål er et godt materiale at bruge til ure, fordi det både er stærkt og er allergivenligt. De fleste ure er monteret med urlænker i rustfrit stål, men der er også ure med lækre urremme i kalveskind. Nogle af modellerne har fået en farve oven på den rustfrie stålkasse og/eller lænke. Det er typisk enten en guldfarve eller rosaguldfarve.

Maskuline herreure og elegante dameure

Jaguar urenes design lægger sig op af de helt store urmærker som Rolex, Tag Heuer og Omega. Sammen med den høje kvalitet er det en af årsagerne til, at Jaguar ure er blevet så populære.

På mange af herreurene finder man en eller flere flotte chronographer. I chronographerne er der forskellige funktioner. Fx:

 • Datoviser
 • Ugedag
 • 24-timers indikator
 • Stopur

Jaguar Diver Special Edition: Kommer med et mere simpelt design, som kun har en datoviser. Denne serie af ure er meget stilrene.

Jaguar Automatic: Jaguars serie af automatiske ure. Denne serie fungerer også som deres dresswatch serie, selvom de er lidt større end hvad, dresswatches plejer at være.

Jaguar ure til kvinder

Jaguars dameure kommer med urskiver, som måler 29-35 mm, hvor der sidder en datoviser. De kommer med en stilfuld urkasse, som er i rustfrit stål, og der er nogle, der har en guldfarvet eller rosafarvet belægning. Alt i alt er Jaguars kvalitetsure til damer et stilfuldt og sikkert valg.

Jaguars historie

Jaguar blev grundlagt i 1938 i Schweitz og har siden produceret ure af høj kvalitet.

I 1989 blev Jaguar købt af Festina Group, som er en af verdens største urfirmaer. Jaguar ure og Festina ure komplimenterer hinanden fint. Begge mærker laver sportspræget ure med mange gode funktioner. Festina Groups urmagere kan bruge deres teknologiske og håndværksmæssige fagligheder på tværs af mærkerne, så de kommer både Festina og Jaguar til gode.

Festina urene fører vi også hos Carat Diamanter. Du kan se hele vores kollektion af Festina ure her.  

Jaguar ure hos Carat Diamanter

En af grundene til at vi er vilde med Jaguar er, at mærket tør være lidt anderledes og tage en anden tilgang til dresswatches. Det giver jakkesættet eller business looket et lækkert twist. Derudover er urene virkelig velbyggede, og som andre schweiziske ure, så oser de af kvalitet.

Husk! Når du bestiller et ur fra Jaguar hos os, så giver vi fragten. Vi giver også en evt. returforsendelse.

Vi sender uret i den flotte ur-æske til din private adresse, din arbejdsadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du har brug for uret med det samme, kan du få det reserveret i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vi behandler jævnligt vores Click & Collect ordrer, og vi sender dig en besked, når uret er klar til afhentning. Dette tager som regel under 24 timer.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan uret sidder, så kom ind og prøv det i en af vores to butikker i Field’s eller på Fisketorvet.

Hvis du har købt et Jaguar ur med lænke i Carat Diamanter, så tilpasser vi lænken uden beregning. Det gælder også, hvis du får behov for at få justeret lænken på et senere tidspunkt. Selvfølgelig uden beregning. Hvis du skal have uret justeret, skal du blot medbringe uret (selvfølgelig), dit håndled og garantibeviset. Så klarer vi det, mens du venter.

Hvis du, ligesom os, synes om Jaguar urene, men alligevel ikke helt kan finde det rigtige, så anbefaler vi, at du kigger lidt nærmere på nogle af disse mærker: Maserati, Tissot, Festina, Seiko, Tommy Hilfiger eller BOSS.

Læs mere