Jeberg Jewellery

6 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Jeberg creoler, Graceful i mat sølv
  395 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Jeberg Feather ørestikker i forgyldt sterlingsølv
  198 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Jeberg Over The Moon øreringe i sterlingsølv
  595 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Jeberg Memory Lane halskæde i sterlingsølv
  295 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Jeberg Rituals ørestikker i sterlingsølv m/kvarts
  450 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Jeberg Love Eye armbånd i sølv med blå lapis 7141-S
  300 kr.
pr. side

På denne side finder du smykker til den moderne kvinde. Jeberg Jewellery designer både simple hverdagssmykker og smykker til den næste fest. Du finder smykker som øreringe, ringe, armbånd og halskæder. Du finder også den kendte Chain kollektion, der består af panzerkæder.

Uanset om du foretrækker dine smykker i et råt eller feminint look, har Jeberg Jewellery noget for dig. Se fx på Flower Tales kollektionen, der er feminin og har blomsterdetaljer. Eller se på Pretty Powerful Pieces kollektion, der har et mere kantet look.

Du kan se Jeberg Jewellerys mange kollektioner i vores 2 fysiske butikker i shoppingcentrene Field’s og Fisketorvet i København. Her kan du prøve smykkerne på, før du beslutter dig.

Du kan bytte dit Jeberg Jewellery smykke inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark.

Materialer i Jeberg Jewellery smykker

Jeberg Jewellery benytter mange forskellige materialer i deres smykkeproduktion, fx både sølv og guld. Derudover benytter de også læder, og de har fremstillet nogle fine læderarmbånd, der blander det rå med det feminine på en elegant måde.

Smykkerne er besat med sten som zirkonia i forskellige farver, diamanter, kvarts, perler, safirer osv. Du kan altid finde et Jeberg Jewellery smykke med din yndlingssten.

Sølv i Jeberg Jewellery smykker

Mange af Jeberg Jewellerys smykker har 925 sterlingsølv som den væsentlige bestanddel. For at have noget for enhver smag har Jeberg Jewellery brugt forskellige overfladebehandlinger til deres sølvsmykker. De har bl.a. brugt 18 karat forgyldt sølv i farverne rosaguld og gulguld. De har også brugt rhodiumbelagt sølv.

Forgyld sølv i Jeberg Jewellery smykker

Forgyldt sølv er sølv med et tyndt lag guld, der lægges ovenpå sølvet. Forgyldningen holder lang tid men ikke for altid. Det afhænger af, hvor tykt laget af guld er, hvordan smykket slides, og syren man har i huden.

Det kan være svært at se på et smykke, om smykket er guld eller forgyldt sølv. Fordelen ved at vælge forgyldt sølv er, at sølv er mere robust og ikke får så mange buler. Ulempen er, at forgyldningen er et tyndt lag og derfor slides af med tiden.

Rhodineret sølv i Jeberg Jewellery smykker

Rhodineret sølv er sølv, der er belagt med metallet rhodium. Det giver sølvet en lysere og mere skinnende glans. Man rhodinerer også alle hvidguldssmykker, så ved denne behandling får sølvsmykket samme overflade som et hvidguldssmykke. Fordelen ved at rhodinere sølv er, at det kræver mindre vedligeholdelse og giver en flottere glans. Rhodiumlaget beskytter mod misfarvning og iltning, så dine smykker kan skinne så længe som muligt.

Guld i Jeberg Jewellery smykker

Jeberg Jewellery  fremstiller smykker i 14 karat hvidguld og rosaguld. Gulguld fremstiller de i både 8 og 14 karat.

Guldets karat beskriver renheden af guld. 14 karat betyder, at 58,3% er rent guld. For 8 karat er 33,3% rent guld.

Gulguld er en legering af finguld og andre metaller som sølv og kobber, der gør guldet stærkere. Hvidguld fås ved at legere smykket med palladium og sølv, der frembringer en mere hvid farve.

Jo mere rent guld, der findes i smykket, jo blødere er smykket. Det betyder, at det letter får buler. Til gengæld skinner smykket også mere og holder sin glans i længere tid. Derfor er det vigtigt at vælge den karat, der passer bedst til din hverdag og din måde at bruge smykker på.

Smykkemærket Jeberg Jewellery

Jeberg Jewellery er et dansk familiefirma. De sælger i dag til flere europæiske lande som udover Danmark bl.a. tæller Tyskland og Holland.

Hver kollektion har deres egen baggrund og består af kvalitetsmaterialer og udvalgte ædelsten.

Målet er at få alle kvinder, som bærer smykkerne, til at føle sig speciel. Når du køber et Jeberg Jewellery smykke, har du et smykke for livet. Det betyder, at du kan opbygge din egen Jeberg Jewellery kollektion, som afspejler dig som person.

Alle deres kollektioner har deres eget præg, og der er lagt tanke i enhver detalje. Der er ikke kun fokus, på ædelstenen, men også på kæden, og hvordan den kan bidrage til at gøre smykket mere personligt. Jeberg Jewellery har også kollektioner, der kun består af kæder, som fungerer både som ringe, armbånd, halskæder og øreringe.

Køb Jeberg Jewellery hos Carat Diamanter

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give en gave, så udbyder vi hele 30 dages bytteret på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker.

Vi sender enten til din arbejdsplads, din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, så anbefaler vi, at du kigger på nogle af de her mærker, som ligger i samme prisklasse som Jeberg Jewellery. Du kan fx se nærmere på byBiehl, Susanne Friis Bjørner, Carré, Hultquist Copenhagen, Blossom Copenhagen og Aqua Dulce. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at du tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Læs mere