Ringe, øreringe og andre populære smykker fra Julie Sandlau

Varer 1-24 af 157

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Classic armbånd
  1.500 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Classic armbånd
  1.500 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Classic Love Bracelet
  1.600 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Treasure ørestikker
  1.200 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Treasure ørestikker
  1.200 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Tree Of Life små ørehængere i sølv
  1.200 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Prime ørebøjler
  1.250 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Classic ørebøjler
  1.200 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Tree of Life store ørehængere i sølv
  1.600 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau halskæde
  1.300 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau halskæde uden vedhæng
  1.550 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau halskæde
  2.500 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau halskæde
  1.300 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau halskæde
  2.500 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau halskæde
  1.550 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Baby Penda Love vedhæng
  450 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Classic hjerte vedhæng
  450 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Three of Life vedhæng
  800 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Tree of Life vedhæng i sølv
  800 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Prime vedhæng
  700 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Classic signaturblad vedhæng
  595 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Classic signaturblad vedhæng
  595 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Tree of Life vedhæng i forgyldt sølv
  595 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Classic vedhæng
  595 kr.
pr. side

Her på siden finder du vores store udvalg af de populære ringe, øreringe og andre smykker fra det danske smykkemærke Julie Sandlau. Stilen på smykkerne er feminin, og Julie Sandlau er ikke bange for at bruge flotte, farvede sten. Her møder stolt, dansk smykketradition Østens mystik og symbolik. Vi elsker Julie Sandlau smykkerne, og vi er mangeårig autoriseret forhandler.

Uanset hvilket Julie Sandlau smykke, du falder for, så leverer vi det hurtigt og smukt indpakket i en fin smykkeæske. Hvis du vil bytte smykket til en anden vare, kan du gøre det inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark. Du er naturligvis også meget velkommen i en af vores 2 flotte, fysiske butikker i København, hvor du kan prøve Julie Sandlau smykkerne på, inden du beslutter dig.

Julie Sandlau - Danmarks grand old smykkelady

Hvis der er en dansk kvinde i smykkebranchen, der har formået at slå sit navn fast, er det Julie Sandlau. Hun har igennem adskillige år domineret smykkemoden og skabt de næste tendenser i branchen. Hun startede med at læse til jurist og arbejdede blandt andet som model. I 2002 grundlagde hun sit smykkefirma med sin mand Dennis Jacobsen. Smykkernes designs er meget inspireret af 1950’ernes stil. Især Ballerina og Cocktail kollektionerne bærer præg af denne tid. Denne specielle stil og det alsidige look betyder, at smykkerne bliver repræsenteret verden over.

Hendes passion for smykker er helt enestående, og hun driver i dag blandt andet sin egen fabrik i Vietnam.

Der udkommer 4 kollektioner om året, så du altid kan være med på moden. Du kan også vælge de mere klassiske smykker som i deres Ballarina eller Fina kollektioner. Der er både de simple hverdagssmykker og statement smykker, til de specielle lejligheder. Leder du efter en eyecatcher, kan du kigge på Boa og Peacock.

Bæredygtighed i smykkefremstillingen

Når du køber et Julie Sandlau smykke, ved du, at det er produceret under gode arbejdsvilkår og på bæredygtig vis. Derfor behøver du aldrig have dårlig samvittighed over at forkæle dig selv med smykker.

Smykkemærket er medlem af United Nations Global Compact samt Responsible Jewellery Council. Det er organisationer, der har fokus på menneskerettigheder, miljø og den internationale standard indenfor forretningsmetoder i smykkebranchen. De ansatte er oplært i sikkerhed og hygiejne.

Med Julie Sandlau smykker sikrer du dig, at der har været gode vilkår igennem hele processen fra råmateriale til smykke.

Hvad er Julie Sandlau smykker lavet af?

Julie Sandlau smykker kan findes i både guld og sølv. Du kan altid finde et smykke, der passer til din stil og dit budget.  Sølvet findes i mat eller forgyldt sølv og guldet findes i hvidguld og gulguld.

Hvidguld er guld, som er legeret med metaller som sølv og palladium, der giver guldet sin hvide farve.

Deres guld er i 18 karat og fås med brillanter. Du finder smykker med ædelsten som ametyst, safir, zirkonia, perle, månesten osv. Og hvis du ikke kan beslutte dig for din yndlingssten, finder du også smykker med en masse forskellige sten kombineret.

Forgyldt sølv

Forgyldning er et tyndt lag guld, der lægges oven på sølvet. Alt efter producent og prisniveau kan forgyldningen være i forskellige karat og tykkelser, og det har betydning for, hvor lang tid forgyldningen holder. Det kan være svært at se på et smykke, om det er guld eller forgyldt sølv. Fordelen ved at vælge forgyldt sølv er, at sølv er mere robust og ikke så lidt får stød og buler. Ulempen er, at forgyldningen er et tyndt lag og derfor slides af med tiden. Julie Sandlau forgylder deres sølv i både 18 karat og 22 karat.

Blankt sølv

Hvis man pudser sølv, indtil det får en klar overflade, får man det, der hedder blankt sølv. Man pudser det lag af sølvet, som har reageret med luften, af hvilket også gør sølvet lysere.

Køb dit næste Julie Sandlau smykke på CaratDiamanter.dk

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give et Julie Sandlau smykke som gave, så udbyder vi hele 30 dages bytteret på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, så anbefaler vi, at du kigger på nogle af de her mærker, som ligger i samme prisklasse som Julie Sandlau. Du kan fx se nærmere på ID Fine, Sif Jakobs, Carré, Blossom Copenhagen, Susanne Friis Bjørner og Aqua Dulce. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at du tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Læs mere