Spar 20% på vielsesringe

Unikke Line&Jo smykker i sølv og guld

3 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Line & Jo Miss Eloopa Two Tone sølv ørestik
  Normalpris 1.650 kr
  Tilbudspris 825 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Line & Jo Miss Nelson Grey hjertehalskæde 53 cm
  Normalpris 975 kr
  Tilbudspris 487,50 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Line&Jo Miss Romantic Grey hjertering 1-6686-LJ
  Normalpris 475 kr
  Tilbudspris 237,50 kr

3 varer

pr. side
Sorter faldende

Drømmer du om unikke og edgy smykker? Line&Jo er et minimalistisk smykkebrand, der vægter guldsmedekunsten højt, samtidig med at de har fokus på at realisere et tidløst og enestående design. Deres smykker giver den unge og moderne kvinde mulighed for at style sit eget personlige look med nye og vovede fortolkninger. 

Hos Carat Diamanter elsker vi at introducere dig for nye brands og flotte smykker. Det danske smykkehus Line&Jo byder på et væld af spændende og vovede designs med alt fra 14 karat guld til matte sølvsmykker med unikke detaljer.

Opdag et flot udvalg fra Line&Jo smykkeuniverset her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker for at se mere.

Line&Jo – minimalistisk og nordisk smykkebrand

Det københavnske smykkebrand er fokuseret på at hylde guldsmedekunsten på deres helt egen facon. Det sker gennem et nordisk og tidløst look, men også gennem edgy designs, der udfordrer de mere traditionelle smykker på markedet. 

Line&Jo har eksisteret siden 2007 og er hurtigt blevet et populært smykkemærke. Det karakteristiske ved deres smykker er den måde, de bruger materialerne på. Ædelmetaller som sølv omdannes fra sit klassiske look til at have en mat og minimalistisk fremtoning, hvilket i høj grad er med til at give smykkerne deres helt eget unikke og særlige præg.

Armringe, fingerringe, armbånd og ørestikkere – bredt udvalg

Line&Jo er et spændende smykkebrand, der byder på alverdens flotte og unikke designs. Du finder i vores sortiment et nøje udvalgt udpluk af deres små kunstværker.

Se for eksempel det flotte grå sølvarmbånd med et yndigt vedhæng. Armbåndet er udført i matteret sølv, hvilket giver det et helt specielt look – det er råt og elegant på samme tid. Du finder også smukke ørebøjler i poleret sølv, som med deres vovede detaljer giver dig rig mulighed for at skabe et personligt look.

Er du ikke til sølv? Brandet byder også på smykker i 14 karat guld – for eksempel en flot ring i matteret guld. Den er helt enkel, men alligevel særpræget med små, unikke detaljer hele vejen rundt.

Opdag unikke designs fra Line&Jo til din personlige stil

De håndlavede smykker fra Line&Jo er elskværdige, idet de skiller sig ud fra mængden. De er ideelle til dig, der søger kant og tidløshed på én og samme tid. For dig der elsker godt håndværk, men som også holder af et unikt og vovet design.

Forkæl dig selv med Line&Jo smykker, eller giv dem som gave til den unge kvinde.

Læs mere
Er Line&Jo smykker håndlavede?

Ja, Line&Jo smykkerne er håndlavede. Brandet sætter en stor ære i af hylde guldsmedekunsten og fremstiller derfor håndlavede smykker, hvor ædelmetallerne er i fokus.

Hvad koster Line&Jo smykker?

Line&Jo smykkerne er prisfornuftige. De koster ikke en formue, men fås i intervallet fra 200-3.000 kr., afhængigt af om det er sølv- eller guldsmykker.

Hvem er Line&Jo?

Line&Jo er et dansk smykkebrand, der har eksisteret siden 2007. De står bag utrolig mange flotte og håndlavede smykker i ædelmetaller som guld og sølv.