UDSALGET SLUTTER 31/1 - JULENS BYTTEFRISTER FORLÆNGES TIL 8/3

LINE&JO / smukke Line og Jo smykker

Leder du efter et mere råt og detaljeret smykke, er LINE&JO smykker et godt sted at starte. Deres smykker er unikke med skarpe kanter og personligt design. De er perfekte til dig, der vil finde et smykke, som alle ikke har. Smykkerne er eyecatchers med deres asymmetriske look og nyfortolkning af perler og ædelsten. Deres design er inspireret af kvindernes frigørelse og den kvindelige silhuet. Den perfekte gave til den edgy konfirmand eller en 18-års fødselsdagsgave. Line og Jo smykker er designet til at komplementere andre smykker. Ethvert nyt smykke passer på den måde ind i din smykkesamling. Du kan skabe din egen LINE&JO smykkesamling, som kan repræsentere minder fra dit liv.

Hvis du vil bytte smykket til en anden vare, kan du gøre det inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark. Du er naturligvis også meget velkommen i en af vores 2 flotte, fysiske butikker i København, hvor du kan prøve LINE&JO smykkerne på, før du beslutter dig.

Varer 1-24 af 26

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
 2. Nedsat
 3. Nedsat
 4. Nedsat
  Line&Jo Miss Ravina Grey sølvring 1-5307-LJ
  Line&Jo Miss Ravina Grey sølvring 1-5307-LJ
  Normalpris 1.700 kr
  Tilbudspris 1.020 kr
 5. Nedsat
 6. Nedsat
  Line&Jo Miss Romantic Grey hjertering 1-6686-LJ
  Line&Jo Miss Romantic Grey hjertering 1-6686-LJ
  Normalpris 475 kr
  Tilbudspris 285 kr
 7. Nedsat
  Line&Jo Miss Rikkie Antique sølvring 1-5807-LJ
  Line&Jo Miss Rikkie Antique sølvring 1-5807-LJ
  Normalpris 550 kr
  Tilbudspris 330 kr
 8. Nedsat
  Line&Jo Miss Rubio Antique sølvring 1-5728-LJ
  Line&Jo Miss Rubio Antique sølvring 1-5728-LJ
  Normalpris 1.850 kr
  Tilbudspris 1.110 kr
 9. Nedsat
 10. Nedsat
 11. Nedsat
 12. Nedsat
  Line&Jo Miss Ritz Antique sølvring 1-6315-LJ
  Line&Jo Miss Ritz Antique sølvring 1-6315-LJ
  Normalpris 850 kr
  Tilbudspris 510 kr
 13. Nedsat
  Line&Jo Miss Ragains matsølv ring 1-5323-LJ
  Line&Jo Miss Ragains matsølv ring 1-5323-LJ
  Normalpris 650 kr
  Tilbudspris 390 kr
 14. Nedsat
  Line&Jo Miss Romilda matsølv ring 1-5821-LJ
  Line&Jo Miss Romilda matsølv ring 1-5821-LJ
  Normalpris 450 kr
  Tilbudspris 270 kr
 15. Nedsat
  Line & Jo Miss Eamin ørering 2-8147LJPRV
  Line & Jo Miss Eamin ørering 2-8147LJPRV
  Normalpris 750 kr
  Tilbudspris 450 kr
 16. Nedsat
 17. Nedsat
  Line & Jo Miss Eggert Grey ørestik 2-7499-LJ
  Line & Jo Miss Eggert Grey ørestik 2-7499-LJ
  Normalpris 350 kr
  Tilbudspris 210 kr
 18. Nedsat
 19. Nedsat
  Line & Jo Miss East ørering 2-8539-LJ
  Line & Jo Miss East ørering 2-8539-LJ
  Normalpris 850 kr
  Tilbudspris 510 kr
 20. Nedsat
 21. Nedsat
  Line & Jo Miss Ever ørestik 2-8692-LJ
  Line & Jo Miss Ever ørestik 2-8692-LJ
  Normalpris 250 kr
  Tilbudspris 150 kr
 22. Nedsat
  Line & Jo Miss Evita Antique ørering 2-8715-LJ
  Line & Jo Miss Evita Antique ørering 2-8715-LJ
  Normalpris 675 kr
  Tilbudspris 405 kr
 23. Nedsat
 24. Nedsat

Varer 1-24 af 26

Side
pr. side
Sorter faldende

Kvalitetsmaterialer i LINE&JO smykker

LINE&JO fremstiller smykker i rutheniumbelagt sterlingsølv og 14 og 18 karat guld og hvidguld. Alle smykkerne er håndlavede af professionelle og uddannede guldsmede. Udover at fokusere på metallet, inkorporerer de også brillanter, safirer, perler, koraller osv.

Guld

Guldets karat beskriver renheden af guld. 14 karat betyder, at 58,3% er rent guld. For 18 karat er 75% rent guld. LINE&JO laver deres egen guldlegering med kobber og sterlingsølv. Det skaber en unik og lys farve, der er flot til alle hudfarver. Hvidguld fås ved at legere smykket med palladium og sølv, der frembringer en mere hvid farve.

Jo renere guld, der findes i smykket, jo blødere er smykket. Det betyder, at det lettere får buler. Til gengæld skinner smykket også mere og holder sin glans i længere tid. Derfor er det vigtigt at vælge den karat, der passer bedst til din hverdag og din måde at bruge smykker på.

Ruthineret sølv

Ruthenium er et metal, som har en mørkere farve end den klassiske sølvfarve. Sølvsmykket bliver belagt med et tyndt lag ruthenium og derefter pudset. Ruthinering bruges i stedet for oxidering, da det er sværere at ridse og mere slidstærkt. Ruthinerede smykker kan dog ikke blive helt ligeså mørke som oxiderede smykker.

Om smykkemærket LINE&JO

LINE&JO blev stiftet i 2007. Det var vigtigt at skabe et smykkemærke, som brød ideen om, at kvalitetssmykker kun var klassiske diamantringe, perlehalskæder og simple øreringe. Udgangspunktet er, at enhver kvinde skal kunne sammensætte sit eget look. LINE&JO skaber kvalitetssmykker med formålet om at underbygge kvinders individuelle elegance med deres karakteristiske designs, der sætter deres eget præg på moden. At kombinere det nordiske design med den minimalistiske æstetik, har været visionen fra start. Smykkerne repræsentere de foranderlige silhuetter og konturer fra design og mode.  Alle smykkerne har de skarpe, grafiske former og detaljer.

LINE&JO har fået skabt et smykkeunivers på tværs af alder med deres kvalitetshåndværk. De formår at kombinere det klassiske med de nye modetendenser på en original måde.

Deres kollektion Fragment er inspireret af København og vores omgivelser.

Du kan sammensætte dine vedhæng, som det passer dig. Du finder vedhæng som spirene på bygninger, kors og fjer. Deres kollektion ”LINE&JO and the Sea” viser hvor smukke blå perler kan være. Den blå perle er nemlig gennemgående og sammensat med den klassiske hvide perle.

Tutti Frutti kollektionen er perfekt til dig, der ikke kan få nok af farver. Om det er farverige koraler eller safirer i alverdens farver, du leder efter, kan du sikkert finde et smykke, du kan lide. Selv smykkedesignet er minimalistisk, hvilket giver ædelstene plads til at skinne. De sørger for, at der er balance mellem det minimalistiske og det ekstravagante. Du finder smykker som både er perfekte til at pynte sig selv med i hverdagen og smykker til den næste fest. Det vigtigste er, at smykkerne får dig til at føle dig smuk. På de grå hverdage, kan det hjælpe af tage sin yndlingsøreringe på.

Køb LINE&JO smykker her  

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give smykket som en gave, så udbyder vi hele 30 dages bytteret på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, så anbefaler vi, at du kigger på nogle af de her mærker, som ligger i samme prisklasse som LINE&JO. Du kan fx se nærmere på Julie Sandlau, Sif Jakobs, Blossom Copenhagen, Susanne Friis Bjørner og Aqua Dulce. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.