Lorus – se de smarte og praktiske ure til børn

7 varer

Sorter faldende
 1. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Calypso Børneur
  498 kr.
 2. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Calypso Børneur
  498 kr.
 3. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Calypso Børneur
  398 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Lorus børneur
  248 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Lorus børneur
  298 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Lorus børneur
  298 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Lorus børneur
  298 kr.
pr. side

Et Lorus armbåndsur er karakteriseret ved den gode kvalitet og det praktiske design. Mærket går under mottoet "A watch you can trust". Du kan trygt stole på, at dit ur fra Lorus udmærker sig indenfor både kvalitet og mode, ligesom det også er et prisfornuftigt ur, der ikke koster en formue at investere i.

Carat Diamanter tilbyder smykker og ure i alverdens designs og prisklasser. Det anerkendte urbrand Lorus er ét, vi er stolte over at have i vores produktportefølje. Netop grundet den gode kvalitet og de fornuftige priser, der lader dig forkæle dine kære med stil. 

Opdag Lorus børneure i flotte designs her på siden eller i en af vores butikker. Du finder alt fra praktiske ure med gummirem i søde og sjove farver til ure i rustfri stål med et tidløst design. Med Lorus fås det sporty look såvel som det elegante look.

Populært urmærke med fokus på kvalitet og funktionalitet

Lorus blev til i 1982. Siden da er brandets popularitet vokset, og deres ure forhandles i dag i både Europa, Canada, Sydafrika, Fiji og Oceanien. Brandet er en del af den nok endnu mere kendte urkæde Seiko Watch Cooperation.

I modsætningen til Seiko urene er Lorus urene i en lidt lavere prisklasse. De er fremstillet som en produktlinje med ure til overkommelige priser. På trods af dette byder urene fra Lorus stadig på høj teknologi og innovative designs.

Opdag praktiske og flotte Lorus ure i gummi og rustfri stål

Hvilket Lorus ur skal du investere i? Vores brede udvalg af de flotte Lorus ure rummer mange smarte ure til børn. Glæd dig til at opdage alt fra pigede farver som hvid/pink, lilla og guld til drengefarverne sort, blå og grøn. Urene til børn er fremstillet i enten gummi/silicone eller i rustfri stål.

Om uret skal være praktisk og kunne holde til badning, eller det skal være elegant og stilfuldt – så finder du en flot model. Lorus børneurene er ideelle som barnets første ur. Både fordi de er prisfornuftige, men også praktiske og behagelige at have på. 

Søger du barnets første ur eller måske en fin gave til barnets fødselsdag? Lorus urene er oplagte, når dit barn skal til at lære klokken og gå med sit første armbåndsur. De mange flotte farver og fine designs, gør det sjovt at bære uret omkring håndleddet. 

Se alle Lorus urene til børn her i webshoppen eller kom ind i en af vores butikker og lad barnet vælge selv – måske vil han eller hun hellere have et ur fra en af vores andre mærker.

Læs mere
Hvad koster et Lorus ur?

Lorus er en del af Seiko Watch Cooperation. Men i modsætningen til de mere eksklusive Seiko ure, så er Lorus et mere prisfornuftigt valg. Du får derfor sagtens et flot ur til under 1.000 kr.

Hvor længe har Lorus eksisteret?

Lorus blev grundlagt i 1982.

Kan jeg få Lorus ure til børn?

Ja, det kan du. Lorus er kendt for deres overkommelige priser, gode kvalitet og flotte designs. De fremstiller et væld af fine ure til børn i silicone/gummi og i rustfri stål.