Spar 20% på vielsesringe

Lund Copenhagen smykker i sølv og forgyldt design

Varer 1-24 af 67

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-24 af 67

Side
pr. side
Sorter faldende

Bliv inspireret

Danske Lund Copenhagen er populært smykkebrand, der i dag specielt er kendt for deres fine margueritsmykker. Det er en af de ældre smykkevirksomheder i Danmark, og det bærer deres flotte designs præg af. Alle er de fremstillet med fokus på godt håndværk og høj kvalitet.

Drømmer du om noget flot til håndleddet, om halsen eller på ringfingeren? Lund Copenhagen er et oplagt valg til smykkeskrinet. Deres elegante smykker er tidløse at se på, samtidig med at de også er prisfornuftige at investere i. 

Hos Carat Diamanter nyder vi at forkæle dig og dem du holder af. Det skal ske med flot design og god kvalitet. Vi er stolt forhandler af smykkerne fra Lund Copenhagen, som uden tvivl opfylder alt dette. Opdag udvalget her, og find alt fra de fineste margueritsmykker til de flotteste sølvkors.

Et smykkebrand med mere end 150 års historie

Lund Copenhagen har fremstillet flotte smykker i mere end 150 år. Faktisk går deres historie helt tilbage til 1858. Det hele startede med guldsmedeeleven Bernard Hertz, der sælger sit svendestykke, et utrolig flot armbåndssmykke med rubiner og diamanter til Frederik VII, der giver det til grevinde Danner.

De 300 rigsdaler, som Bernard tjener på smykket, bliver starten på hans guldsmedeforretning. Denne drives i bedste stil og overtages i 1985 af en bestiksølvsmed Flemming Lund, der allerede har drevet succesfuld import af italienske guld- og sølvkæder.

Samtidig overtager Lund flere andre succesfulde smykkevirksomheder og bliver leverandør til mange danske guldsmedeforretninger. Hans kone Helle Lund overtager virksomheden efter hans død, og det er hende, der tilfører det særlige præg, som vi kender Lund Copenhagen for den dag i dag.

Lund Copenhagen er flot håndværk – sølv, forgyldt og margueritter 

Den lange historie bag Lund Copenhagens tilblivelse er årsagen til det flotte og gennemførte håndværk. Der står nemlig dygtige fagfolk og gamle håndværkstraditioner bag designet og produktionen af de fine smykker. 

Margueritsmykker er især et af de designs, som Lund Copenhagen i dag er kendte for. Deres designs med margueritter er utrolig elegante og tidløse, mens de også fås i et væld af forskellige udgaver. Du finder dem i klassiske og forgyldte versioner, såvel som i sølv og med sort emalje.

Opdag alt fra en forgyldt sølvring med én marguerit og to zirkonia sten til flotte og forgyldte ørehængere med margueritter og perler. Eller hvad med et enkelt og elegant sølvvedhæng med margueritter sammensat til et kors? 

Køb dine Lund Copenhagen smykker her i webshoppen eller i en af vores butikker.

Læs mere
Er Lund Copenhagen dansk?

Ja, det populære smykkebrand er dansk og har en lang historie bag sig.

Fremstiller Lund Copenhagen margueritsmykker?

Ja, det gør de. Margueritsmykkerne er et af de designs, som de er mest kendte for. De findes i sølv eller som forgyldt sølv med hvid eller sort emalje, og de fås i utrolig mange fine designs som ringe, vedhæng og armbånd.

Hvor længe går Lund Copenhagens historie tilbage?

Historien bag den danske virksomhed går mere end 150 år tilbage. Det var i 1858, at guldsmedeeleven Bernard Hertz startede det hele. Hans forretning blev i 1985 overtaget af Flemming Lund, som også overtog andre smykkevirksomheder. I dag er det konen Helle Lund, der driver virksomheden Lund Copenhagen.