Spar 20% på vielsesringe

Maanesten smykker

Varer 1-24 af 89

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-24 af 89

Side
pr. side
Sorter faldende

Her finder du alle de skønne smykker fra det danske smykkemærke, Maanesten. Vi fører naturligvis alle bestsellerne samt et stort udvalg af nyheder og sæsonaktuelle kollektioner.

Smykkerne fra Maanesten er designet med en stor portion kreativitet og forkærlighed for naturen – to ting der taler godt ind i tidsånden.

Ofte skabes en kollektion omkring et tema i naturen. Et sådant tema kunne være havet. Alle smykker i denne kollektion vil således være forbundet med elementer i - eller omkring havet. Det kan være former på ting, der skyller op på stranden. Det kan være former på bølger eller vindens påvirkning på havoverfladen. Eller det kan være former i sandet. De kreative idéer kender ingen grænser, og Maanesten elsker at udfordre de konventionelle smykkedesigns og nytænke kombinationer af vedhæng, smykkesten og former.

Er Månesten rigtig guld?

Maanesten anvender ofte genbrugsmaterialer i deres produktion. Således står genbrugssølv for en stor del af det sølv, Maanesten anvender i produktionen.

Smykkerne produceres i ægte sterlingsølv. De fleste modeller produceres derudover også i en forgyldt udgave, hvor sterlingsølvet belægges med 18 karat ægte guld. I modsætning til rene guldsmykker, kan man, ved at forgylde smykkerne, holde prisen på et attraktivt niveau, og således kan Maanesten tilbyde sine ”guldfarvede modeller” til særdeles fordelagtige priser.

Månesten betydning

Månesten er en sten med stor betydning for mange mennesker. Den kan spores tilbage til gamle hinduistiske traditioner og har fået navnet, fordi den skal symbolisere månen – og i særdeleshed fuldmånen. Månestenen forbindes ofte med Moder Natur, moderen eller det feminine.

Smykkemærket Maanesten bruger naturligvis ofte sin navnefælle, månestenen, i kollektionerne, hvor den ofte har en fremtrædende plads i designet.

Når du kigger dig vej igennem vores mange, smukke Maanesten smykker, vil du også støde på andre spændende sten. De bruges nemlig både opaler, labradoritter, ferskvandsperler og zirkonia i smykkeproduktionen. Og ofte bruger de de forskellige sten i kombination med hinanden.

Hvem grundlagde Månesten?

Henrik og Lotte Venø Callesen grundlagde smykkemærket Maanesten i 2010. De startede i det små, men voksede hurtigt, og er i dag at finde i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Henrik og Lotte Venø Callesen står for hele designprocessen selv, mens smykkerne håndlaves på Maanestens fabrik i Jaipur i Indien.

Hvor kan man købe Månesten smykker?

Du kan købe de smukke smykker fra Maanesten i vores butik på Fisketorvet – og naturligvis her på webshoppen. Vi fører et velassorteret udvalg af alle bestsellerne samt nyheder og samarbejdskollektioner med anerkendte designere.

Carat Diamanter er autoriseret forhandler af Maanesten smykker, og skulle der være en model, vi ikke har hjemme, kan vi skaffe den. Du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du gerne vil se en model, men ikke kan finde den i vores butik eller her på webshoppen. Bare kontakt os på kundeservice@caratdiamanter.dk. Vores søde kundeserviceteam vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det smykke fra Maanesten, som du går og drømmer om.

Månesten smykker tilbud

Vi har jævnligt tilbud på vores mange skønne smykkemærker. Det er typisk, når kollektionerne skifter, at der skal ryddes lidt op, og så kan man gøre et godt tilbud. De største udsalg er sommerudsalget, der starter midt i juni samt vinterudsalget, der starter efter jul. Hold øje her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser næste udsalg.

Læs mere
Hvad er Maanestens smykker lavet af?

Maanestens smykker er lavet af sølv. De fleste Maanestens smykker laves også i en forgyldt udgave, hvor sølvet er belagt med 18 karat guld.

Hvor bliver Maanestens smykker produceret?

Maanestens smykker bliver produceret på deres egen fabrik i Jaipur i Indien.

Kan Maanesten smykker tåle vand?

Ja, Maanesten smykker kan godt tåle vand. Hvis du bruger dine Maanesten smykker i saltvand, vil vi dog anbefale, at du skyller dem under hanen efterfølgende.

Hvem står bag Maanesten?

Henrik og Lotte Venø Callesen står bag Maanesten. De grundlagde mærket i 2010.