Mads Z smykker

9 varer

Sorter faldende
 1. -40%
  Product Base Image Product Small Image
  Mads Z Victorian halskæde i sterlingsølv
  Normalpris 575 kr.
  Tilbudspris 345 kr.
 2. -40%
  Product Base Image Product Small Image
  Mads Z Barres halskæde i sterlingsølv med brillanter
  Normalpris 1.950 kr.
  Tilbudspris 1.170 kr.
 3. -40%
  Product Base Image Product Small Image
  Mads Z Treasure halskæde i sterlingsølv med perle
  Normalpris 1.150 kr.
  Tilbudspris 690 kr.
 4. -40%
  Product Base Image Product Small Image
  Mads Z Knife Edge halskæde i 8 kt. guld
  Normalpris 3.950 kr.
  Tilbudspris 2.370 kr.
 5. -40%
  Product Base Image Product Small Image
  Mads Z Knot halskæde i 8 kt. guld
  Normalpris 2.950 kr.
  Tilbudspris 1.770 kr.
 6. -40%
  Product Base Image Product Small Image
  Mads Z Knife Edge ring i 8 kt. guld 3340106
  Normalpris 2.450 kr.
  Tilbudspris 1.470 kr.
 7. -40%
  Product Base Image Product Small Image
  Mads Z Russia ørestikker i 8 karat guld
  Normalpris 1.750 kr.
  Tilbudspris 1.050 kr.
 8. -40%
  Product Base Image Product Small Image
  Mads Z Olympic halskæde i 8 karat guld
  Normalpris 2.375 kr.
  Tilbudspris 1.425 kr.
 9. -40%
  Product Base Image Product Small Image
  Mads Z Precious Peak armbånd i sølv med kors vedhæng og zirkonia
  Normalpris 295 kr.
  Tilbudspris 177 kr.
pr. side

Leder du efter et smukt kvalitetssmykke? Mads Z designer flotte smykker i forskellige materialer, så du kan finde noget til din stil og dit budget.

Her på siden finder du ringe, øreringe, armbånd og halskæder. Mads Z designer forskellige smykker med deres eget design. Du kan derfor finde både chunky hverdagssmykker og fine, elegante smykker. Kvaliteten er altid i top. Når du køber et Mads Z smykke, har du det for livet. På den måde kan du skabe din egen personlige smykkesamling.

Carat Diamanter er officiel forhandler af Mads Z smykker. Hvis du vil bytte smykket til en anden vare, kan du gøre det inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark. Du er naturligvis også meget velkommen i en af vores 2 flotte, fysiske butikker i København, hvor du kan prøve Mads Z smykkerne på, inden du beslutter dig.

Materialerne i Mads Z smykker

Hos Mads Z er der altid fokus på detaljen og på at få et gennemført godt smykke. De arbejder både med sølv og guld i deres smykkeproduktion.

Udover deres store fokus på metallet, er der også lagt meget arbejde i at vælge de rigtige ædelsten. De benytter sten som rubiner, safirer, diamanter og mange flere. Du kan altid finde den sten, som matcher din øjenfarve eller dit outfit.

Sølv hos Mads Z

Hos Mads Z finder du to forskellige slags sølv. De har deres klassiske sterlingsølv, der består af 92,5% rent sølv og forgyldt sølv. Forgyldt sølv er sølv med et tyndt lag guld, der lægges ovenpå sølvet. Fordelen ved at vælge forgyldt sølv fremfor guld er, at sølv er mere robust og ikke får så mange stød og buler. Ulempen er, at forgyldningen er et tyndt lag og derfor slides af med tiden.

Hvis du skal købe et smykke for livet, anbefaler vi, at du køber et guldsmykke. Hvis du skal købe et moderne smykke, som du kan bruge i alle dagligdagens situationer, anbefaler vi et forgyldt sølvsmykke fra Mads Z.

Guld hos Mads Z

Der er smykker i 14 karat hvidguld og gulguld. Guldets karat beskriver renheden. 14 karat betyder, at 58,3% af smykket er rent guld.

Gulguld er en legering af finguld og andre metaller som sølv og kobber, der gør guldet stærkere. Hvidguld fås ved at legere smykket med palladium og sølv. Det frembringer en hvidere farve.

Mads Z og velgørenhed

Manden bag smykkemærket hedder Mads Ziegler. Han har i over 25 år udlevet sin drøm og passion for smykker. Han er dansk smykkebranches ”grand old man”.

Mads Ziegler har været ansat hos Aagaard, som er et andet stort smykkemærke i Danmark. Han har også opbygget mærket Kranz & Ziegler i samarbejde med Martin Kranz. Derefter gik han solo og grundlagde mærket Mads Ziegler, som han siden har solgt til netop Aagaard. I dag er han 100% engageret i Mads Z, som nyder stor anerkendelse rundt omkring i landet.

Mads Zieglers mål er at designe klassiske og tidløse smykker til kvinder i alle aldre. Det kan man se i Mads Z’s tre hovedkollektioner:

 • Gold Label
 • Silver Label
 • White Label

De består alle af smykker, der passer til forskellige livsfaser, anledninger og stemninger. Hvert år udkommer to nye kollektioner. Hovedkollektionerne har fokus på det klassiske og minimalistiske design. I de andre kollektioner er designet mere vovet og stenene mere farverige.

Udover at designe smykker, er det også vigtigt for Mads Ziegler at give noget tilbage. Derfor designede han smykket ”Me and my Angel”. Smykket består af en amulet, hvori der sidder en engel. Englen kan prikkes ud og derved fungere som et andet vedhæng, man kan forære væk til en speciel person. Der følger to kæder med til vedhænget, og det kan købes i både sølv og forgyldt sølv. Når man køber smykket, donerer man også 100 kr. til Julemærkehjemmet. På den måde støtter du et godt formål og køber det perfekte veninde eller mor-datter smykke.

Køb Mads Z smykker hos Carat Diamanter

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give smykket som en gave, så udbyder vi hele 30 dages bytteret på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker fordelt over hele landet. Se detaljerne for vores bytteservice her på shoppen.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, så anbefaler vi, at du kigger på nogle af de her mærker, som ligger i samme prisklasse som Mads Z. Du kan fx se nærmere på byBiehl, Georg Jensen, Hultquist Copenhagen, Blossom Copenhagen og Susanne Friis Bjørner. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale dig at tage et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Læs mere