Køb Maserati ure og armbånd

13 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Maserati Traguardo
  2.595 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Maserati Circuito
  4.195 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Maserati Chronograph
  2.995 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Maserati Trimarano
  2.595 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Maserati herrearmbånd
  595 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Maserati Potenza
  3.895 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Maserati Sfida
  2.395 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Maserati herrearmbånd
  595 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Maserati Sfida
  2.695 kr.
 10. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Maserati Successo
  2.095 kr.
 11. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Maserati Sfida
  2.195 kr.
 12. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  ARM RING MASERATI JEWELS
  795 kr.
 13. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Maserati Regata armbånd
  595 kr.
pr. side

Carat Diamanter er officiel forhandler af Maserati ure og armbånd til mænd. Vi fører et stort udvalg af både herreure og herrearmbånd. Dét vi ikke har, kan vi skaffe hjem.

Maserati urene udspringer af bilmærket af samme navn og oser at rå kraft og eksklusivitet. Men hvor bilmærket hører til i den dyre ende, har Maserati urene nogle lave priser, der gør, at mange kan realisere drømmen om at eje mærket Maserati.

Hvis du overvejer at give uret som en gave, kan du være helt tryg. Vi giver nemlig hele 30 dages bytteret, og vi bytter i over 300 butikker landet over.

Du er også meget velkommen til at komme forbi en af vores 2 store butikker på Fisketorve eller i Field’s, hvis du vil prøve de lækre Maserati ure på håndleddet, før du beslutter dig. Vi holder åbent alle ugens 7 dage 10-20.

Maskuline Maserati ure

Maserati urene er attraktivt prissat med priser fra ca. 1.500 kr. På trods af de lave priser, er urene solidt konstrueret og oser af kvalitet og fede finesser.

Alle vore Maserati ure kommer med to års garanti på urværket og et års garanti på batteriet.

Maserati ures opbygning

Maserati ure er godt bygget med en urkasse i rustfrit stål. De fleste af dem har den flotte, grå stålfarve, men nogle af urene er guldfarvet og ”rose gold farvet”. De varmere nuancer i stålet giver urene et lækkert look. Ure i guldfarve og ”rose gold farve” passer både godt til lyse og brune håndled. De farvet urkasser er stadig opbygget i rustfrit stål inden under farven. Farven er blot en belægning, og kan slides af med tiden. Det sker dog yderst sjældent.

Grunden til at man ofte bruger rustfrit stål i urproduktion er, at rustfrit stål er både stærkt og relativt allergivenligt. Kun ren titanium anses for værende mere allergivenligt end rustfrit stål.

På Maserati urenes urkasser sidder der enten en læderrem eller en lænke i rustfrit stål.

Urværk

Vores Maserati ure kommer med quartzværk eller automatisk værk. Et quartzværk fungerer ved, at der er et batteri, som sender en elektrisk impuls ind i en quartzkrystal. Det får den til at oscillere (vibrere) ved præcist 32.768 gange i sekundet. Inde i uret sidder der et system, som kan tælle alle de her vibrationer, og den vælger så en vibration i sekundet. Den sender en elektrisk impuls videre ind i en motor eller et LCD-display, som driver viserne. Dette skaber det mest præcise urværk, som overhovedet kan sidde på dit håndled.

Der er også ure fra Maserati, som kommer med automatiske urværker. Et automatisk værk fungerer ved at et pendul trykker en fjeder sammen, når du bevæger hånden. Fjederen vil under afspændingen overføre energi til tandhjulene, som drejer rundt og dermed driver visernne. Et automatisk værk er et prima eksempel på kvalitetshåndværk.

Design

I Carat Diamanter fører vi alle bestsellerne fra Maserati. Oplev blandt andet Traguardo og Potenza i kollektionen.

Maserati urene kommer i forskellige stilarter. Dem kan du læse mere om her.

Maserati Epoca

Epoca urene har et stilrent design, og urskiverne har en god størrelse til et herrehåndled med 42 mm i diamanter. Det her er Maseratis bedste bud på et fashion watch. Der er noget særligt over Epoca urene, og de både føles og ser ud som premium ure. Det er tydeligt, at der er lagt mange timer og kræfter i udarbejdelsen af disse lækre fashion watches.

Maserati Potenza

Lækre ure der kommer med et kantet design, som giver et rustikt look. Urene kommer med ”skellet-urskive”, som er betegnelsen for transparente urbagkasser og urskiver. Man kan således kigge ind til værket. Alle Potenza ure kommer med et automatisk urværk.

Maserati Traguardo

Maseratis kollektion som kan det hele. Urene er udstyret med chronograf og kommer med enten et japansk quartzværk eller et automatisk værk.

Følgende funktioner kan du møde på tværs af alle Maserati urene:

 • Datoviser
 • 24-timers indikator
 • Stopur

Maserati armbånd til mænd

Armbåndene fra mærket er i lækre materialer af læder eller stof og kommer med et flot spænde i poleret rustfrit stål. De vil være flotte at bære sammen med urene, men de kan også bæres individuelt på det modsatte håndled. Vi har lave priser på Maserati armbånd, så alle kan være med.

Maseratis historie

Maserati er et luksus bilmærke som blev grundlagt d. 1. december 1914 under navnet Officine Alfiere Maserati i Bologna. Maserati var igennem det 20. århundrede et stort navn på racerbanen. I 1968 blev firmaet overtaget af Citroën, og siden 1993 har firmaet været eget af Fiat.

Fordele ved at købe Maserati ure hos Carat Diamanter

Vi tilbyder både fri fragt og retur, når du køber dit Maserati ur eller armbånd hos os.

Køber du Maserati til en gave, skal du vide, at modtageren kan bytte gaven i 30 dage over hele landet. Den kan byttes i alle butikker, som er medlem af Danske Guldsmed og Urmagere, og det er flere end 300 butikker.

Vi sender til enten din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted.

Hvis du skal bruge Maserati uret eller armbåndet med det samme, så kan du reservere det i en af vores butikker, ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver behandlet løbende. Vi sender dig en besked, når bestillingen er klar til afhentning. Dette tager typisk under 24 timer.

I vores butikker justerer vi også gerne lænken uden beregning. Det gælder for alle ure, der er købt i Carat Diamanter. Hvis du efterfølgende får behov for lidt ekstra justering, klarer vi selvfølgelig også det uden beregning. Du skal blot medbringe uret, garantibeviset og dit håndled.

Hvis du vil se nærmere på andre mærker i samme stil som Maserati, vil vi anbefale Boss, Fossil, Jaguar eller Tissot.

Læs mere