Nordahl Andersen børneartikler

14 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen sparrebøsse, fortinnet gravko
  450 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen sparrebøsse, fortinnet helikopter 152-76613
  395 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen sparrebøsse, fortinnet dukkevogn 152-76986
  395 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen sparrebøsse, helikopter i sølvplet 152-85208
  395 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen sparrebøsse, gravko i sølvplet
  450 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen sparrebøsse, bamse i sølvplet
  270 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen sparrebøsse, dukkevogn i sølvplet 152-86986
  395 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen smykkeskrin med blomster, fortinnet
  295 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen smykkeskrin, hjerte i chrom
  325 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen rundt smykkeskrin med hjerter, sølvplet
  710 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen dåbsrør Twinkle Twinkle, fortinnet
  400 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen dåbsrør Twinkle Twinkle, forsølvet 157-88029
  400 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen dåbsrør med fod, sølvplet 157-88840
  395 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Nordahl Andersen børnebestik m. ænder
  325 kr.
pr. side

Her ser du et udvalg af vores børneartikler fra Nordahl Andersen. De fleste varer er dåbsgaver, som vil bringe glæde til enhver barnedåb. Hos Carat Diamanter finder du blandt andet nydelige, små smykkeskrin og sparebøsser. Børneartiklerne laves i sølvplet, forsølvet eller fortinnet. Alle børneartikler fra Nordahl Andersen leveres flot indpakket lige til at stille på gavebordet.

Autoriseret forhandler af Nordahl Andersen

Carat Diamanter er autoriseret forhandler af Nordahl Andersens fine børneartikler. Vi har forhandlet børneartiklerne fra det mærke i mere end 25 år, og vi har alle de populære modeller.

Hvis du handler for over 399 kr. får du fri fragt. Hvis du skal give den som en gave, så bemærk, at du indenfor 30 dage kan bytte den til noget andet i over 300 butikker landet over. Du kan både bytte den til en anden børneartikel eller til et smykke eller ur. Valget er dit! Hvis du vil se vores udvalg live, inden du beslutter dig, er du meget velkommen i en af vores butikker centralt placeret i København.

Raffinerede børneartikler udført i gode materialer

Nordahl Andersens børneartikler fungerer perfekt som barnets første gave. Børneartiklerne har nogle attraktive priser, som gør, at de egner sig godt til et gavebudget.

Nordahl Andersen har en lang historie med at lave børneartikler i gode materialer. Kvaliteten er høj, og der er mange søde finesser på produkterne.

Kollektionen kommer i tre forskellige materialer: Sølvplet, fortinnet og forkromet.

Sølvplet

Sølvplet er i sin enkelthed en form for forsølvning, hvor man lægger et lille lag sølv oven på et andet materiale. Det laves i et kar ved hjælp af elektrolyse, hvor sølvet så at sige tvinges til at hæfte sig på det andet materiale. På den måde fremstår materialet med den karakteristiske, skinnende sølvoverflade. Sølvplet/forsølvningen laves typisk på kobber eller messing. Forsølvning kan kun finde sted, hvis man bruger sølv med en lødighed på 1000 (rent sølv). Den helt oplagte fordel ved sølvplet er, at det holder prisen på det færdige produkt nede. En anden fordel er holdbarheden. Hvis sølvplet laves ordentligt, kan det holde op til 20 år eller længere.

Fortinning

Fortinning gøres ved, at man dypper sit metal-emne i smeltet tin. Tinnet har en temperatur på 250 til 300 grader. Varmen gør det lettere for metal-emnet at gå på ionform, og dermed binder det sig lettere til det flydende tin. Dette skaber en meget stærk belægning. Alternativt kan det gøres ved, at man pensler tinpulver på metal-emnet og derefter opvarmer det. En god fortinning er på mellem 5-30 mikrometer.

Nordahl Andersen er den perfekte gave

Nordahl Andersens børneartikler er den perfekte dåbsgave. Produkterne er utroligt robuste, og de vil med garanti pynte på ethvert barns værelse mange år ud i fremtiden. Deres mange søde designs er tidløse, og du går ikke galt i byen ved at vælge et af produkterne her på siden.

Den fine teddybjørn, som fås i både sølvplet og fortinnet, er i et genkendeligt design for alle børn. Der kan indgraveres et navn, en dato eller en lille, personlig besked på hjertet, som teddybjørnen holder. Derudover kan den også bruges som sparrebøsse. Der er møntindkast i ryggen på teddybjørnen.

Nordahl Andersen sælger også børnebestik i rustfrit stål. Der findes blandt andet et sødt sæt med ænder, som vækker glæde hos de små. Børnebestikkene kan gå i opvaskemaskinen, så de er praktiske i den daglige anvendelse. Der kan også indgraveres på bestikkene. Fx navn, fødselsdato og dåbsdato.

Smykkeskrinene som forestiller et hjerte er en klassiker blandt børneartiklerne. De laves i krom eller sølvplet og er foret indvendigt, så de ikke ridser indholdet. Smykkeskrinene er tænkt til at indeholde barnets første smykker, men de bliver tit brugt til lidt af hvert. Børn bruger dem både til legetøj og andre småting. Derfor anbefaler vi, at de placeres uden for rækkevidde af de mindste børn. Smykkeskrinene kan også indgraveres efter ønske.

Køb børneartikler fra Nordahl Andersen her

Børneartiklerne fra Nordahl Andersen er oplagte gaver til børn, da de vil være et vedvarende minde. Kvaliteten er i top, og prisen er i bund.

Vi tilbyder fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores børneartikler.

Hvis du ønsker at give børneartiklen som gave, skal du vide, at vi tilbyder hele 30 dages bytteservice på alle vores varer. Det gælder både smykker, ure og børneartikler. Man kan bytte varen i alle smykkebutikker i Danmark, som er medlem af den fælles bytteservice. Det er flere end 300 butikker.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge børneartiklen med det samme, kan du reservere den i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende behandlet, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Er du i tvivl om, hvordan børneartiklen ser ud i virkeligheden, er du velkommen til at komme og se den i en af vores butikker i København. Vi har butikker i Field’s og på Fisketorvet.

Hvis du godt kan lide børneartiklerne fra Nordahl Andersen men ikke kan finde den helt rigtige gave til barnet (eller den voksne), så anbefaler vi dig at se vores udvalg af børneartikler fra Georg Jensen.

Læs mere