Nordgreen ure til kvinder og mænd

1 vare

pr. side
Sorter faldende
  1. Nedsat
    Product Base ImageProduct Small Image
    Nordgreen Infinity Ur
    Normalpris 1.395 kr
    Tilbudspris 976,50 kr

1 vare

pr. side
Sorter faldende

Carat Diamanter er officiel forhandler af Nordgreen ure. Her på siden ser du vores udvalg, som dækker både ure til kvinder og ure til mænd. Der er to års garanti på urværket på alle ure samt et års garanti på batteriet.

Hvis du giver uret som gave, så husk at vi har 30 dages bytteservice, som modtageren af uret kan gøre brug af i over 300 butikker landet over. Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan uret kommer til at sidde på håndleddet, så kom endelig ind i en af vores to store butikker, hvor du kan prøve Nordgreen urene på, inden du beslutter dig.

Nordgreen ure er “value for money”

Nordgreens ure ligger i et prisniveau, som de fleste kan være med på. Priserne ligger på godt og vel 1.000 kr. På trods af urenes lave priser, vil du opleve, at der er blevet lagt en masse tid i designet og i at få urene til at føles behagelige at bære. De både ligner og føles som et ur i en meget højere prisklasse.

Kvaliteten på et Nordgreen ur

Alle Nordgreens ure har et stilfuldt design med en urkasse i rustfrit stål. Nogle af urene har en belægning, som gør dem enten guldfarvet eller rosafarvet. Grunden til at Nordgreen, og mange andre urmærker, bruger rustfrit stål er at det er ekstremt slidstærkt. Det kan tåle de mange stød og slag, ure dagligt bliver udsat for. Rustfrit stål er allergivenligt, men er man superallergiker, vil vi anbefale, at man kigger på titaniumure fra Seiko, Tissot eller Skagen.

På Nordgreens urkasser sidder der enten en meshlænke i rustfrit stål eller en læderrem i brun, blå eller sort.

Alle ure fra Nordgreen kommer med et quartzværk. Quartzværker fungerer således, at et batteri sender en elektrisk impuls gennem en quartzkrystal, hvilket får den til at oscillere (vibrere) 32.768 gange i sekundet. Der sidder så en computer, som tæller vibrationerne. Den udvælger en i sekundet og sender derefter et signal til motoren, der driver viserne. Dette urværk giver det mest præcise urværk, som kan sidde på dit håndled.

Nordgreens minimalistiske design

Nordgreen ure har et design, som følger ordsproget “Less is More”. Urene er dresswatches, som ser fantastiske ud til såvel et lækkert jakkesæt eller en kjole som det gør til hverdagens T-shirt og jeans.

Nordgreen urene kan opdeles i 3 serier:

Native er Nordgreens mest simple ur. Det har et klassisk og tidløst design med en flad urkasse, som fås i rustfrit stål, rosafarvet stål samt guldfarvet stål. Native kommer med en 36 mm eller 40 mm urkasse.

Philosopher er dét ur fra Nordgreen, som er mest komplekst. Det har således en sekundviser og en datoindikator. Urskiven har en stor dybde, ja den er næsten tredimensionel i sit udtryk. Den del af skiven, som indekseringerne sidder på, har en lille vinkel, som gør skiven lige det mere interessant at kigge på. Uret kommer i farverne rustfrit stål, rosafarvet og guldfarvet. Philosopher kommer med en 36 mm eller 40 mm urkasse.

Infinity er en serie, som placerer sig midt imellem Native og Philosopher. Den bruger elementer fra Philosopher, som den kantede urskive, og den har det minimalistiske design fra Native. Uret kommer i farverne rustfrit stål, rosafarvet og guldfarvet. Infinity kommer med en 32 mm eller 40 mm urkasse.

Hvis du ønsker at gøre dit ur endnu mere personligt, så kan du købe en original rem eller lænke til dit Nordgreen ur.

Nordgreens Giving Back program

Nordgreen synes, det er vigtigt, at vi hjælper rundt om i verden. Derfor har de implementeret et program, hvor man kan donere til en af tre NGO’er (Non-governmental organization). Der er ingen yderligere omkostninger end urets pris, hvis du ønsker at hjælpe en NGO. Læs mere om Nordgreens giving back program her.

Fordele ved at købe Nordgreen ure hos Carat Diamanter

I Carat Diamanter er vi helt vilde med Nordgreen. Deres Giving Back program gør det nemt for køberen af et Nordgreen ur at gøre en lille forskel, og det synes vi meget sympatisk.

Husk! Når du bestiller et produkt fra Nordgreen hos Carat Diamanter, så får du gratis fragt og retur.

Hvis du giver et ur fra Nordgreen som gave, så husk at vi har 30 dages bytteservice. Dette

gælder i over 300 butikker rundt i landet.

Vi sender til både din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted.

Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort. Vi sender dig en besked, når bestillingen er klar til afhentning. Dette tager typisk under 24 timer.

I vores butikker justerer vi også gerne lænken uden beregning. Det gælder for alle ure, der er købt i Carat Diamanter. Hvis du efterfølgende får behov for lidt ekstra justering, klarer vi

selvfølgelig også det uden beregning. Du skal blot medbringe uret, garantibeviset og dit

håndled.

Hvis Nordgreen urene ikke helt er dét, du leder efter, så kan vi varmt anbefale følgende mærker: Daniel Wellington, Emporio Armani, Armani Exchange, Skagen.

Læs mere