Ole Lynggaard Copenhagen smykker

3 varer

Sorter faldende
 1. -50%
  Product Base Image Product Small Image
  Chenille Mokuba fra Ole Lynggaard Copenhagen A1909-302
  Normalpris 830 kr.
  Tilbudspris 415 kr.
 2. -50%
  Product Base Image Product Small Image
  Sweet Drops spids charm fra Ole Lynggaard Copenhagen A2666-301
  Normalpris 1.650 kr.
  Tilbudspris 825 kr.
 3. -50%
  Product Base Image Product Small Image
  Sweet Drops spids charm fra Ole Lynggaard Copenhagen A2667-301
  Normalpris 1.850 kr.
  Tilbudspris 925 kr.
pr. side

Ole Lynggaard Copenhagen er et af Danmarks favoritmærker inden for smykker med deres gode kvalitet og klassiske designs. Her hos Carat Diamanter finder du Ole Lynggaard Copenhagen smykker som ringe, øreringe, halskæder og armbånd. Flere af deres kollektioner er inspireret af naturen og verden omkring os, hvilket kan ses i deres unikke, originale designs. Alle smykker er af højeste kvalitet og fremstillet af udvalgte metaller og ædelsten. Det er den perfekte gave til en selvsikker kvinde. Uanset alder og personlighed, kan du finde et Ole Lynggaard Copenhagen smykke, som passer til hende.

Ole Lynggaard Copenhagen smykker

Kollektionerne indeholder smykker til hverdagen, som er praktiske og smukke. Derudover har de smykker til den røde løber, og de dage hvor du vil se ekstra godt ud. Det kan hjælpe på selvtilliden at tage sit favoritsmykke på.

Du kan se deres mange kollektioner i vores 2 fysiske butikker i centrene Field’s og Fisketorvet. Her kan du prøve smykkerne på, før du beslutter dig. Du kan bytte dit smykke inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark. Her kan du også få smykket pakket flot ind, hvis det skal bruges til en gave.

Kvalitetsmaterialer i Ole Lynggaard Copenhagen smykker

Der er altid fokus på detaljen og de små finesser. Derfor skal alt være gennemarbejdet fra de rå materialer til det færdige smykke. Ole Lynggaard Copenhagen designer deres smykker i både sølv og guld. De er heller ikke bange for at blande metallerne, hvilket blot gør smykkerne endnu mere unikke. De benytter sten som den klassiske diamant, topas, malakit osv. De danske guldsmede hos Ole Lynggaard Copenhagen arbejder hårdt på at fremstille smykker, der kan skabe glæde i generationer.

Guld hos Ole Lynggaard Copenhagen

Du finder både smykker i almindelig guld, hvidguld og rosaguld blandt kollektionerne. Alt deres guld er i 18 karat, hvilket betyder 75% rent guld. Guldet bliver legeret med andre metaller for at frembringe en specifik farve. Almindelig guld er en legering af finguld og andre metaller som sølv og kobber, der gør guldet stærkere. Hvidguld fås ved at legere smykket med palladium og sølv, der frembringer en mere hvid farve. Jo mere rent guld der er i smykket, jo blødere er det. Det betyder, at det nemmere får buler, men til gengæld skinner smykket også mere og holder sin glans i længere tid. Derfor er det vigtigt at vælge den karat, der passer bedst til din hverdag og din måde at bruge smykker på. Ønsker du en smuk ring med en flot glans, skal du vælge en ring fra Ole Lynggaard Copenhagen i 18 karat guld.

Sølv hos Ole Lynggaard Copenhagen

Mærket bruger både ikke-overfladebehandlet sølv og oxideret sølv. Sølvet har en meget blank og lys overflade, mens deres oxideret sølv er mørkere. Oxideret sølv har fået en overfladebehandling, hvor sølvet bliver iltet. Denne kemiske proces gør sølvet mørkt eller sort afhængig af graden af oxidering. Man lader sølv reagere med svovlbrinte, som findes i atmosfæren. Folk med meget syre i huden kan opleve, at deres smykker bliver mørkere/sorte. Det er i princippet en oxidering, der sker, når de bærer smykkerne. Det kan især ses ved øreringe.

Det berømte smykkemærke Ole Lynggaard Copenhagen

Grundlæggeren Ole Lynggaard startede virksomheden med sin passion for at producere smukke kvalitetssmykker. Sidenhen har hans familie sluttet sig til, og i dag designer hans datter, Charlotte Lynggaard, hovedparten af smykkerne. Ole Lynggaard Copenhagen smykker bliver solgt i flere lande.

Som mærke har Ole Lynggaard Copenhagen en stor passion for kvalitet, design, håndværk og detaljer. Der bliver fx aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt, at deres designs er innovative og unikke. Det er også vigtigt med et godt arbejdsmiljø, hvor man respekterer hinanden, jordens ressourcer og hinandens talenter.

Smykker har altid haft et gennemgående tema: Natur.

Deres kollektion ”A Sweet Escape” er inspireret af de øjeblikke, man ser solen gå ned og tager en ekstra dyb indånding.

Ole Lynggaard Copenhagen har samarbejdet med Angelique Kerber, som har vundet tennis Grand Slams 3 gange. De har sammen skabt en kollektion inspireret af dyr.

Man kan lade unikke oplevelser leve videre i smykker. Derfor er smykker et perfekt og symbolsk minde. Ole Lynggaard Copenhagen smykker er en perfekt gave til konens fødselsdag eller studenten.

Køb Ole Lynggaard Copenhagen i Carat Diamanter

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give smykket som en gave, så udbyder vi hele 30 dages bytteservice på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på smykkerne fra Georg Jensen eller Blossom Copenhagen. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Læs mere