Minimalistiske diamantsmykker fra Petite by Carat

Varer 1-24 af 49

Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Petite ørestikker med 0,02 carat diamanter
  Normalpris 6.700 kr.
  Tilbudspris 3.350 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,03 carat diamanter
  5.800 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,03 carat diamanter
  5.800 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,09 carat diamanter
  10.700 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Petite ørestikker med 0,18 carat diamanter
  13.400 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,07 carat diamanter
  7.600 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,07 carat diamanter
  7.600 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,03 carat diamanter
  7.500 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,01 carat diamant
  2.900 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,01 carat diamant
  2.900 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,01 carat diamant
  5.400 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,01 carat diamant
  5.400 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,03 carat diamanter
  7.500 kr.
 14. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,04 carat diamanter
  Normalpris 8.500 kr.
  Tilbudspris 4.250 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Line alliancering med 0,03 carat diamanter
  5.200 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Line alliancering med 0,03 carat diamanter
  5.200 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,08 carat diamanter
  9.000 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,09 carat diamanter
  8.900 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Petite alliancering med 0,08 carat diamanter
  6.250 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,06 carat diamanter
  9.600 kr.
 21. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,08 carat diamanter
  Normalpris 10.300 kr.
  Tilbudspris 5.150 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,08 carat diamanter
  10.300 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Petite ring med 0,10 carat diamanter
  9.900 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Petite safir ring med 0,05 carat diamanter
  5.450 kr.
Side
pr. side

Leder du efter et minimalistisk smykke, du kan bære til alle arrangementer og begivenheder, er Petite by Carat et godt sted at starte. Smykkerne har en simpel elegance, der passer perfekt, hvis du leder efter et hverdagssmykke i højeste kvalitet. Smykkerne kan bæres alene, men egner sig også godt til at kombinere med andre. På den måde kan du skabe dit eget personlige look, alt efter hvordan du sammensætter smykkerne.

Her på siden finder du ringe, halskæder, øreringe og armbånd, der passer til ethvert outfit. Smykkerne er i højeste kvalitet, så hvis du passer på dem, har du et smykke for livet.

Der følger altid et diamantcertifikat med, når du køber et diamantsmykke.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at besøge en af vores to fysiske butikker, der ligger i København på Fisketorvet og i Fields. Her står vores faguddannede personale klar til at hjælpe dig med alt fra ringstørrelse, til hvilket design, der passer bedst til dig.

Petite by Carat som konfirmationsgave eller studentergave

De simple smykker egner sig godt til konfirmanden, der skal have sit første smykke. Det kan være svært at finde en gave til konfirmanden, som har det hele. Hvis du giver et diamantsmykke i kvalitet, giver du en gave for livet. Når hun om nogle år kigger på smykket, tænker hun tilbage på dig og hendes store dag.

Kender du en, der snart er færdig med sin uddannelse og derfor fortjener en gave, kan Petite kollektionen være et godt bud. Det smukke design er simpelt med en twist. Det kan være ringskinnen, der har en særlig form, eller måden som diamanterne er sammensat.

Petite by Carat appellerer bredt til kvinder i alle aldre.

Materialer af højeste kvalitet

I vores egne diamantkollektioner finder du materialer af højeste kvalitet. Alle smykkerne er i 18 karat guld, hvilket vil sige, at 75% af metallet er finguld. Du finder guldet i tre farver: Almindeligt guld, hvidguld og rosaguld. Guldets farve afhænger af, hvilke metaller man legerer guldet med. For at frembringe den hvide farve legerer man guld med palladium og sølv. Den rosa farve fremkommer, når man legerer guldet med kobber og en smule sølv. Det er den stærkeste af guldlegeringer, og den er steget i popularitet i de seneste år.

Vores diamanter

Vores diamanter har forskellige størrelser. Størrelsen opgør vi i carat efter gældende internationale diamantbetegnelser.

1 carat = 0,2 gram.

Store diamanter er mere værd en små diamanter, selvom den totale vægt af de små diamanter er den samme som vægten af den store diamant. Det skyldes, at store diamanter er meget mere sjældne end små diamanter.

Diamanten kan variere i farven fra helt gennemsigtige og hvide til gule. Jo hvidere diamanten er, jo mere værdifuld er den. Hos Carat Diamanter er de fleste af vores diamanter i farven hvid / Wesselton på Scan. D.N. farveskalaen / H på GIA farveskalaen. Altså i god kvalitet.

Der kan også være uklarheder i en diamant. De fleste af vores diamanter er i kategorien SI1 (Small Inclusions) hvilket betyder, at du ikke kan se uklarhederne med det blotte øje.

Vi producerer dog også smykker med diamanter i andre kvaliteter.

Diamanter er slebet med brillantslib og har 58 facetter. Brillantslib er bedst til at reflektere lyset og funkler derfor mest. Derudover har vi også diamanter slebet med baguette slib.

Vi udvælger nøje vores diamanter og sørger for, at de er i topkvalitet. Vores diamantsmykker skal leve op til vores egne, strikse krav, så vi sikrer os, at du altid bliver tilfreds med et diamantsmykke købt hos Carat Diamanter.

Andre ædelsten

I kombination med diamanter finder du sten som blodrøde rubiner, dybblå safirer, smukke perler og lyserøde safirer. Diamanters måde at reflektere lys fremhæver andre stens farve. Rubiner repræsenterer solen og er kendt for at bringe solens velsignelser over den, der bærer stenen. Den er også et symbol på kærligheden og det kongelige. Safirer er et symbol på oprigtighed og troskab. Man kan tilføje smykket ekstra betydning ved at tilføje sten med betydning. Kan du godt lide diamanternes simpelhed, men vil gøre ringen mere unik, kan en morganitsten være noget for dig. Morganit har en nedtonet pink farve.

Smykker til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til forlovelsen, morgengaven, Valentines Day, Konfirmation, Mors dag, eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her

Læs mere